2777
2789
عنوان

پارتنر کراش یا چی 🖋📚

1 بازدید | 3 پست

به عینه دیدم و "لمس" کردم که قانون طبیعت اینه 

هرچی خودت باشی، شک نکن با لنگه خودت ازدواج میکنی 

(مگه اینکه معجزه بشه🤝)

اینکه تو اکس نداشته باشی و یا داشتی و پشیمونی، خیلی تاثیر واضحی تو زندگی آینده‌ت داره

وقتی وارد یه رابطه ای میشی باید فکرشو بکنی که همین الان همسرت هم وارد یه رابطه ای شده که قطعا تو نیستی

فکرش که باعث میشه احساس کنم الان میخوام هردوشونو با چاقوی آشپزخونه نصف کنم😊❤️ 

همین مهمترین عامله که وقتی هر گونه پسر در هر ابعاد و قیافه ای درخواست رابطه صمیمانه داد در دم بلاکش کنم

شاید بگید ممکنه طرف خودش خوب باشه ولی شوهرش یا زنش خیانت کنه: اینم با چشم خودم دیدم، کم پیش میاد. اماااا خواستگاری و تحقیقو واسه همین گذاشتن😐 

متأسفانه اونا رکب خوردن تو این بخش، اونا وصله هم نیستن تهشم جدا میشن شک نکنین🤝 اما بعدش، این قانون دوباره خودشو میندازه وسط که:  "هرچی باشی همون گیرت میاد" آخرشم دوتاشون با یکی عین خودشون جفت میشن و پرواز میکنن

📚پ‌ن: این قانون کلیه حتی اگه اخلاقتون بده، بی نظمید یا دروغ میگید و .... کاملااا صدق میکنه🌚 با تشکر از وقتی که گذاشتید

با احترام قبول ندارم 

طرف پیغمبره گیر یکی میفته لاشیه دو عالمه 

برعکس طرف لاشیه دو عالمه میره با یکی که آفتاب مهتاب ندیده 

هیچوقت دونفر کنار هم نمیفتن هیچوقت 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احترام قبول ندارم طرف پیغمبره گیر یکی میفته لاشیه دو عالمه برعکس طرف لاشیه دو عالمه میره با یکی ک ...

❤️ تشکر بابت نظرت

طرف لاشی بوده پشیمون شده الان خوشبخته

اوکیه چون کسی که پشیمون شده عین کسیه که اشتباهی نکرده

اما هزار بار دیدم اگه طرف هنوزم لاشی باشه تهش جداییه🤝

به قول خودت هیچوقت یه آدم خوب و یه آدم بد نمیتونن کنار هم باشن هیچوقت