2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
متاسفم عزیزم خیلی زیاد عزیزم شرایط جنین ها اکی بودن؟

سلام قربونت برم 

ممنونم از همدلیتون

بله عزیزم جنینام قبل فریز همه گرید آ بودن و برای انتقال که از فریز خارج شدن یکیشون آ بود. و یکی آ .ب 

جنین شناس گفت جنینات عالی هستن

دکارم هم گفت انتقالت عالی بود 

هردفعه همینو میگن اما نمیشه 

حتی اینسری جنین شناس میگفت اگر ایندفعه نشه با من طرفن😞

اینقدر. امیدوار بودم چون اینسری بلاست هم بودم اما خدا صلاح ندونست 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
نه عزیزم هر دو بار 2 سومش جنین شد دفعه ی اول از 15 تا 10 تا دفعه ی دوم از 12 تا 8 تا جنین شد من س ...

یعنی ۴ تا رو دفعه اول با هم انتقال دادین؟آخه شنیدم الانا ۲ نهایت ۳ تا انتقال میدن.

من سه بسته دارم.یعنی تا سه بار اگر نگیره ، برای انتقال فرصت دارم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم دکتر؟ دکتر قطعه باغی؟ به منم گفته بود اگه نیاز شد و مصرف کردی قطع نکن

من دفعه پیش که با دکتر ظهیری بودم دوماه قبل انتقال مصرف کردم و 1هفته قبل انتقال قطعش کردم دوباره 1هفته بعد انتقال شروع کردم.الان از 1ماه قبل انتقال مصرفش کردم گفت قطع نکن همین که +شدی ی کاریش میکنیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام قربونت برم  ممنونم از همدلیتون بله عزیزم جنینام قبل فریز همه گرید آ بودن و برای انتقال ک ...

یادم اومد  انتقالی ک مثبت شدید با دکترنصر بودید ک خارج ازرحمی شدید یا ابن سینا

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
عزیزمی ❤️ ممنونم از راهنماییت  دکتر رزاقی همون فاطمه رزاقی کاشانی هست؟ دکتر زرنانی چطورن؟

آره دکتر رزاقی همون دکتر فاطمه رزاقی کاشانیه مطبشون توی دزاشیب هستش .من با دکتر زرنانی ویزیت نشدم اطلاعی ازشون ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون آنا جون میترسم کم خونی بگیرم پس باید فعلا صبر کنم

عزیزم مکمل برات ننوشته.....

فولیک اسیدی.....

آهنی.....

بسته به شرایطت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حتما یه مشکلی هست که دوباره که با دکتر نصر انتقال میدم و. نشده  یکبارم که شدم قبل عید. خارج رح ...

دکتر رزاقی اولین بارش 1ماه بعده البته ایشون توی مرکز ابن سینا هم هستن فکر کنم زودتر نوبت بده

جنین بلاست چه قدر طول میکشه تا لانه گزینی کنه؟

نمیشه دقیق گفت اما معمولا دو سه روزه لانه گزینی میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی نیازی به استراحت مطلق توی خونه نیست؟

نه عزیزم مگر اینکه هایپر بشی که هر کسی هایپر نمیشه.....

اما در کل زیاد نباید دولا راست بشی.....

سلام بچه ها من الان تومركزم ده تاجنين داشتم ك 9تاش كيفيتش خوب بودفريزشد ي دونش گفتن كيفيت فريزنداره. ...

عزیزم هایپر بودی؟

اینجا کسی هست مشکل بارداری و ژنتیکی نداشته باشه و پی جی دی کرده باشه؟

عزیزم به ندرت میتونی اینجا همچین کسی پیدا کنی اکثریت مشکل دارن که میکرو میکنن......

نه عزیزم مگر اینکه هایپر بشی که هر کسی هایپر نمیشه..... اما در کل زیاد نباید دولا راست بشی.....

آنا جون ی چیزی به ذهنم رسید اینبار بهم آزیترومایسینم ندادن .همیشه داشتمش.برا چیه 

فرق میکرو با ای وی اف چیه؟

فقط تو مرحله لقاحه.....

تو میکرو اسپرم داخل تخمک تزریق میشه اما تو آی وی اف تخمک و اسپرمو کنار هم میذارن باید خودشون لقاح پیدا کنن......

روز پنج شنبه ک رفتم تخمک کشی ک نه تا تخمک ازم گرفتن امروز رفتم بپرسم ک گفتن از نه تا تخمک چهارتاش بد ...

من والا متوجه نشدم....