2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
پس احتمالا مشکل انعقادیو داری...... چون هر دو موردی که گفتی منم داشتم..... لخته موقع پری و گز گز و ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم آنا جون واقعا اسمتو باید بزاریم ناجی چون بی چشم داشت ب همه کمک میکنی و از دلشوره و سر در گمی نجاتمون میدی😍😍😍

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم دیفیرلین برا نوع سیکلته که سیکل تحریک تخمدانت از نوع بلنده..... با دیفیرلین هم سیستم باروریتو ...

آخه به من گفت همسرت حتما باید حضور داشته باشه. توی سونوگرافی که ازم گرفت 4-5 تا فولیکول توی تخمدان راستم نشون داد. فکر می کردم می خواد همونا رو ازم برداشت کنه. مرسی از راهنمائیت عزیزم. اگه میشه ایبن سوال رو هم جواب بدید .ممنون می شم. روز تخمک گیری بیهوشم می کنن؟ آیا نیاز به استراحت دارم؟آخه می خوام بدونم باید چند روز مرخصی بگیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون من از ۲۵ تیر که رفتم سونو برای اندومتریوز هنوز ی روز لکه بینی دارم ی روز خونریزی خسته شدم رفتم پیش دکتر کارگر میگه من کاری نمیتونم انجام بدم چون میخوای آزمایش هورمون بدی دارو بهت بدم سیکلت و بهم میزنه برو بخش زنان منو فرستادن پاسخگویی اونجا میگن از سونویی که ازت گرفتنه هر وقت نزدیک موعد پریودت بود و مثل پریودی خونریزی داشتی برو ازمایشت و انجام بده بیا به نظرت دیگه نرم پیش دکتر زنان خسته شدم  😭

خدا جونم شکرت...
آخه به من گفت همسرت حتما باید حضور داشته باشه. توی سونوگرافی که ازم گرفت 4-5 تا فولیکول توی تخمدان ر ...

عزیزم برا تخمک گیری بله بیهوش میکنن و بعد ک ب هوش بیای بعد از یکی دو ساعت مرخص میشی اگه هایپر نشی مرخصی نمیخواد فقط باید یخورده مراقب خودت باشی و زیاد فعالیت سنگین نداشته باشی ولی اگه هایپر بشی یسری مراقبتا لازمه از جمله تغذیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرسی عزیزم خیلی ممنونم آنا جون واقعا اسمتو باید بزاریم ناجی چون بی چشم داشت ب همه کمک میکنی و از دلش ...

فدات بشم عزیزم......

کمترین کاریه که میکنم.....

من این دو معجزه و شادی زندگیمو مدیون دعاهای ناب شما هستم این کم چیزی نیست......

پی این منم که مدیونتونم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه به من گفت همسرت حتما باید حضور داشته باشه. توی سونوگرافی که ازم گرفت 4-5 تا فولیکول توی تخمدان ر ...

عزیزم برا سونوی روز دوم گفته همسرت باید باشه؟

خوب اون روز که تخمک گیرز نداری چون اصلا فولیکولات به بلوغ نرسیدن.....

شاید میخواد مدارکی چیزی امضا کنه یا بهش توضیخ بده که چی به چیه......

عزیزم بله پانکچر (تخمک گیری با بیهوشیه یعنی لااقل تو ایران اینطوره)، والا استراحت خاصی نیاز نیست اما خوب روز اول رو که معمولا تو خونه ای......

اگه هایپر نشی مراقبت خاصی نیاز نیست البته خوب نباید به خودت فشار بیاری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون من از ۲۵ تیر که رفتم سونو برای اندومتریوز هنوز ی روز لکه بینی دارم ی روز خونریزی خسته ش ...

عزیزم احتمالا همونه موقع سونو تحریک شده اینطوری شده......

اگه آز هورمونی نداشتی میشد دارو داد اما به قول خانوم دکتر خوب الان دارو نمیتونی بگیری......

ببخشید کدوم گروه؟؟؟میشه منم اد بشم؟؟؟

اگر پیش دکتر ویزیت شدید اد میکنن

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

سلام بچه ها من الان تومركزم ده تاجنين داشتم ك 9تاش كيفيتش خوب بودفريزشد ي دونش گفتن كيفيت فريزنداره.الان ميگن ي جنين هنوزتو محيط داري فردابياانتقال بده بنظرتون انتقال بدم ياصبركن همون سه ماه ديگه بيام؟؟؟؟

نگرانم نمیدونم دکترم چرا گفت ای وی اف چرا نگفتم‌میگرو حتی اگه از این دو میلیون بهترین اسمرم‌ها هم‌کش ...

تو شرایطی که مشکل از مرده حتما میکرو پیشنهاد میکنن
اگه مطمئن هستی میخوان ای وی اف کنن به نظرم دکتر و مرکز رو عوض کن چون شانس لقاح وقتی اسپرم ضعیفه کمه
اما بعید میدونم ای وی اف کنن
چون الان اکثر مراکز میکرو میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو