2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
[QUOTE= 65592853 ]عزیزم ببین سخت نگیر..... میفهمت اما آقایون خیلی بیشتر از ماه زیر بار استرس داغون م ...

ایشالله که امروز کلی جنین عالی براتون تشکیل میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از دهانه واژنت ترشحات رو برمیدارن و کیت مخصوص داره این درد رو که گفتی من الان 3 هفته میشه دارم و ال ...

ممنونم از توضيحت، اين هفته ميرم حتما به دكترم ميگم تست رو انجام بدم خيالم راحت بشه

منم فكر ميكنم فشاري هست كه به معده مياد چون دقيقا من همونجا حسش ميكنم، يه جور خاصيه و جاي  ديگه اي هم نيست، اول گفتم نكنه اين انقباضه ولي بعد گفتم اونكه توي معده نيست !!! از دكترت پرسيدي نتيجه رو به منم بگو لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون اگه اینطور که میگن مثبت باشه  در نهایت کاری میشه براش کرد؟ یا اصلا موجب چی میشه؟ میتو ...

عزیزم همونطور که طبق توضیح دوستان بعدا گفتم ظاهرا + هست و دیروزم دوستمون پیش ایمونولوژ بوده و ظاهرا برا آنای + پردنیزولون نیازه......

پس احتمالا تو سقطت بی تاثیر نبوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=65641019]ایشالله که امروز کلی جنین عالی براتون تشکیل میشه.....[/QUOTE]

انشالله عزيزم 

ممنون از شما و دوستانى كه حرفها مثبت و روحيه ادم را بالا مى برند ،در اين شرايط سخت

راستى امپول اوتيرل دادن براى روز جمعه ياعت٣صبح جمعه بايد بزنم ؟

شرايط خاص يا نكته اى هست براى تزريق اش ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
من فقط همون چنتا مورد رو آزمایش دادم  پس بهتره قبل اینکه پریود شم برم پیش دکتر شاید واسم آزمای ...

عزیزم پردنیزولون کورتونه.....

باعث سرکوب ایمنی میشه.....

بهتره حتما قبل شروع سیکلت در این مورد با ایمونولوژ یا روماتولوژ مشورت کنی.....

دوستان منفي و من خراب😭

عزیزم خیلی ناراحت شدم......

ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه.....

[QUOTE= 65641019 ]ایشالله که امروز کلی جنین عالی براتون تشکیل میشه.....[/QUOTE] انشالله عزيزم  ...

عزیزم برا آزادسازیه.....

فقط سر ساعت بزن......

پس احتمالا پانکچرت میفته ۳ ظهر پس فردای تزریق......

[QUOTE= 65641019 ]ایشالله که امروز کلی جنین عالی براتون تشکیل میشه.....[/QUOTE] انشالله عزيزم  ...

عزیزم برا آزادسازیه.....

فقط سر ساعت بزن......

پس احتمالا پانکچرت میفته ۳ ظهر پس فردای تزریق یعنی یکشنبه ظهر.....

عزیزم برا آزادسازیه..... فقط سر ساعت بزن...... پس احتمالا پانکچرت میفته ۳ ظهر پس فردای تزریق......

افرين گفت عمل نزديك ٣مى فته 

فقط صبح زود اب قند بخورم 

انا جان سرما خوردم چى كار كنم زودى خوب شم ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

[QUOTE=65641399]عزیزم برا آزادسازیه..... فقط سر ساعت بزن...... پس احتمالا پانکچرت میفته ۳ ظهر پس فردای تزریق......[/QUOTE]

راستى انا جان همسرم هم رفت ازمايش داد

خوب بود براى ivf من 

دكتر گفته بود نه 

يادت باشه ازمايشات عفونى بود ،اما اين سرى گفت از نظام پزشكى بازرس مى ياد پروندها را چك مى كنند نياز داريم براى عملت 

ديروز هم رفتم دكتر شون نوار قلب و معاينه كنه كه اجازه بده براى عمل 

دستباف دكترم گفت ازمايش هپاتيت c كمه بايد برى بدى تا پرونده ات براى روز عمل تكميل شه 

كه همنجا دادم 

گفتن شنبه حاضره 

من واكسن هپاتيت بعد ١٠سال ،امسال زدم باز چون ١٠سالم تمام شد سوميش هم فكر كنم بايد برج ٧ بايد بزنم 

انشالله كه همه چى بخير بگذره 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم برا آزادسازیه..... فقط سر ساعت بزن...... پس احتمالا پانکچرت میفته ۳ ظهر پس فردای تزریق یعنی ...

سلام

بنطرت با مورفو ۱ و تعداد ۲میلیون اسپرم و تحرک ۱۰

ای وی اف موفقی میتونم داشته باشم

افرين گفت عمل نزديك ٣مى فته  فقط صبح زود اب قند بخورم  انا جان سرما خوردم چى كار كنم زود ...

عزیزم سوپ درست کن بخور.....

مایعات زیاد بخور.....

[QUOTE= 65641399 ]عزیزم برا آزادسازیه..... فقط سر ساعت بزن...... پس احتمالا پانکچرت میفته ۳ ظهر پس ف ...

عزیزم هپاتیت که ده سال یه بار نیست.....

فقط یه بار میزنی که سه مرحلست.....

احتمالا قبلا زدی هر سه مرحله رو کامل نکردی.....

سلام بنطرت با مورفو ۱ و تعداد ۲میلیون اسپرم و تحرک ۱۰ ای وی اف موفقی میتونم داشته باشم

عزیزن برا میکرو به تعداد تخمکها اسپرم سالم نیازه پس نگران نباش.....

عزیزن برا میکرو به تعداد تخمکها اسپرم سالم نیازه پس نگران نباش.....

خیلی گریم‌گرفته تو تایپینک که از تجربه های عزیزان نوشته بودی نگاه میکردم با اینکه از شوهرم خیلی بهتر بودن همشون منفی بود 😭😭😭