2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
باشه پس پیگیری میکنم همه رو انجام بدم حتما... شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم...آزمایش antitpoو anaالا ...

تو لیست انا جون؟
فک کنم هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فكر كنم بايد توي هفته آينده يه ويزيت ديگه برم به دكترم بگم بنويسه، چجور تستي هست ؟ يه سوال ديگه عزي ...

از دهانه واژنت ترشحات رو برمیدارن و کیت مخصوص داره
این درد رو که گفتی من الان 3 هفته میشه دارم و الان یه هفته اس که شدتش بیشتر شده
یه کم ذهنم رفت سمت کیسه صفرا اما میدونم کیسه صفرا اونجا نیست
مال من دردش وقتی میشینم خیلی زیاد میشه
این چند روز دیگه در حدیه که گاهی حس میکنم تو دنده ام دارن سیخ فرو میکنن

فکر کنم علتش اینه که بچه بزرگ تر شده و اومده بالا تر و معده و اعضای داخلی فشار میارن به دنده ها
خودم حس میکنم یه کم عریض تر شدم البته از چپ به راست منظورم نیستا
نسبت پشت تا جلوی دنده هام انگار بیشتر شده

حالا منم شنبه نوبت دارم از دکترم باید بپرسم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خون روان يا لك؟ اگه روان هست به دكترت اطلاع بده ولي در حد لك طبيعيه

خون روان ولی در حد خیلی کم و قطع پیشه.مثلا یه قطره میاد روشنم هست روی دستمال(البته ببخشید) بعد تا یک ساعت چیزی نیست

عزیزم من اصفهانم اینجا دکتر نصر تو آزمایشگاهه و هر وقت خودش بگه باید همون موقع انتقال بدی صبح بهشو ...

سلام عزیزم کجا انتقال داری بهشتی یا مرکز؟؟؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
نميتونم دارم سكته ميكنم

عکسش بفرست ما ببینیم بهت بگیم من بیشتر ذوق دارم مثبت بشه دختر خوب

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
مرکز ناباروری مشتاق

دکترت کی هست عزیزم؟؟؟

سرما خوردم از همسرم 

شنبه هم پانكچر دارم چى كار كنم زودى خوب شم ؟

همسرم حتى نيامد چك كنه تب دارم يا نه 

هم سرما خوردم هم روحيه ام خراب 

چى كار كنم خوب شم زودى سر حال شم براى شنبه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
امروز دکتر احمدی پانکچرم کرد ولی دکتر خانم دهقانیه

من دکتر زنداداشم دکتر احمدی بود کلآ واسه همه چی خداروشکر همون بار اول انتقالش مثبت شد انشاالله واسه تو هم همون بار اول مثبت میشه عزیزم

والا نمیدونم از رو کدوم صفحه آزمایشت این حرفو گفتن اما احتمالا ریاضیشون ضعیفه فکر کردن یک بر ۴۰۰ بزر ...

آره خودمم تعجب کردم آنا عزیزم 

مرسی از لطفت😚😚😚

خداجونم شکرت       
عزیزم ظاهرا اونطور که دوستمون توضیح دادن آنای شما + هست ولی کلا هر آنای +ی قرار نیست صد درصد + تلقی ...

آنا جون اگه اینطور که میگن مثبت باشه 

در نهایت کاری میشه براش کرد؟

یا اصلا موجب چی میشه؟ میتونه علت تشکیل نشدن قلب جنینمم باشه بنظرتون؟؟

خداجونم شکرت