2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
چرا منفی شدم    

چراشو اصولا باید دکترت پیدا کنه اما یه کم مجبوری خودتم پبگیر بشی که جلوی منفی بعدیو تا حد توانت بگیری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انام جون حالا انتقالم منفی شد چیکار باید بکنم ؟  من قبل انتقال تمام آزمایش های ایمونولوژی سرول ...

عزیرم مطمئنب کامل بودن آزهات؟

من میذارم دوباره یه چک کن.....

کاریوتایپ چی انجام دادین هر دو؟

دی اف آی چی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انام جون حالا انتقالم منفی شد چیکار باید بکنم ؟  من قبل انتقال تمام آزمایش های ایمونولوژی سرول ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

عزیز دلم . شما که بیمه ای انقدر که خودت خوبی 

فدات بشممممممم.....

واقعا هم دلم به دعاهای ناب شما خوشه و قرصه.....

ابن سینا کلینیک تخصصی اندوتریوز داره فقط میگن هربار بری یه دکتر ویزیتت میکنه این شد نرفتم من کیست ند ...

عزیزم اتفاقا کلینیک آندومتریوزش تا جایی که میدونم ویزیت اولت با هر کی باشه بقیشم با خودشه.....

مثلا من ویزیتام با پ ا د م ه ر بود.....

فقط چون تصمیم گرفته شد با خز علی عمل کنم عملم با خز علی بود و جراح دومم پ ا د م ه ر بود....

حالا باز زنگ بزن بپرس ببین روال فرق کرده یا نه......

۲۳۵۱۵

داخلی ۳۹۰ اگه اشتباه نکنم.....

فدات بشممممممم..... واقعا هم دلم به دعاهای ناب شما خوشه و قرصه.....

سلام آنا جان من دیروز انتقال داشتم جای آمپول پروژسترون رو میتونم کمپرس گرم بکنم  ؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
آناجون آزمایش شوهرمنم ببین ..خیلی خستم واقعا

عزیزم جوابتو دادم که.....

عزیزم اتفاقا کلینیک آندومتریوزش تا جایی که میدونم ویزیت اولت با هر کی باشه بقیشم با خودشه..... مثلا ...

ممنون از توضیحاتتون

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

عزیرم مطمئنب کامل بودن آزهات؟ من میذارم دوباره یه چک کن..... کاریوتایپ چی انجام دادین هر دو؟ دی ا ...

آزمایش های ایمنی کامل بودش 

کاریوثایپ نه همون ژنتیک هستش؟؟؟ یک آزمایش استخراج دی ان ای داشتم فقط خودم 

دی ان اف رو هم همسرم دادش خوب بود

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
اگه کم باشه (خیلی کم منظورمه ها ) میتونه نشونه ی پوچ بودن فولی ها باشه شما که گفتی استرادیول دکترت ...

ن عزیزم دکترم قرص استرادیول بهم نداد گفتمش ک قرص استرادیول برام بده همزمان با مصرف امپولا گفتش ک ن نمیخوای شما ک انتقال ندارین نمیخواین گفتم ک ضخامتم کمه برام بدین قرص استرادیول بهم ندادن . آزمایش استرادیول برام دادن ب روز سیزده پری ک امروز ک دوازده بود انجام دادم و جوابش هنوز نیومده گلم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون میشم راهنمائی کنید

خوب عزیزم جواب سوالمو ندادی حالا کلی میگم اگه نیاز به راهنمایی بود بازم در خدمتم.....

اگه برا تعیین جنسیته که خوب برا بچه اول خیلی از مراکز انجام نمیدن.....

روال کاره که میکرو میکنی و جنین تشکیل میشه فریز میکنن میفرستن برا پی جی دی یا پی جی اس....

نمیدونم دقیق هدفت چیه.....

بعد جنینای سالم یا جنسیت مطلوبتو برا انتقال میتونی داشته باشی.....

خوب هزینه پی جی دی یا پی جز اس ظاهرا به تعداد جنینات بالا میره.....

خیلی اشکال داره جانم!!

خوب عزیزم اگه صب میدادم ک جوابش تا ظهر ک نوبت دکتر دارم آماده نمیشد خوب چکار میکردم امروز دادم . ی روز اختلاف اشکال داره ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
حالا امروزمرکزیم بریم ببینبم آراسته چی میگه آناجون...چون جنتی مطبشه ..و منم نوبت ندارم..وگرنه دلم می ...

عزیزم والا من که برا همون روز زنگ زدم وقت دادن رفتم الانو نمیدونم روالش چیه.....

برا همسر من آمپول نداده خوب احتمال شرایط فرق داره.....

آمپولو فکر نکنم برا دی اف آی بده احتمالا هورموناش بالا پایین بوده.....

اگه کم باشه (خیلی کم منظورمه ها ) میتونه نشونه ی پوچ بودن فولی ها باشه شما که گفتی استرادیول دکترت ...

عزیزم چی رو اشتباه کردم منظورم قرص استرادیول بودش ک گفتم دکترم نداده بهم