2777
2789
عنوان

دعای نی نی سایت ها گیراست میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 31 بازدید | 24 پست
درسته آسمون یه رنگه اما آدمایی که میخوای نبینیشون حداقل هر روز خونتون نیستن

درسته، اگه آدم اجتماعی باشی خوبه میتونی سریع دوست و کار  پیدا کنی و غربت نکشی ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام واقعا دعای دوستان اینجاگیراس من حافظم خیلی ضعیفه اماخیلی دوستان بودن برام دعا کردن وبچم خداروشکردرحال پیشرفته خیلی ازخدامیخوام مشکل شمام حل بشه ومثل خودم که آرزوم بودن توشهرخودمه بریم برای یروزم توشه خودمون زندگی کنیم وازلین قفس راحت بشیم💔

سلام واقعا دعای دوستان اینجاگیراس من حافظم خیلی ضعیفه اماخیلی دوستان بودن برام دعا کردن وبچم خداروشک ...

آره واقعا منم چندین ساله ایمان آورم به دعاهاشون 

عزیزممم انشاءالله بچت به زودی زود سلامتیش رو بدست میاره 

آره واقعا منم چندین ساله ایمان آورم به دعاهاشون عزیزممم انشاءالله بچت به زودی زود سلامتیش رو بدست می ...

مرسی واقعا مریضی بچم ب کنارآدمای اطراف ونبودن توشهرخودم داره خفم می‌کنه دیشب با همسرم میگم من مردم توشهرخودم خاکم کن تااونجاازادباشم لااقل

مرسی واقعا مریضی بچم ب کنارآدمای اطراف ونبودن توشهرخودم داره خفم می‌کنه دیشب با همسرم میگم من مردم ت ...

مریضی بچت به امید خدا درست میشه به زودییی 

من اصلا از شهر خودم خوشم نمیاد اصلاااا 

یه شهر مورد علاقه دارم از بچگی آرزومه اونجا بدنیا میومدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله