2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان.. این ازمایش شوهرمه..چطوره وضعش؟  

خوب دی اف آی بالاست.....

۳۵ که باید زیر ۱۵ باشه حتی مرز بحرانیم (۳۰) رد کرده......

برا همسر منم این آیتم ۳۲ بود....

دکترش سه ماه دارو داد.....

تقریبا همه داروهای قبلشو داشت بعلاوه ال کارنتین که به جای قرص شربتشو که دزش بالا بود تجویز کرد که نتونستیم پیدا کنیم قرص جوشان که دزش هزار بود استفاده کرد به جاش.....

خنک نگهداشتنو خیلی رعایت کرد.....

شکر خدا تونستیم جواب بگیریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ی سوال: من محاسبه انلاین بارداری میزنم ی جا میگه الان هفته ده هستم ی جا میگه هفته نه...من الا ...

عزیزم جنینت فریز بود درسته؟

پس از تاریخ انتقالت سن جنین رو کم کن مثلا اگه ۳ روزه باشه پانکچر فرضیت میشه ۲۱ خرداد.....

حالا تو سایت فرزند دات آی آر برو ماشین حساب زایمان تاریخ لقاح رو بزن تاریخ پانکچر فرضیت برا حساب میکنه......

اگه تاریخ لقاح رو ۲۱ خرداد بزنی میشه ۹ هفته کامل!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قصد انجام پی جی دی دارم ولی کلی سوال دارم کجا و چطور میتوم تو این سایت راهنمایی بگیرم؟

عزیزم برا چی میخوایی پی جی دی کنی؟

جنسیت؟

یا مشکل کرومزومی دارین؟

شما سوالاتو دقیق بپرس هر کسی بتونه مطمئن باش جوابتو میده و پستتو رپلای میکنه!!!!!

امروزم مرکز فقط دکتر آراسته هست. ..نمیدونم برم مطب جنتی به نظرتون؟

والا من با آراسته تکربه ندارم برا همین نظری ندارم.....

سلام بچه ها  جنین کامپکت چیه؟

مرحله قبل بلاسته!!!!!

جنین پر سلولیه عزیزم.....

خوب دی اف آی بالاست..... ۳۵ که باید زیر ۱۵ باشه حتی مرز بحرانیم (۳۰) رد کرده...... برا همسر منم ای ...

حالا امروزمرکزیم بریم ببینبم آراسته چی میگه آناجون...چون جنتی مطبشه ..و منم نوبت ندارم..وگرنه دلم میخواست با جنتی هم ویزیت بشه

به نظرت بی نوبت راه میده جنتی؟

بعد اینکه یکی از بچه ها دکتر جنتی واسه دی اف ای اسپرمش آمپول نوشته بود...ولی من اسم آمپولو فراموش کردم...میدونی چیه؟

سلام بچه‌ها خوبید  انتقالم منفی شدش خیلی دلم گرفتش تمام دیشب و دیروز رو گریه کردم   &nbs ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم.....

کاملا میفهمت چون دو بار تجربش کردم.....

اما باورت میشه الان اون سختیایی که کشیدم انقدر کمرنگ شدن در حالی که اون زمان فکر میکردم دلم آروم نمیگیره....

عزیزم پیگیر منفی شدن باش.....

عزیزم برا چی میخوایی پی جی دی کنی؟ جنسیت؟ یا مشکل کرومزومی دارین؟ شما سوالاتو دقیق بپرس هر کسی بت ...

برای تعین جنسیت میخوام انجام بدم  اول اینکه میگن احتمال بارداری پائین هست میخواستم ببینم کسایی که انجام دادن  و مشکل بارئری نداشتن موفق بودن یا نه؟

عزیزم من تهران نیستم . اره دیگه سعی میکنم فکر نکنم دیشب اومدم خونه بابام دورم شلوغ باشه این روزا بگذ ...

بغلش میکنی.....

صحیح و سالم.....

منم از آمپول فراری بودم الان شدم آبکش......

فکر کن وقتی همسرم تزریق میکنه پرنسیم چون هست به خاطرش کلیم ادا مجبورم در بیارم که اصلا ترس نداره.....

یعنی خوبه؟

عزیزم من سیکل آخرم جنینام کامپکت ۴ روزه بودن و شکر خدا جوابم گرفتم.....

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم..... کاملا میفهمت چون دو بار تجربش کردم..... اما باورت میشه الان اون سختی ...

آره انا جونم خیلی سخته همش اشک تو چشامم جمع هستش 

برای پیگیری چیکار کنم ؟؟؟

من تمام آزمایش های ایمنی انعقادی و کلا آزمایش های ایمونولوژی رو قبل انتقال تحت نظر یک متخصص روماتولوژی دادم که خوب هتروزیگوت بود و هموسسیستین پایین بود که آسپرین و انوکساپارین دادن حتی پردنیزولون هم دادن برای جلوگیری از مشکل ایمنی 

اندومترم 10 سه خطی بود 

گرید جنین حتی بعد ذوب هم a بود 

نمیدونم چرا نشد 

من شوهرم مشکل تحرک داره

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
بچه ها تو اين هفته ها باز ترشحم زياد شده، عفونت نداشتم توي آزمايشم مشكلي نبود، بو و خارش و سوزش هم ن ...

آره عزیزم من اواخر همش لباس زیرم خیس میشد.....

حتی دوبار از ترس آمینوشور دادم....

که شکر خدا اوکی بود.....

اگه دلت آروم نمیگیره یه تست آمینوشور برو بده.....