2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
آنا جان من 5 شنبه انتقال دارم برام دعا میکنین؟ بعد انتقال یا الان بادوم خام بخورم؟

عزیزم به سلامتی.....

ایشالاه دو هفته بعدش خبر خوشگله رو بدی.....

عزیزم فقط میدونم زیادی نباید خورد.....

در حد فکر کنم پنج ده تا.....

اما بازم کاش بپرسی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

انام جون حالا انتقالم منفی شد چیکار باید بکنم ؟ 

من قبل انتقال تمام آزمایش های ایمونولوژی سرولوژی رو دادم 

جنین هامم بلاست و کامپکت بود پی ار پی هم شدم جنین ها هچینگ بود 

داروهم پردنیزولون و انوکساپارین و سیکلوژست و آمپول پروژسترون فرتیل سی ام و فمببیون بود 

با این همه تلاش نمیدونم چرا باز منفی شدش 

انقدر گریه کردم قلبم تیر میکشه 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من واقعا گیج شدم  یکی میگه غذای نشاسته دار بخور یکی میگه نخور یک یمیگه میوه خام و سبزی ...

خوب عزیزم من هزار بار گفتم با گفته هیچ کس عمل نکن.....

طبق طبعت و بدنت و شرایطت بخور.....

مثلا من مستعد یبوستم نشاسته واسم خوب نیست.....

به حرف هیشکی گوش نکردم چون میدونستم برام ضرر داره.....

یا مثلا شیر سویا نخوردم چون هم آندومتریوز داشتم هم کم کاری تیروئید.....

یامثلا طبعم سرد بود کلا سردی نخوردم حتی بعد انتقال.....

پس قرار نیست مثل من با هر کس دیگه ای عمل کنی چون شرایطها و بدنها فرق زارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره من بعد درمان آندومتریوزم با لاپراسکوپی سیکل میکرواینجکشن رو شروع کردم و مامان شدم..... الانم دو ...

خدا رو شکر. خیلی امیدوارم کردین.مرسی. ایشالا کوچولوتون به سلامتی به دنیا بیاد.

انام جون حالا انتقالم منفی شد چیکار باید بکنم ؟  من قبل انتقال تمام آزمایش های ایمونولوژی سرول ...

روز چند رفتین ازمایش ؟ بتا تون چند بود ؟ 

می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم
روز چند رفتین ازمایش ؟ بتا تون چند بود ؟ 

روز 12 بتام یک بود حالا باز پنجشنبه آزمایش میدم ببینم فرقی کرده یا نه ولی منفی شده اونم فقط در حد مطمئن شدن هستش

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
وای من خیلی میام  کمربند چیه؟ کجا بخرم؟ قیمتش چنده؟

شکم بند ضد امواج -از تجهیزات پزشکی بگیر قیمتش 120 تومنه . من برای امتحان یه گوشی گذاشتم داخلش کمربند پیچیدم دورش با یه خط دیگه شماره اون خط گرفتم در دسترس نبود .دیگه خیالم راحت شد که چیز خوبیه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بهار جون من جواب ندم بهتره چون همش یه جورایی هستم تو نت...... خخخخخخخخخخ..... احتمالا کمربند دعاها ...

عزیز دلم . شما که بیمه ای انقدر که خودت خوبی 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها من واقعا گیج شدم  یکی میگه غذای نشاسته دار بخور یکی میگه نخور یک یمیگه میوه خام و سبزی ...

اصلاحیه پست قبلیم....

خوب عزیزم من هزار بار گفتم با گفته هیچ کس عمل نکنین.....

طبق طبعت و بدنت و شرایطت بخور.....

مثلا من مستعد یبوستم نشاسته واسم خوب نیست.....

به حرف هیشکی گوش نکردم چون میدونستم برام ضرر داره.....

یا مثلا شیر سویا نخوردم چون هم آندومتریوز داشتم هم کم کاری تیروئید.....

یا مثلا طبعم سرد بود کلا سردی نخوردم حتی بعد انتقال.....

پس قرار نیست شما مثل من یا هر کس دیگه ای عمل کنی چون شرایطها و بدنها فرق دارن.....

ضمنا یه چیزی از من بهت وصیت......

چیزی که قبلا امتحان نکردی تو سیکلت اصلا استفاده نکن.....

مثلا من شنیدم خیلیا انبه میخورن تو بارداری اما من حتی امتحانم نکردم چون نمیدونستم بدنم چه عکس العملی نشون میده چون اصلا انبه نخورده بودم، پس چیزی که بدنتون بهش عادت نداره به هیچ وجه تو این شرایط ریسک نکنین.....

آنا جون حرف دل منو زدى....نمى دونى از وقتى باردار شدم خيلى ها چشم ديدن ندارن در صورتى كه خودشون صدتا ...

عزيزم من ٣تا خواهر شوهر دارم، همسرم آخرين بچه است، ته تغاريشون، الان دارم پنج ماه رو به سلامتي پر ميكنم هيچ كدومشون يه زنگ براي تبريك بهم نزدن، شما ديگه از دوست چه انتظاري داري قربونت برم؟؟؟؟؟؟؟ خدا بچه هامون رو نگه داره، من سعي ميكنم واقعا بهشون و رفتارشون فكر نكنم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
نه عزیزم فکر نکنم...... بازم تحقیق کن..... چون من از بیمارای آندومتریوزی میشناسم که ابن سینا رفت ب ...

ابن سینا کلینیک تخصصی اندوتریوز داره فقط میگن هربار بری یه دکتر ویزیتت میکنه این شد نرفتم من کیست ندارم ودرد واینام ندارم فقط ca125توی آز هورمونیم 43 بود که دکتر گفت مشکوکی به اندو با توجه به اینکه 20ماهم هست باردار نشدم دیگ هرفتم سونو تخخیص اندو گفتن اندو خفیف داری توی اطلاعات عارفی ددیم تخصص در لاپراسکوپی واندو ور زده وخیلی تعریف ازشون شنیدم 

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

من روش را ماليدم 😞

عیبی نداره نهایت کبود میشه ولی دیگه نمال.....

بین علما اختلافه     بادوم خام چی؟؟ کلییی خریدم    

والا من میخوردم بادوم خام و الانم میخورم اما روزانه تعداد خیلی زیاد نمیخورم.....

۴-۵ تایی میخورم.....