2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
مگه الان چند تا میخوری ؟ من فردا نوبت دکتر دارم فک میکردم امروزه 

دو تا داشتم کردش سه تا....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من آمپول بتا هم زدم . یعنی خدای نکرده به دنیا بیا مشکلی نیست؟ الان تازه ۳۴ هفته و یه روز هستم& ...

نه عزیزم نگران نباش دیگه بتا هم زدی.....

اما + فکر کن ایشالله سر موعد میاد و وزنشم خوب میشه اما زودترم بیاد دیگه جای نگرانی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک میگم بهار جون ❤❤ انشاالله نه ماه بارداری بی خطری داشته باشی .و سالم نی نیتو بغل کنی ... واسه ...

سلامت باشی عزیزم . چشم حتما . انشاالله شما هم این روز های قشنگ تجربه کنید 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام دوستاي خوبم . من آزمایش دادم . خداروشکر مثبت شد . 1614 . انشاالله روزی همه منتظرااااا

سلام عزيزم 

خيلي تبريك ميگم 

ان شاءالله نه ماه بارداريت رو به سلامتي بگذروني و دردونه هات رو ب سلامت در آغوش بگيري و صد و بيست ساله بشه 

آمين 

خيلييييي التماس دعااااا دارم 🌹💖

دوستاي گلم ممنونم از اینکه شمارو شریک شاديم می بینم . دوستتون دارم . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام  آنا جان  برادرم آزمايش دي اف آي داده  ببينين ميتونين بفهمين شرايطش چطوره&nbs ...

عزیرم من خیلی متوجه نشدم بعضیام ناخوانا بود اما غکر کنم دی اف آی نیست.....

همون آز اسپرمه.....

ظاهرا شرایطش بدن نیست.....

انا جون به مشکل دست شویی رفتن ربط نداره چون شرمنده من خودم چند وقت اخیر مشکل دست شویی پیدا کردم و ی ...

آره از اون بابت مشکلی ندارم.....

ضمنا درد روتو سطح حس میکنم اما در کلهنوز قطعی نفهمیدم چی به چیه اما بعضا ساعتها درد و حالت انقباض رو دارم.....

عزیزم من بعد لاپرا یه دو هفته ای مراقب بودم و یه ماهم برا طبیعی اقدام کردم اما بهتره زیاد طولش ندی ک ...

پس به شما دارویی برای جلوگیری ندادن ؟ 

یه سوال دیگه من رشد جنین هام کمه و از چی میتونه باشه ؟ 

این آز به جز اینکه نشون میده میشه انتقال فرش داشت یا نه نشون میده فرد بعد از پانکچر دچار عوارض هایپر ...

لاله جون شاید این مثال شامل حال زین عزیز نباشه اما یادمه شادی جون بود اگه اشتباه نکنم تخمداناش لانه زنبوری شده بود و ازش آز استرادیول گرفتن فکر کنم حدودای ۴۰۰ بود و سیکل رو متوقف کردن و پانکچر کنسل شد و تحت مراقبت بود.....

یادمه اون زمان یکی از دوستان گفت که تقریبا به ازای هر فولیکول بالغ ۱۰۰۰ تااسترادیول بالا میره یا همچین چیزی.....

یعنی انگاری شادی جون کلا نه تنها حتی یه فولی به درد بخور نداشت تازه هایپرم شده بود..... 

خب بتا زدی که دیگه حله 34 هستی؟چرا تیکر 4 هفته نشون میده پس ؟

چون فکر کنم تیکر رو بر اساس تاریخ زایمان سزارین زده نه طبیعی.....

به سلامتی عزیزم دیگه داری به سلامتی مامان میشی....

سلامت باشی آناجون خداکنه.به نظرت آندومترم خوبه؟سری پیش 11بود ولی تری لاین نبود فکر کنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون با اينكه من ماهم خيلى پايين تر از شماست ولى همچن درد كه مى گى رو دارم.درد توى شكمم كمرم و به ...

عزیزم منم مشکل دفع که داشتم همچین حالتی بود اما الان مشکل دفع ندارم.....

نوعش شبیه اون حسه.....

من آندومتریوزم درمان شده و مدتهاست که دیگه آندومتریوزم برنگشته.....

حتی آخرین چکاپ قبل بارداریمم که رفتم برنگشته بود.....

من آخه یه انقباض و سفت شدگی تو شکمم یعنی اون ناحیه بیکینی دارم.....

حس میکنم به سزارین قبلیم بی ربط نیست چون فاصلش کمه.....

هنوز دو سالم نشده سزارین کردم.....

آنا جون با اينكه من ماهم خيلى پايين تر از شماست ولى همچن درد كه مى گى رو دارم.درد توى شكمم كمرم و به ...

باد واژنم نگران نکن خودتو.....

سردیجاتو رعایت کن کمربند پشمیم بلند.....

من تا ماه سوم بارداری کمربند پشم شتر میبستم.....