2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
لاله جون آزمايش همسرم و واستون گذاشتم اين آزمايش واسه ٢ ماهه پيشه يعني فقط ويتامين اي و زينك ميخورده ...

خب شانس طبیعی به خاطر کم بودن تحرک گرید آ کمه اما غیر ممکن هم نیست چون گرید ب خوبه
شما تو این یکی دو ماه اقدامت رو داشته باش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من آمپول بتا هم زدم . یعنی خدای نکرده به دنیا بیا مشکلی نیست؟ الان تازه ۳۴ هفته و یه روز هستم& ...

خب بتا زدی که دیگه حله
34 هستی؟چرا تیکر 4 هفته نشون میده پس ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه الان چند تا میخوری ؟ من فردا نوبت دکتر دارم فک میکردم امروزه 

عاطی جان نگران نباش، انشاءالله وروجکت این چند روزم صبر میکنه. تا الان که سپرده بودی به خدا، بقیه اشم بسپار به خودش. بتا هم اگه زدی که ریه اش کامل باز میشه حتی اگه چندروز زودتر دنیا بیاد. پیش پیش قدم نو رسیده رو تبریک میگم، انشاءالله به ناز پدر مادر بزرگ بشه و خیرش رو ببینید عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لاله جون میدونی دیدی آزم نفخ داره نمیتونه دفع کنه چجوریه؟ من تو ناحیه بیکینی اون حالتو حس میکنم.... ...

آنا جون با اينكه من ماهم خيلى پايين تر از شماست ولى همچن درد كه مى گى رو دارم.درد توى شكمم كمرم و به معقدم مزنه و ببخشيد وقتى مى رم دستشويى مدفوع مى كنم بعدش خوب مى شم.موقع مدفوع كردن اكثرا اين مدلى ميشم.به دكترم گفتم مى گه به خاطر آندومتريزى هست كه تو لگنته .چون من وقتى آتدومتريوز داشتم دقيقا همين طورى مى شدم.راستى من از تو رحمم باد خارج ميشه خطرناك نيست ؟با اينكه همش سعى مى كنم چيزاى نفاخ و سرد نخورم ولى اينطورى مى شم.

سلام به همگی. امروز روز 8 سیکل بودم و رفتم سونو برا وضعیت ضخامت آندومتر.آندومترم تری لاین و 8بود فک ...

انشاءالله که چیزی تا مامان شدنت نمونده عزیزم. به سلامتی و دل خوش.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم احتمالا میخوان بدونن فولیکول بالغ داری یا نه.....

استرایول چ ربطی ب فولی داره ؟ من چار ماه پیش استرادیولم خوب بودش الانم میشه خوب باشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
این آز به جز اینکه نشون میده میشه انتقال فرش داشت یا نه نشون میده فرد بعد از پانکچر دچار عوارض هایپر ...

مرسی گلم . یعنی آزمایش استرادیول فقط ب این دو دلیل ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
این آز به جز اینکه نشون میده میشه انتقال فرش داشت یا نه نشون میده فرد بعد از پانکچر دچار عوارض هایپر ...

یعنی من ک چارماه پیش ازمایش استرادیولم خوب بوده میشه الانم خوب باشه ؟

سلام دوستاي خوبم . من آزمایش دادم . خداروشکر مثبت شد . 1614 . انشاالله روزی همه منتظرااااا

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم من بعد لاپرا یه دو هفته ای مراقب بودم و یه ماهم برا طبیعی اقدام کردم اما بهتره زیاد طولش ندی ک ...

سلام آنا جون .خوبی.

خواستم بپرسم .ادرس دقیق انتقال خون و ازمایشگاه ونک رو اگه میدونید میگید بی زحمت ...

سلام دوستاي خوبم . من آزمایش دادم . خداروشکر مثبت شد . 1614 . انشاالله روزی همه منتظرااااا

تبریک میگم بهار جون ❤❤

انشاالله نه ماه بارداری بی خطری داشته باشی .و سالم نی نیتو بغل کنی ...

واسه من و همه منتظرا هم دعا کن ....