2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
استرایول چ ربطی ب فولی داره ؟ من چار ماه پیش استرادیولم خوب بودش الانم میشه خوب باشه ؟

نمیدونم دقیق اما یادمه یه بار یکی از دوستان قبل پانکچر استرادیولش خیلی پایین بود پانکچرش کنسل شد.....

دقیق یادم نیست گفتم شاید به هم ربط دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون میشه روزی دوتا ایزوپرین خورد بعد اگه درد کم شد روزی یکی خورد یا مثلا دوباره درد زیاد شد اضاف ...

به من امروز گفت زیادش کن ولی کمش نکن.....

تاکید کرد!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاءالله که چیزی تا مامان شدنت نمونده عزیزم. به سلامتی و دل خوش.

فدات لی لای مهربونم انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستاي خوبم . من آزمایش دادم . خداروشکر مثبت شد . 1614 . انشاالله روزی همه منتظرااااا

خدایا شکرتتتتتتتتتتت.....

گوارای وجودت عزیزم......

سلام آنا جون .خوبی. خواستم بپرسم .ادرس دقیق انتقال خون و ازمایشگاه ونک رو اگه میدونید میگید بی زحمت ...

انتقال خون نزدیک بیمارستان میلاده دقیقشو نمیدونم....

دوستان بدونن میان میگن.....

نمیدونم دقیق اما یادمه یه بار یکی از دوستان قبل پانکچر استرادیولش خیلی پایین بود پانکچرش کنسل شد.... ...

لاله جون ک گفتن فقط بخاطر دو دلیل ازمایش استرادیول میدن یکی بخاطر انتقال فرش و فریز و یکیم بخاطر هایپری . شاید مال دوستت پایین بودن استرادیول ک بوده انتقال انجام نشده ن پانکچر . درسته ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلامت باشی آناجون خداکنه.به نظرت آندومترم خوبه؟سری پیش 11بود ولی تری لاین نبود فکر کنم 

عزیزم بله خوب بود خیالت تخت.....

[QUOTE=65281743]نمیدونم دقیق اما یادمه یه بار یکی از دوستان قبل پانکچر استرادیولش خیلی پایین بود پانکچرش کنسل شد.... ...[/QUOTE]

متيل ارگاوين

زدم با هيوسين حالم خيلى بد شد تمام بدن داغ كرد مى سوختم نفس سنگين شد تپش قلب شديد 

به دكتر زنگ زدم گفت عوارض امپول هست مردم و زنده شدم 

رفتم دكتر سونو كرد در هر تخمدان ٥نطفه بود 

گفت لخته خون دارى بايد دست كارى كنم بياد بيرون 

خيلى درد كشيدم گفت پرى كم بوده واسه اين اينجا لخته شد به خاطر همين امپولهاى بالا را داد 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 65281589 ]باد واژنم نگران نکن خودتو..... سردیجاتو رعایت کن کمربند پشمیم بلند..... من تا ماه ...

عزیزم بنویس فعلا هستم اما یواش یواش میرم لالا.....

لاله جون ک گفتن فقط بخاطر دو دلیل ازمایش استرادیول میدن یکی بخاطر انتقال فرش و فریز و یکیم بخاطر های ...

عزیزم این دوستمون فولیکولاش انقدر زیاد بود که تخمداناش مثل لونه زنبور شده بود و هایپر شده بود و استرادیولشم فکر کنم ۴۰۰ یا این حدودا شد دیگه سیکل رو کنسل کردن و ادامه ندادن چون گفتن واسش خطر داره و دیگه پانکچر نکردن...

[QUOTE=65282284]مرسى پس بقيه اش را تايپ كنم [/QUOTE]

من امروز خيلى امپول زدم اون دو تا كه بالا گفتم دور ناف فوستيمون و دوتا پودر منو پير 

سوراخ سوراخ شدم بدنم همچنان داغ 

دكتر  قرص افلوكساين ٢٠٠داد ه هر ١٢ساعت بخورم 

من چون حالم خوب نيست نخورم امشب از فردا شروع كنم أشكال نداره ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
انتقال خون نزدیک بیمارستان میلاده دقیقشو نمیدونم.... دوستان بدونن میان میگن.....

تقاطع شیخ فضل اله با همت نرسیده به دانشگاه ایران

تو گوگل مپ بزن سازمان انتقال خون ایران