2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
قربونت عزیزم خودت چطوری بهتری ؟ منکه هنوز انقباض دارم سپردم بخدا شبا اصلا خواب ندارم استخوان عانه و ...

عزیزم من زنگ زدم ماما گفت ایزوپرینتو زیاد کن ببین فرقی میکنه یا نه.....

توکل به خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان، من تو طول روز ١،٢ بار درد پرئودي ميگيرم،ولي خيلي كوتاه و خفيف،بايد به دكترم بگم دارومو ...

عزیزم شما به دکترت بگو اگه نیاز باشه بهت دارو میده.....

شاید ایزوپرین تجویز کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان، من تو طول روز ١،٢ بار درد پرئودي ميگيرم،ولي خيلي كوتاه و خفيف،بايد به دكترم بگم دارومو ...

باردار بودی دیگه درسته؟

سلام به همگی.

امروز روز 8 سیکل بودم و رفتم سونو برا وضعیت ضخامت آندومتر.آندومترم تری لاین و 8بود فکر کنم برا روز 8خوب باشه دکتر که راضی بود.روزی 2تا شیاف سیکلوژست خارجی داد از امروز بزنم +آسپرین روزی 1عدد+پردنیزولون روزی 1عدد+3تا استرادیول.سه شنبه هم انتقالم هستش ساعت 9صبح.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی سوال پرسیدم ازت ببخشید شرایط انجام این ازمابشایی که نوشته چیه؟ باید ناشتا باشم؟

ببخشین من ریپلای می کنم 🙈

تست های چربی داره که ناشتایی ۱۰ تا ۱۲ساعته می خواد

[QUOTE=65257477]عزیزم فکرای خوب خوب بکن..... الان تنها کاریه که ازت بر میاد..... زیادم دولا راست نشو.... تخمدانات ...[/QUOTE]

مرسي عزيزم از همدرديت... دوتا اچ سي جي و يكي دكا

رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع ادعا، رب  لاتذرني فردا وانت خيرالوارثين❤️ لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين❤️اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم🙏🏻 التماس دعا🙏🏻
خواهش میکنمم..عزیزم پرولاکتین چی؟

پرولاکتین ناشتایی نمی خواد اما شرایط خاص داره

بهتره دوساعت بعد از بیدار شدن انجام شه

روز قبل فعالیت بدنی شدید نداشته باشی

روز قبل ماساژ سینه صورت نگیره

سلام به همگی. امروز روز 8 سیکل بودم و رفتم سونو برا وضعیت ضخامت آندومتر.آندومترم تری لاین و 8بود فک ...

به سلامتی عزیزم دیگه داری به سلامتی مامان میشی....