2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
خانوما جاي امپولاي پروژسترون منم خيلي سفت شده، به دكترم گفتم گفت كيسه اب گرم بزار ولي اثر نداشت، شما ...

عزیزم بگو با سرنگ تزریق عمیق عضلانی تزریق کنن.....

خیلی آهسته تزریق کنن....

۲۴ ساعت بعد تزریقم کمپرس گرم بذار.....

اگه هر دو سمت سفت شده یه مدت به یه سمت استراحت بده تا خوب بشه بعد سمت دیگه بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چی بخورم؟

عزیزم والا من مکملهای تجویزی دکترمو مصرف میکردم سر خود مصرف نکردم.....

ویتامین ای، کیوتن، فولیک۵، کلسی کر، سلن پلاس،.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انام جون کمک کن  من دلم میخواد برم 11 انتقال آزمایش بدم چون دیده بودم چندتا از دوستان رفتن جوا ...

خوب تعدادشون زیاد نبوده اما به نظرم به ریسکش نمیارزه....

سلام دوستان عزیزم...خیلی ناراحت شدم برای دوستانم برای ندای عزیز و روشانیلو😔نمیدونم چی بگم ک تسکینی ...

فدات.....

فردا حتما تماس میگیرم....

اگه جواب نگرفتم به دکتر دیگه میرم حتما.....

سلام دوست جونیا❤💙 آنا جون با امروز میشه سروز که من پروژسترون نمیزنم... از روز سه شنبه که اخرین آز ...

عزیزم خوب پریودی با شروع خونریزی هست.....

اگه با لک کثیف شده پریودی نیست اما اگه حس میکنی دیواره ریزش کرده روز اولته....

والا مال من پروژسترونام ایرانی بودن...... اما بعدش که پرولوتون شد اونا خارجی بودن.....

ممنونم خانم گل

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
سلام دوست جونیا❤💙 آنا جون با امروز میشه سروز که من پروژسترون نمیزنم... از روز سه شنبه که اخرین آز ...

عزیرم خوب من بعضا عفونت داشتم بدون علامت از شدت ترشحاتم میفهمیدم که دکتر بررسی میکرد میگفت دارم.....

اما سوزش و خارش نداشتم....

بوی بدم نمیداد فقط ترشحاتم بیشتر بود.....

به نظرم دکتر رفتی بگو معاینت کنه.....

عزیزم خوب ستروتاید میده که جلوی تولید فولیای ریز به درد نخور رو بگیره که فولیای بزرگتر فرصت رشد داشت ...

سلام خوبید انشالله...من صبح باید ستروتاید بزنم فکر میکنید خودم بتونم بزنم یکم سوزنش بزرگ میترسم... آخه مدادی ها خوب کوچولو و ریزن.

اگر کسی خودش به خودش زده بهم بگه چجوریه ممنون.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیرم خوب من بعضا عفونت داشتم بدون علامت از شدت ترشحاتم میفهمیدم که دکتر بررسی میکرد میگفت دارم..... ...

منم نه بوی بد دارم نه سوزش و خارش...

حالا ک با این پریودی درگیرم😁😁 دلش نمیخاد بیاد😭😭

حالا دکتر بیاد رفتم پیشش میگم. هرچند معاینه ندوست🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خوب پریودی با شروع خونریزی هست..... اگه با لک کثیف شده پریودی نیست اما اگه حس میکنی دیواره ری ...

والا نمیدونم چه حسیه دیواره ریزش کنه🙈🙈 اخه من کلا پریودای کم دردی دارم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
درد سینه از علایم بارداریه؟ من ای یو ای انجام دادم. هم دلم درد میکنه هم کمرم. اما سینه هام انقد درد ...

نمیدونم بخدا خودمم موندم الان کمر درد دارم شدید 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

سلام دوستان

سلام آناجون مهربون ،خوبی؟ دخملت خوبه؟ دیگه داره تولدش نزدیک میشه ها!چه زودگذشت مگه نه؟! گل پسری چطوره؟ انشاالله خودت و خونوادت هر جا هستین شاد و سلامت باشید

انشاالله همه دوستانی که مامان شدن یا به زودی مامان میشن هم حالشون خوب باشه،عزیزانی هم که تو این راه به مشکل برخوردن گره از کارشون باز بشه

آناجون گفتم یه خبری ازت بگیرم و خبر سلامتی خودمو بهت بدم😁ممنون که هستی 😘