2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
لااقل بگو گونال پن بنویسه ظاهرا پن بازم کم و بیش هست.....

حتما به دکترم میگم. آنا جون چیکار کنم یکم تقویت کنم خودمو وهمسرم رو. به جز ویتامین ای

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
حتما به دکترم میگم. آنا جون چیکار کنم یکم تقویت کنم خودمو وهمسرم رو. به جز ویتامین ای

عزیزم دکتر واستون مکمل تجویز نکرده؟

خوب اگه تو این مدت مصرف نکردی دیگه به درد،همسرت نمیخوره چون باید حداقل سه ماه دارو بخوره.....

باز خودت مکمل بخوری بیتاثیر نیست تو زمان کم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر واستون مکمل تجویز نکرده؟ خوب اگه تو این مدت مصرف نکردی دیگه به درد،همسرت نمیخوره چون بای ...

واسه همسرم کارنتین و ویتامین ای. ولی از وقتی میریم مرکز ناباروری دیگه مکمل به همسرم نداد به من گفت ویتامین دی۳ و فولیک اسید داد فقط

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

انام جون کمک کن 

من دلم میخواد برم 11 انتقال آزمایش بدم چون دیده بودم چندتا از دوستان رفتن جوابش هر چی بود معتبر بود یعنی 14 هم آزمایش دادن جوابش همون بود 

بعد شما گفتید بودن بچه‌های که 11 منفی بود 14 مثبت 

درصد کسایی که روز 11 منفی شدن بعد 14 مثبت زیاد بوده؟؟؟

خیلی دوست دارم سریع با خبر بشم ممنون از راهنمایت عزیزدلم

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا

🙏🏻دعاي دسته جمعي براي

برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻

‏١- parmis٦٣***

٢- شاينا٣٣***

٣- ماماني طاها

٤- هاانا***

‏٥- sm-pa

‏٦-mohadeseh22

٧-تورك آنا***

٨- سوگلي***

٩-لاله سرخ

١٠-رعد و برق

١١- مربي زبان***

‏١٢-nazaniiiiin***

١٣-مامان آينده هستم***

١٤-نانيمامي

‏١٥- ninitopol

‏١٦- fiuuuna***

‏١٧- zizi٢٧

١٨-بارانبهاري

‏١٩- parpar

‏٢٠-Ati٧٩٦٦

٢١-لي لا

٢٢-تمنايوجود***

٢٣- ليلا١٣٩

٢٤- نيلو٧٦٦٨

از همه دوستان عزيزي كه در اين دعاي دسته جمعي شركت كردند ممنونم.انشالله كه همگي حاجت روا بشيد.انشالله كه خدا به هممون نظر كنه و هر كس در هر مرحله اي هست همه چيز واسش خوب پيش بره..

آمين🙏🏻🙏🏻🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
اگه منظورش بیمارستانه نمیدونم بیمارستان شما روالش چیه ولی بیمارستان آبان آزاد بود و با بیمه قرارداد ...

ممنون آنا جون، حتما. فکر کنم بیمارستانه بهمنه. میگم بهش حتما

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان عزیزم...خیلی ناراحت شدم برای دوستانم برای ندای عزیز و روشانیلو😔نمیدونم چی بگم ک تسکینی باشه برای ناراحتی بزرگیشون امیدوارم و از خدا میخوام ب حق همین اذان مغرب خودش کمکشون کنه و بار دیگه لطفشو شامل حال دوستانم کنه...آنای عزیزم حتما فردا با مطب تماس بگیر و سفت شدن شکمتو بگو نگرانت شدم😔آتی عزیزم خودتو کنترل کن و استرسو از خودت دور کن دیگه چیزی نمونده ک ب سلامتی نینی جونو بغل کنی...بچه ها منم براتون دعا میکنم ایشالا ک هر کی هر چی از خدا میخواد بهش بده 🙏اللهم صل علی محمد و آل محمد ...خدایا دل دوستان منو شاد کن🙏از صبا جون چه خبر امروز سونو داشتن!؟

خب دوستان گلم من دو تا گونال اف پن یکی ۳۰۰ و یکی ۹۰۰ دارم و ۴ تا مریونال دارم توی یخچال بوده و هست ...من نگه داشته بودم چون انتقال آخرم آخرین بسته من بود گفتم شاید نگیره و دوباره بخوام اینارو استفاده کنم ک خداروشکر مثبت شدم..من داروهام فردا با کیشانی هماهنگ میکنم همسرم میبره میده ب کیشانی ک بزاره یخچال چون این دارو یخچالی هست کسی ک بیمار دکتر طرازی هست ب من بگه تا من با کیشانی هماهنگ کنم تا بره بگیره...

سلام دوست جونیا❤💙

آنا جون با امروز میشه سروز که من پروژسترون نمیزنم...

از روز سه شنبه که اخرین آز رو دادم لکه بینی قهو ه ی داشتم که دیروز بیشتر شد جوری که پد رو کثیف میکرد(ببخشید واضح گفتم)اخه دیروز مراسم پدربزرگم بود و اومدم شهرستان و تحرکم بیشتر بود. حالا بنظرت این همون پریودیمه... ؟دوست دارم زودتر پریود شم که از اونور زودتر برم تو سیکل باز. بعد گاهیم سمت چپ دلم درد میگیره به پهلو چپ که میخابم ب ندرت و سر صبح ساعتای شیش انچنان معدم میسوزه ک واقعا اذیت میکنه باید پاشم چیزی بخورم ک بیشتر وقتا تنبلیم میکنه.. و سوزش ادرار هم دارم.. اینا طبیعیه بنظرت؟؟ کلا هم با آب گرم شستشو میدم وخارش و سوزش ندارم یا عفونت ... 

بعد یچیزیم ذهنم رو مشغول کرده میگن بعضیا عفونت دارن ولی علامت ندارن؟این عفونت ممکنه موجب منفی شدن بشه؟ البته من تا جایی که درمورد خودم میدونم عفونتم علامت داشت همون ترشحات سفید ،خیلی قبلتررر که برطرف شد.

البته من اگه داشتم دکتر میفهمید دیگه با این همه سونو..

ببخشید بازم پرحرفی کردم🙈🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
تحرک اسپرمای همسرم خیلی کم بود. ۸۰ درصد کاملا بی تحرک بودن. 

عزیزم خنک نگه داشتن خیلی کمک میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com