2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
ممنون عزیزم از نگرانی درم آوردی

خواهش میکنم.

بعد که کرد ستا .. گفت دوتارو باهم بخور یکی رو جدا.

بعد انتقال کرد چهارتا که دوتا دوتا میخورم تو انتقال.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشین شما هم پری تون عقب افتاد با خوردن این قرص؟

والا بمن بعد پری داد اصلا.روز سوم پری تا روز ۱۷ ک میخاستم انتقال بدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
جدا به من گفته از روز بیست پری بخور و بعدش روز دوم پری بیا مطب الان دو روز عقب انداختم که بی سابقه ...

اره والا.. من واسه شروع سیکل ال دی و اچ دی میخوردم.

عزیزم تبریز که مرکز ناباروری داره برین اونجا انجام بدین 

كجا عزيزم؟؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

سلام، من امروز آنومالي دادم، شكر خدا خوب بود، جفتم جلو و پايين، سرويكسم اندازه اش بالاست، دكترم گفت هيچ مراقبت خاصي نياز نيست، فقط موقه سزارين ممكنه خون بيشتري از دست بدم و كلا حواسشون بيشتر باشه، حالا اين پايين بودن واقعا نگراني نداره؟ يا دكترم بي خياله؟ و اينكه شما آب دور جنين عدد داشتين، مال من فقط نوشته نرمال، بايد حتما عدد ميبود يا مهم نيست؟ 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

چقدر دکترا بی انصاف شدن من بهم گفتن دکتر البرزی یه سونو بکنه اوکی بده ما برات انتقال میدیم وقتی رفتم نوبت سونو بگیرم گفتن اول باید ویزیت بشی وقتی رفتم برای ویزیت ماماش در حد یک دقیقه گفت برای چی اومدی اسم و سنم رو پرسید بعد گفت برو نوبت سونو بگیر همین 

الکی پول ویزیت میگیرن دکتری هم در کار نبود خوب من که خودم اسم و سنم رو میتونستم خودم هم به دکتر بگم

خدایا شکرت😙
لاله جون، ببخشید من به دکترم دسترسی ندارم ،، معدم هم خیلی درد میکنه ،همش نفخ هستش و درد داذم ، بنظرت ...

روشا جون من هر وقت نفخ میکنم یه تخم مرغ آبپز میخورم خوب میشم

خدایا شکرت😙