2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
عزیرم کدوم برندشو میزنی؟ بعضیا خیلی دردناکن.... مثلا من کلگزوپارین اگه اشتباه نکنم رو نمیتونستم تح ...

ناكسپرين الان سه تا گرفتم هنوز امتحان نكردم آنوكسپرين فكر كنم باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي عزيزم دلم من طبعم گرم و خشكه نظري دارين؟ برام دعا كنيد    

اگه از طبعت مطمئنی پس باید برعکس طبعت بخوری اما خوب باید حد و مرز رو تشخیص بدی.....

هر جا حس اعتدال کردی از اون به بعد باید اعتدال رو حفظ کنی و ترکیبی بخوری.....

یعنی انقدر یه ضرب نری از اون ور بوم بیفتی.....

ضمنا قبل انتقال اعتدال رو به گرمی باید هدفت باشه و بعد انتقال اعتدال رو به خنکی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ناكسپرين الان سه تا گرفتم هنوز امتحان نكردم آنوكسپرين فكر كنم باشه

عزیرم من طبق تجربم که انواع برندارو زدم به نظرم انوکسوپارین البرز دارو از همه شون بهتر بود.....

https://www.google.com/search?q=انوکساپارین البرز دارو&client=ms-android-huawei&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwin58ubnKbcAhUEaVAKHYlGBDAQ_AUIESgB&biw=360&bih=524&dpr=2#imgrc=2QKjCgkmoEHSbM:

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خانوم های گل

آیا مصرف قرص استرادیول والرت پریودی را عقب میندازه

این قرص را دکتر برا شروع سیکل میکرو بهم داده

پری عقب افتاده ولی بی بی چک هم منفیه

ایا اثر این قرصه؟ شما چنین تجربه ای داشتین؟

این بیشتر برای نفخه شما بیشتر به نظر میاد رفلاکس داری

نه نفخ دارم معده م ورم کرده غذا نمیتونم بیشتر از چند تا قاشق بخورم احساس میکنم ی چیزی تو گلوم گیر کرده ک نه پایین میره نه میاد بالا...دایمتیکون مجازه خوردنش؟ زنگ زدم مطب گفت رانیتیدین بخور

عزیزم شرایط منو و تو لاله قابل مقایسه نیست..... فکر کنم ذخیرت یه کم بالا بود اگه اشتباه نکنم..... ...

ذخیرم ۶ هستش . آخه من نگرانیم اینه ک جواب ندم ب امپولا و دوز کم شروع میشه بعدم ک اضافه بشه دیگه دیر بشه گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بخواد منوپیور یا مریونال هم تجویز کنه باید بعد از تولید فولیکول با تعداد مناسب باشه یعنی باید اولین ...

عزیزم شمام اول فقط گونال داشتین ؟ شمام ذخیرتون زیاد بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ببخشید یه سوال دیگه دکتر گفته بیست عدد قرص استرادیول را روزی دو تا لخور من دو تا را با هم میخورم ...

من باهم میخوردم.دکترم گفت باهم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اتفاقا دکتری که پیشش این سری میکرو کردم هم یه بار یکی از بیماراش همین مشکل رو داشت دکتر هم میگفت فق ...

عزیزم دکترت کیه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘