2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
دوستان گلم ميشه بهترين كارها بعد انتقال رو بگين🌸 و برام دعا هم بكنين بار اول بگيره🙏 و اينكه اين ...

عزیزم بهترین کار داشتن آرامشه.....

برا خودتون تفریح و مشغله جور کنین.....

آب زیاد بخورین.....

یه بند نخوابین هر از گاهی لااقل پاشین تو خونه یه دوری بزنین.....

طبق طبع تغذیه داشته باشین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون ی دوستی دارم پیش دکتر نصر میکرو کرده 4روز پیش توی بیمارستان گاندی.دکتر نصر بهش گفته من به ا ...

اره دکتر نصر کلا به هیچی اعتقاد نداره
یه کم زیادی سبک میگیره
حالا استراحت رو من تا حدی قبول دارم بازم
اما یه سری کارایی که میکنه ریسکه

مثلا اکثر بیماراش که طول سرویکس کوتاه دارن رو سرکلاژ نمیکنه و میگه سرکلاژ رو قبول ندارم
خیلی از بیماراش هم دیدم متاسفانه زایمان زود رس میشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

راستی بچه ها یه چیزی یادم رفته بگم . دیروز تو مطب یه خانمی اومده بود که دو ماه پیش زایمان داشت و سزارین بود اما دکتر احمقی که عملش کرده بود جفتو جا گذاشته . حالا اومده بود با لاپرا یا هیسترو براش در بیارن . واقعا اولین بار بود یه همچین چیزی و شنیده بودم

دوستان گلم ميشه بهترين كارها بعد انتقال رو بگين🌸 و برام دعا هم بكنين بار اول بگيره🙏 و اينكه اين ...

عزیرم کدوم برندشو میزنی؟

بعضیا خیلی دردناکن....

مثلا من کلگزوپارین اگه اشتباه نکنم رو نمیتونستم تحمل کنم به زور یه ماه صبر کردم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الحمدالله.آنا ببین من هنوز انتقال ندادم +نشدم به فکر آمپولشم یعنی عاشق خودمم با این انرژیم

خوبه که عزیزم......

ببین انوکسوپارین البرز دارو خوبه.....

کلگزوپارین فکر کنم زهراوی بود چی بود جعبش سفید و قرمزه خیلی اذیت میکرد......

پس يني ميگين اشتباهه؟ خب دكترم وقتي فرستاده يني مطمئنه به جواب اونجا اينجام همش سه جا داشتيم برا ا ...

عزیزم تبریز که مرکز ناباروری داره برین اونجا انجام بدین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
حالا عصر ميرم دكتر ك برام بنويسه  نسخه ٣ رو هر دوتاش بنويسه  بعد نسخه ٤ , cd ماركرها رو ...

عزیرم بله همینان.....

والا برا من یه هفته یا ده روزه آماده شد دقیق یادم نیست.....

ن عزیزم سرخود نگرفتم شش ماه پیش ک دو تا پن گونال ۹۰۰ واحدی بهم تجویز شد و ده تا مریونال و چار تا ستر ...

بخواد منوپیور یا مریونال هم تجویز کنه باید بعد از تولید فولیکول با تعداد مناسب باشه یعنی باید اولین سونو رو برین ببینین شرایط چطوره 

سلام دوستان عزی اینجا کسی بوده بارداری دو قلو باشه بعد هر دو قلب داشته باشن بعد یهو قلب یکی از کار ب ...

عزیزم قلب که از کار بیفته دوباره درست نمیشه فکر کنم احتمالا خطایی بوده یه دوره ضربان قلب رو ندیدن.....

راستی بچه ها یه چیزی یادم رفته بگم . دیروز تو مطب یه خانمی اومده بود که دو ماه پیش زایمان داشت و سزا ...

والا دیگه چی بگم؟؟

فقط میشه گفت خدایا خودت هوامونو داشته باش.....

والا دیگه چی بگم؟؟ فقط میشه گفت خدایا خودت هوامونو داشته باش.....

اتفاقا دکتری که پیشش این سری میکرو کردم هم یه بار یکی از بیماراش همین مشکل رو داشت
دکتر هم میگفت فقط باید بیای بیمارستان خصوصی برات لاپرا کنم تا درش بیارم
بیمار میگفت خودت جا گذاشتی (البته یه تکه اش رو) الان چرا من باید اون همه هزینه کنم تاوان خطای تورو پس بدم
میگفت نه پیش میاد ، برای خیلی ها پیش میاد
ولی مال اکثر افراد تو خونریزی بعد از زایمان میوفته کم کم اما مال تو نیوفتاده!!

حالا کار ندارم که ممکنه واقعا برای یه عده پیش بیاد و جزو خطاهای پزشکی هست
اما اینکه این قدر یکی مسئولیت پذیر نیست که حد اقل فکر جیب بیمارش رو بکنه و حاضر نیست تو بیمارستان دولتی براش لاپرا کنه خیلی بده !!