2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
عزیزم خوب بستگی داره مثلا این پنج نسخه رو میذارم هر چهار تای اول از طریق خونه و آخری که برا همسرته ا ...

ممنونم عزيزممممم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
ن عزیزم سرخود نگرفتم شش ماه پیش ک دو تا پن گونال ۹۰۰ واحدی بهم تجویز شد و ده تا مریونال و چار تا ستر ...

عزیزم لاله جون فقط گونال داشت اگه اشتباه نکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی

از روز دوم پریودی چ امپولایی استفاده کردی و روزانه چ نوع آمپول هایی اسمشو بگو لطفا . ب من گفته از دوم تا هفتم پریودی فقط روزی ۱۰۰ واحد گونال همین و بعد سونو ببینم نظرش چیه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خوب بستگی داره مثلا این پنج نسخه رو میذارم هر چهار تای اول از طریق خونه و آخری که برا همسرته ا ...

كاريو تايپ همون آز ژنتيكه عزيزم؟؟؟

ممنونم عزيزدلمممم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزیزم لاله جون فقط گونال داشت اگه اشتباه نکنم.....

یعنی فقط گونال و بعد بقیه رو داشت ؟ شما چی گلم ؟؟ یعنی منم تا هفت دکتر گفتش ک روزی صد واحد گونال . آخه میترسم ک جواب ندم و بعد دیگه دیر باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم شما دکترت کیه؟ منم دقیقا شرایط شما رو دارم.کاری به درمان و انتقل ندارم دیگه.فقط میخوام ببینم ب ...

دوست عزیز امیدوارم هر چه زودتر شرایطت روبه راه شه و به مراد دلت برسی . من از سال گذشته تو تحقیق بودم و تو اندومتریوز و جراحیش آصف جاه و خزعلی و شروین ظاهرا برترن . شروین که از ایران رفته دیگه و چون دستش میلرزیده شنیدم اواخر خرابکاری هم زیاد میکرد یا میداد دستیاراش جراحی و انجام میدادن . خزعلی هم پزشک خوبیه ولی ایران نیست و هر چند ماه میاد و این برای کسی که دوست داره زودتر وضعیتش مشخص شه یکم سخته . آصف جاه هم پزشک خوبیه و فعلا ایرانه . من دیروز مطبش بودم فکر کنم نزدیک ۱۵۰ نفر بودیم که راحت ۹۰ درصدش اندومتریوز بودیم . الکی هم مریض و عمل نمیکنه و به من یه سال فرصت داد تا با روشهای کمک باروی باردار شم که نشدم و الان دیگه تشخیص عمل دادن و خیلی از مریض هاشم کسایی هستن که پیش پزشک های دیگه جراحی کردن و وضعیتشون بدتر شده و اومدن پیشش . اینو گفتم که اول خودت تحقیق کنی و بعدش پزشک خوبی رو انتخاب کنی که خدای نکرده کارت به عمل دوم نکشه . فقط هم تو بیمارستان لاله عمل هاشو انجام میده . خودشم روزهای زوج بعدازظهرها تو مطبش ویزیت میکنه

آنا جون نسخه اول و پنجم واسه مرد و نسخه دوم سوم چهارم برای خانومه؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

دوستان عزیزی که آندومتریوز هستین به نظرم پیگیر درمانش باشین . اکثرا با میکرو هم جواب نگرفتن البته هستن کسانی که خدارو شکر جواب گرفتن اما تعدادشون کمه . تا زمانی که این آندومتریوز کوفتی هست میکرو احتمالا منفی میشه و فقط اعتماد به نفس و شرایط روحی آدم و بهم میریزه . 

من که دیگه حاضر به انجام میکرو نمیشم . خیییلیییی خاطره بدی برام بجا گذاشته . با هزار امید میری و بعدش نمیشه واقعا فاجعه است .

دکترم دیروز میگفت درسته که تو لگن و تخمدان ولی عملکرد منفی برای رحم هم داره . خودم به نتیجه رسیدم که برم برای عمل و البته تجربه دوستانی که اینجا بودن هم تاثیرگذار بود. 

برین دنبال درمانش بعد هم تلاش کنید برای بچه . انشالا تا سال دیگه همه نی نی داریم 😍😍🎉🎉🤸‍♂️🤸‍♀️

ثمین جون خوبی کی انتقال داری

فدات نادی جون خوبم والا منتظر پریودم که بیاد .و برم استرادیول بگیرم اونم که انگاری قصد نداره تشریف بیاره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
برای انتقالت اینا رو میخوری. میشه از تغذیه انتقال برام بگی

نه خواهری .من بعد پانکچر تخمدانم از حد طبیعی خیلی بزرگتر شده بود به پیشنهاد دکتر دوغ فراوان پرنمک باید بخورم که متنفرم ازش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستان گلم ميشه بهترين كارها بعد انتقال رو بگين🌸

و برام دعا هم بكنين بار اول بگيره🙏

و اينكه اين سلكسان براي شما هم وحشتناك بوددددد؟؟؟؟؟؟ خيلي بده خيلي عذاب آوره هر روز

اينجا هم دكترا اصلا به استراحت مطلق اعتقادى ندارن و حتى بعد از انتقال هم استراحت طرف ١٠ دقيقه هم نمى ...

خوب بعد + میشن.من خیلی براش نگرانم اخه .ی جورایی وقتی میگه رفتم فلان جا دوست دارم برم تهران بزنمش برگردم تا این حد عصبی میشم

آمادست.....

الحمدالله.آنا ببین من هنوز انتقال ندادم +نشدم به فکر آمپولشم یعنی عاشق خودمم با این انرژیم