2777
2789
عنوان

برای خوش فرم شدن سینه ها و بزرگ شدنشون چ راهی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر ورزش یا عملی انجام بدی موقت هست باید چاق بشی . شما الان باسن کوچک و رانهای باریکی داری باید همه ب ...

عمل چرا م‌وقته؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
تزریق چربی هست و ماندگاری نداره . از ژل ماندگارتره ولی دائمی نیست .

اینا ک اسمشون عمل نیس تزریقه

عمل ینی پروتز 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اینا ک اسمشون عمل نیس تزریقه عمل ینی پروتز

درسته. پروتز یعنی عمل که اون هم ممکنه با واکنش بدن نسبت به ترمیم و تشکیل بافت ضخیم ، ازنرمیش کاسته بشه و باعث عدم تقارن دوطرفه بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

درسته. پروتز یعنی عمل که اون هم ممکنه با واکنش بدن نسبت به ترمیم و تشکیل بافت ضخیم ، ازنرمیش کاسته ب ...

واکنش بدن بدن سه چهار  در صده

ما ژنتیکی سینمون بزرگه به عممون رفتیم

اما یکی از دختر عموهام اصلااا سینه نداشت ببین اصلا نداشتا 

مادرم بهش گفت سینه ت رو با روغن سیاهدانه ماساژ بده 

خدا شاهده 

سینه هاشو از جوش تبدیل شد به توپ درسته الان آنچنان بزرگ نیست 

اما خیلی تغییر کرده 

هر ورزش یا عملی انجام بدی موقت هست باید چاق بشی . شما الان باسن کوچک و رانهای باریکی داری باید همه ب ...

گاهی ارثیه عزیزم .منم همینم چاق شدم هیکلم هزار بار عوض شد ولی سینه هام همونه .پروتزم که گرونه پولشو ندارم واقعا

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
گاهی ارثیه عزیزم .منم همینم چاق شدم هیکلم هزار بار عوض شد ولی سینه هام همونه .پروتزم که گرونه پولشو ...

کاملا درست میفرمایید،  ژنتیک هست ولی احتمال رشد سینه ها با چاق شدن زیاده . خب خلاف این هم میتونه اتفاق بیافته . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .