2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
الحمدالله.آنا ببین من هنوز انتقال ندادم +نشدم به فکر آمپولشم یعنی عاشق خودمم با این انرژیم

قشنگم الهي جواب صبراتو اينسري خدا بده

يه ني ني سالم و خوشگل❤️

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزیزم از این آزها به نظرم از نسخه ۳ و ۴ اونایی که انجام ندادیو انجام بدی بد نیست چون به سختی برات قر ...

حالا عصر ميرم دكتر ك برام بنويسه 

نسخه ٣ رو هر دوتاش بنويسه 

بعد نسخه ٤ , cd ماركرها رو بدم 

Igm

Iga

و گفتي نسخه ٤ , چهارمين گزينه ش ك ميشه 

Homocystien

Apcr

Anti Thrombin lll

Homocystein  

و اينا رو بدم درسته ؟

Protein ها رو ك دادم 

بعد جواب اينها هم يكهفته طول ميكشه حاظر شه يا روزانه س ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگم الهي جواب صبراتو اينسري خدا بده يه ني ني سالم و خوشگل❤️

ممنونم خواهری بی صبرانه منتظر معجزه ی خدام الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم خواهری بی صبرانه منتظر معجزه ی خدام الهی آمین

منم😥

الهي خدا دامن همه منتظرا رو سبز كنه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
لاله جون می شه بگین بابت چه موضوعی تاثیر + داره؟

خونرسانی به رحم بهتر انجام میشه
چون تجمع چربی داخل شکم و اطراف رحم و تخمدان وجود نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پانکچر من پارسال بود مریونال داشتم و گونال ولی دوزش یادم نیست

همزمان با گونال مریونال داشتی یا اینکه اول گونال و بعدش مریونال ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لاله جون من معدم بدجوری نفخ میکنه مثل بادکنک میشه بعد انگاری اسید معدم ترشح میکنه تو گلوم گیر میکنه ...

تهوع رو که من نداشتم فقط نصب شبا از شدت گشنگی و ضعف تهوع میگرفتم اگه نمیخوردم چیزی
اما اون ورم معده رو منم داشتم
وای که خیلی بده

دکتر براش بهم اول پربت الومینیوم داد بعدا دید کار ساز نیست پنتوپرازول داد
فقط اگه پنتو داد دکتر بهت حتما خارجیشو بخر
من یه هفته خارجیش گیرم نیومد ایرانی خوردم دوباره تمام دردا و ناراحتی ها و سوزش معده ام برگشت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم عملا هر عکس مال یه آیتمه بقیه رو نگاه نکن فقط همونی که زیرش رنج نرمالش باز شده رو نگاه کنوقتی ...

خب الان متوجه شدم
دیدم بقیه اش تکراریه هی !!

بچه ها روز 12 انتقال ازمایش تیتر بتام صفر بود.  این یعنی میکرو من منفی شده.  انتظار نکشم ...

یه کم زود دادی عزیزم
به نظرم دوباره تکرارش کن

واقعا خودم هم نميدونم  اونوقت آزمايشگاه هم هيچي نگفتن  البته دكتر ننوشت ماما نوشت  ...

اگه خدای نکرده مثبت باشه که یعنی متاسفانه در حال حاضر مبتلا هستی
اما اگه منفی باشه که احتمالا هم منفی هستی یعنی قبلا ویروسش بهت منتقل شده و الان ایمن هستی

كاريو تايپ همون آز ژنتيكه عزيزم؟؟؟ ممنونم عزيزدلمممم

عزیزم کاریوتایپ یه نوع آز ژنتیکه اما خوب اینکه مد نظرت چه آز ژنتیکیه و..... نمیدونم.....

کاریوتایپ کرومزومهارو بررسی میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون من خیلی مدیون خانوم دکترم اون زمان ایشون بودن که آندومتریوز منو با معاینه تشخیص دادن و برا ...

اره درست میگی
وقتی یکی تو کارش ماهره ادم دوست داره عملش با اون دکتر انجام بشه

یعنی فقط گونال و بعد بقیه رو داشت ؟ شما چی گلم ؟؟ یعنی منم تا هفت دکتر گفتش ک روزی صد واحد گونال . آ ...

عزیزم شرایط منو و تو لاله قابل مقایسه نیست.....

فکر کنم ذخیرت یه کم بالا بود اگه اشتباه نکنم.....

لاله جون کلا فکر کنم گونال داشت فقط....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون نسخه اول و پنجم واسه مرد و نسخه دوم سوم چهارم برای خانومه؟؟؟

بله عزیزم اشاره کردم اگه جا ننداخته باشم...