2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اينا هم ما بقيه شون 

سیتومگال ویروس و لیستریا ظاهرا + هیت ولی چون iggش هست پس نمیشه نظری داد.....
این به این معنیه که آنتی بادیشو داری اینمه الان مبتلا هستی یا نه رو با igm میشه فهمید....
اون یکیم نمیدونم چیه که اونم تو ناحیه مرزیه....

ویتامین دی هم ظاهرت کم نیست اما کافیم نیست.....

پروتئین سی هم ظاهرا پایینه یعنی مشکل انعقادیو داری.....

چیزایی که میدونستم رو نوشتم واست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون لاله جون بچه ها 😭😭😭😭من امشب خونه مامانم اینا رفتم و دختر برادرم ک ۸ سالشه ده روز پیش آبل ...

بهار جون آبله مرغان 1بار آدم میگیره نگران نباش خواهری.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما ميشه منم راهنمايي كنين؟؟ تورو خدا بدجوري سردرگمم همسرم تعداد اسپرمش ٥٥ و مورفولوژي ٣٠ و م ...

میکرو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان  یه سوال من ماه گذشته انتقال انجام داده بودم .و منفی شد . بعد چند روز عادت شدم.الا ...

عزیزم ببین منو ببین مگه من کلکسیونر مشکلات نبودم؟

اگه بنا باشه بمونه هیچی نمیتونه مشکل ساز باشه.....

پس عزیز دلم فکرای بد نکن ایشالله اگه مامانی که من جات باشم سریع آز میدم سریع بدو دکتر.....

مگه ندیدی من رفتم و داروهای لازمو گرفتم و همه چی خوب پیش رفت؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون اون 9 روز نهم نیستا تاریخ اولین روز اخرین پریوده

آهان من فکر کردم منظورش اینه روز نهم سیکلش بوده.....

حواسم نبود تاربخ آخرین پریودیشه.....

کلا اخیرا دقتم خیلی کم شده.....

انا جون اولی همون انتی بادی انا هست فک کنم چون متدش فرق داره علامت اختصاریش فرق داره

فدات عزیزم متوجه شدم بعدا.....

اصلا اخیرا تمرکز ندارم.....

فکر کردم آنتی هست نه آنا.....

همه جا همين جدول هست كه عكسشو گذاشتم من با اسن حساب ميكردم و طبق تاريخ پريودي و روز مثبت شدن آزمايش كه حدودا اون موقع ١ ماهه بارداري خب الان بايد ٦ تموم بشه بريم ٧ ، نگيدددد تو رو خدا تازه ميريم ٦ 😐 من كلي خوشحالي ميكردم رفته جلو

گرفتم .اخرای شهریور وقت دارم پیشش. ولی الان نمیدونم چیکار کنم اگه حامله باشم دوباره نیفته

عزیزم ط ر ا زی م نیست....

فعلا برو آز بده.....

اگه + بود فعلا یه دکتری که تو این زمینه اطلاعات داره پیدا کن داروهای لازمو بگیری.....

یا برو ابن سینا کلینیک سقط مکرر.....

عزیزم ط ر ا زی م نیست.... فعلا برو آز بده..... اگه + بود فعلا یه دکتری که تو این زمینه اطلاعات دار ...

آنا جون عزیزم طرازی نمیدونید دقیقا کی میاد ؟ تمام برنامه های من که به هم ریخته

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیزم ط ر ا زی م نیست.... فعلا برو آز بده..... اگه + بود فعلا یه دکتری که تو این زمینه اطلاعات دار ...

سلام آنا جون خوبی 

فدات بشم که از ته دل دلسوزی مثل یه خواهر همیشه واسه همه دوستان .

صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود.چند روزم صبر کنم ببینم چی میشه ...

بازم فدای تو فرشته زمینی که پر از امیدی و امید میدی بهمون در اوج ناامیدی ....❤❤

توکل بخدا 

لاله جون شرمنده پس .. عزیزم سعی کن خودت یه کم شام زودتر بخوری .هر وقت همسرت هم اومد همراهیش کن. ان ...

عزیزم ببین منم مشکل انعقادی دارم و به محض اینکه فهمیدم باردارم دکترم انوکسوپارین تجویز کرد.....

خانما کسی از سها ستاره خبر داره خیلی وقته خبری ازش نیست 

اخیرا یه خبری از خودش داشت......

ظاهرا چسبندگی پیدا کرده و تصمیم داشت فکر کنم درمان کنه.....