2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂 شوخی کردم خدایی کیشانی خیلی مهربونه و با محبته

مهربونه اما ادعای دکتریشم میشه.....

بازم من دوسش دارم.....

زنگ بزن فکر کنم وصل کنه با ماما صحبت کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله درسته اما خودتم میتونی حساب کنی..... مثلا من ۲۴ هفته که بودم ۲۴ هفته میشه از ۶ ماه کامل د ...

آفرين دقيقا ميشه همون كه ميگم، يعني ٦ تمام ميشه ميريم ٧ ان شاءالله، اينجوري درست در مياد، مرسي عزيزم

عزیزم من قبلیرو همه رو خارجی زده بودم..... این یکی رو اوایل چند تا فمولایف دادن تموم که شد دیگه خار ...

عه همون پس، گفتم اسمشو از شما شنيدم، البته هرررچي هم ياد گرفتم به لطف مهربونيه شما و تاپيكت بوده 😍 

منم خارجي ميزدم چنتا ايراني گرفتم حالا باز بايد خارجي پيدا كنم

عزیزم وقتی ۲۵ هفته و ۵ روزی یعنی دیگه ۶ ماه رو کامل کردی و از فرداش داری اولین روز ماه ۷ رو شروع میک ...

متوجه شدم عزيزم منم همينجوري ميرفتم جلو، الان ماشين حساب بارداري سايت farzand . net منو به اشتباه انداخت چون همش عقبتر مينويسه ماههارو، دوست داشتم خفه اش كنم 😬

سلام عزيزم  گفتي شوهرت آزو اسپرمه زير نظر كدوم دكتر هستي ؟  در چ مراحلي هستي چيكارا كرد ...

من رویان میرم اونجا تیمی کار میکنن 

الان یه ماه از سقطم گذشته دارم یه دوره ال دی میخورم تا کیست نزنم و پریود که شدم برم سونو 

سری پیش دوتا جنین تشکیل شد که قلبش تشکیل نشد 

همسرم چنتا آزمایش ژنتیک و کاریوتایپ و اینا انجام داد خداروشکر مشکلی نبود الان هم فولیک اسید و ویتامین ای و سی میخوره 

منم پلی کیستیک هستم 

شما در چه حالی همسرتو چطوری تقویت میکنی عزیزم؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
الان زنگ بزنم؟

فکر کنم نباشن.....

ماما گفت همون روزای شنبه و یکشنبه و سه شنبه ساعتی که ماما همیشه بود هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا صدامو.نمیشنوه دیگ  چه قدر التماسش کردم چه قدر باهاش حرف زدم من ادم بد ولی چرا دعای مامانمو ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم لطفا فکرشو نکن میدونم سخته ولی دیگه چاره چیه 

شاید خدا میخواد تو بهترین موقعیت بهت طبیعی نی نی های خوشگل بده 

واسه روحیه خودتم که شده ورزش کن خودتو سرگرم کن انشالله بزودی باردار میشی 

منم تقریبا مثل شما بودم با این تفاوت که ۳۳ تا تخمک داشتم ۴ تاش جنین شد یکیشو همون اول فریز نکردن گفتم بدرد نمیخورد موقع انتقالم یکی دیگشو انداختن دور گفتن ضعیف بوده 

ولی اینا دیگه گذشته از این به بعد باید به خودمون برسیم و ورزش کنیم تا انشالله نی نی هامون که اومدن تو دلمون جاشون گرم و نرم باشه 

خداجونم شکرت       
اگر مرکز ناباروری از ندادین اول تو مرکز تکرار کنین تا قابل اعتماد باشه اگر تو مرکز دادین ، تحرک گری ...

لاله جان سلام.

من قبلا خیلی ازتون سوال کردم و خیلی کمکم کردین.

اگر یادتون باشه هایپر شده بودم و .....

الان پریود شدم.روز اول کم و روز دوم تموم شد پری.

اما از روز سوم وحشتناک شروع شد. طبیعیه؟ 

و اینکه دیگه هیچ علائم هایپری ندارم.خوب شده یعنی؟ رعایت کردن دیگه نمیخواد؟

به من قرص جلوگیری ندادن تا زمان انتقالم.ایراد نداره؟ زنگ بزنم پیگیری کنم؟

شرمنده طولانی شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اگر مرکز ناباروری از ندادین اول تو مرکز تکرار کنین تا قابل اعتماد باشه اگر تو مرکز دادین ، تحرک گری ...

لاله جان سلام.

من قبلا خیلی ازتون سوال کردم و خیلی کمکم کردین.

اگر یادتون باشه هایپر شده بودم و .....

الان پریود شدم.روز اول کم و روز دوم تموم شد پری.

اما از روز سوم وحشتناک شروع شد. طبیعیه؟ 

و اینکه دیگه هیچ علائم هایپری ندارم.خوب شده یعنی؟ رعایت کردن دیگه نمیخواد؟

به من قرص جلوگیری ندادن تا زمان انتقالم.ایراد نداره؟ زنگ بزنم پیگیری کنم؟

شرمنده طولانی شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
لاله جان سلام. من قبلا خیلی ازتون سوال کردم و خیلی کمکم کردین. اگر یادتون باشه هایپر شده بودم و .. ...

عزیزم به نظرم تا تخمدانات به سایز نرمال برنگشتن رژیمتو رعایت کن اما بازم لاله حون بیاد بهتر میتونه کمک کنه چون تحربه کرده.....

منم نگران ماهیتابمممممممم..... تازه خریدمش خرابش نکن مامان بددددددد.....

خخخخخح

دریادل جان  اصلا نگران نباش خانمی 

دقیقا برا اشناهای ماهم این مورد پیش اومد اما خداروشکر اتفاقی نیفتاد 

سعی کن استرسو دور کنی واز بارداریت لذت ببری!