2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
پرپر جون هر 4 هفته و دو روز میشه یک ماه کامل مثا 8 هفته و 4 روز میشه پایان دوماه همین جوری حساب کن ...

دقيقا منم منظورم همينه، توي اون جدولا هم همينجوريه، آخه اون سايت خب يعني ابزار محاسباتي هاي دقيقي داره نميفهمم چرا ميگه ٥ ماه به ٢٥ هفته و ٤ روز ! پس با همون جدول بريم جلو

یه سوال  ببخشید این ضخامت هر روز زیاد میشه؟ یعنی روز۹ با روز ۱۰ فرق داره؟

تقریبا هر روزی یه مقدار زیاد میشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون عزیزم میشه راهنمایی کنی . دکتر واسم پرولوتون نوشته ولی داروخانه فمولایف داده که فک کنم ایرا ...

تا امتحان نکنی نمیشه نظر داد
گاهی یه دارو مکنه تاثیر بهتر بذاره علی الخصوص فرق بین ایرانی و خارجی که زیاده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام دوستای گلم

شش روز از انتقالم میگذره همش استرس و دلشوره دارم دست خودم نیست به حدی که گاهی دست و طرف چپ گردنم درد میاد تو دستام رعشه دارم 

چه کار کنم داروی آرام بخش میشه استفاده کرد یا دمنوشی چیزی..؟

میدونم آرامش خیلی مهمه ولی دست خودم نیست 

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
ذخیرم نه هست که دکترم.گف نرمالش بین دوتا چهاره مال من چون پلی کیستیکم نه شده وزنمم زیاد نیس یعنی اون ...

خب عدد ذخیره ات بالاست دیگه
کم کردن وزن میتونه رو کیفیت تخمک اثر بذاره خیلی
مخصوصا اگه ناحیه شکمت چاقی داره

عزیزم به حای افسردگی و ناراحتی باید همت کنی
با ناراحتی چیزی درست نمیشه

دقيقا منم منظورم همينه، توي اون جدولا هم همينجوريه، آخه اون سايت خب يعني ابزار محاسباتي هاي دقيقي دا ...

خب 25 هفته و 4 روز میشه 5 ماه دیگه
25 هفته و 5 روز میشه اخرین روز ماه پنجم
و 25 هفته و 6 روز میشه اولین روز ماه ششم

عزیزم اصلا به فکر علائم نباش اکثر ماها علامتی نداشتیم

اخه خیلی عادیم لاله جون.. یکم زیر شکمم درد میکنه فقط..😭

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستای گلم شش روز از انتقالم میگذره همش استرس و دلشوره دارم دست خودم نیست به حدی که گاهی دست و ...

بهت توصیه میکنم برا اینکه ارامش داشته باشی قرآن بخونی

عجیییب آروم میسی

من تجربه کردم

مخصوصا سوره الرحمن

اگه با معنی بخونی و به معنی هاش فکر کنی که چه بهتر

امتحانش کن دوستم

سلام دوستای گلم شش روز از انتقالم میگذره همش استرس و دلشوره دارم دست خودم نیست به حدی که گاهی دست و ...

نه عزیزم سر خود استفاده نکن
نه دارو نه دمنوش

عزیزم با دکترت تماس بگیر.

من همینجوری بودم زنگ زدم یه قرص بهم داد اما من نخوردم.همسرم صحبت کرد باهام کلی.. استرسم برطرف شد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ماهم عادی بودیم 

لاله جون برام دعا کن🌷🌷

پنج شنبه آزمایشمه. ناشتایی میخاد؟

و اینکه امپولامو اونروز نزنم دیگه؟

فدات شم نگران نباش قبلا گرفتی دیگه واکسن هم زدی من چی باید بگم که نه ابله گرفتم نه سرخجه نه سرخک ...

لاله جووون یعنی دارم دق میکنم ..منم بچه بودم گرفتم هم نوزادی واکسنشو زدم یعنی دیگه احتمال نداره بگیرم؟ شانس منو میبینی 😞با چه ذوقی رفتم خونه مامان اینا ک بهشون بگم باردارم دیشب از اونجا ک اومدم تا ۴ صبح گریه میکردم همسرم گفت بیمارستان نه ب خاطر اینکه خیالت راحت بشه میریم پیش متخصص بعدازظهر میرم