2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برام توضیح بدی دوره درمانت چطوری بود و سیکلت چقد تا تخمک کشی طول کشید؟ برای شما هم وقتی شروع کر ...

عزيزم الان هنوز سيكلم رو شروع نكردم 

خودم ظاهرن مشكلي ندارم 

اما شوهرم آزو هستش 

ك دارو تقويتي مصرف ميكنه + رعايت تغذيه طبق طبع و خنك نگه داشتن ب ي ض ه 

خودم لاپرا هيسترو و خراش داشتم اوايل مرداد 

لوله ي سمت چپم چسبندگي داشت رفع كردن يه كيست شكلاتي داشتم در تخمدان چپم ك در آوردن 

و ديگه مشكلي نبود 

سيكل قبليم نميدونم چند تا تخمك داشتم 

اما سيكلي ك سر پسرم بود 

١٤ تا فوليكول داشتم 

ودر مورد تخمك چيزي نگفتن بهم 

اما در انتقالم ك فيلم دارم ٥ تا انتقال دادن 

ك انتقالم ميكرو زيفت و ميكرو آي وي اف بود 

سيكلام همه به يه صورت هستش

تقويتي ك از قبل داريم 

شوهرم مجزا دارو داره 

خودم پودر پروكسيد 

ويتامين اي 

امگا ٣ 

فوليك اسيد . 

ك فوليك و ويتامين اي رو ب تنهايي حذف كردم و يك مولتي پرينتال ميخورم 

از روز ٢١ دوره دكاپپتيل صبح ها شروع ميشه تا پريود بشم 

روز اول باز يكي كامل دكا بايد بزنم 

از روز دوم پريود ميشه نصف دكا 

نيم تا يك ساعت بعدش منوپيور ميزنم هر ١٢ ساعت 

يعني روزي دو بار ك ميشه ده پودر و چهار آب 

تا هفت پريود و همين روز هفت بايد سونو بشم 

ك ديگه دستوراتي بعدي ميدن 

دوباره سونو و روز عمل مشخص ميشه 

اميدوارم توضيحاتم برات كامل باشه 

ميشد ليستشو كامل بزارم اما رنجش نبود  برا همين يكي يكي عكس گرفتم  ببين اينا ك آبين جلوشو ...

عزیزم راحت باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کسی جدیدا آمپول ستروتاید خریده من پیدا نمی کنم

فکر کنم پیدا کردنش سخت شده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم شما پسرتونم اي وي اف كردين؟ الان بچه دومتونه؟ خراش چيه؟

بله ميكرو زيفت شدم

(ميكرو زيفت هم تخمك و اس رو لقاح ميدن و از طريق لاپرا درون لوله ها ميزارن ) 

الان دومين باره برا دومي وارد سيكل ميشم ان شاءالله   

در مورد خراش برات بالا توضيح دادم 

[QUOTE=64264729]عزيزم الان هنوز سيكلم رو شروع نكردم  خودم ظاهرن مشكلي ندارم  اما شوهرم آزو هستش  ك ...[/QUO

ممنونم خانمی. اما برای من مثل اینکه با شما فرق داره. انگار 10 روز بعد از امپول دوم میخوام برم تو سیکل میگرو که اکروز زنگ زدم گفتند تقریبا 17  18 روز طول می کشه تا تخمک کشی. مهم هم نیست پریود باشی یا نه.

می خوام بدونم چقد سیکلم طول میکشه. شما مشابه من نبودی. 

بعد چسبندگی احتمال منفی بودن میکرو رو زیاد می کنه؟

عزيزم الان هنوز سيكلم رو شروع نكردم  خودم ظاهرن مشكلي ندارم  اما شوهرم آزو هستش  ك ...

ممنونم خانمی. اما برای من مثل اینکه با شما فرق داره. انگار 10 روز بعد از امپول دوم میخوام برم تو سیکل میگرو که اکروز زنگ زدم گفتند تقریبا 17  18 روز طول می کشه تا تخمک کشی. مهم هم نیست پریود باشی یا نه.

می خوام بدونم چقد سیکلم طول میکشه. شما مشابه من نبودی. 

بعد چسبندگی احتمال منفی بودن میکرو رو زیاد می کنه؟

این امپول برای بعد انتقاله ؟ جایگزین نداره نه؟

چرا عزیزم مشابه داره.....

برا مهاره.....

بعد تحریک تخمدان تجویز میشه....

آنا عزیزم عکسی که میفرستم تعداد فولی ها و ضخامت اندومترم هست ماهی که ای یو آی کردم و منفی شد .میشه ب ...

بفرست عزیزم بتونم کمکی کنم دریغ نمیکنم.....

آنا عزیزم عکسی که میفرستم تعداد فولی ها و ضخامت اندومترم هست ماهی که ای یو آی کردم و منفی شد .میشه ب ...

عزیزم فکر کنم ۶/۶ هست روز نهم سیکلت.....