2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم امیدوارم این سری سهم واقعیتون از این همه صبر و تحمل رو بگیرین و خدا یه دونه فرشته ی ناز بهتون ...

نه عزیزم سرکلاژ نداشتم چون طول سرویکسم خوب بود نمیدونم چرا دکتر سرکلاژم نکرد دوقلوباردار بودم دوباره ازاخر مرداد شروع میکنم اگر خدا بخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميشد ليستشو كامل بزارم اما رنجش نبود 

برا همين يكي يكي عكس گرفتم 

ببين اينا ك آبين جلوشون جواب آزمايشم رو زده 

اما رنجش رو بخواين بدونين بايد يكي يكي بفرستم 

حالا اگه ميدونين نزارم ك شلوغ نشه 

بازم شرمنده دوستان 

خوبی عزیزم اگه بدونی چند صفحه به عقب برگشتم تا پستت رو ببینم   به سلامتی بهت تبریک میگم خداروش ...

ممنونم عاطی جون ..آره منم خیلی میترسیدم اصلا نمیدونم چرا فقط ب اون فکر میکردم 👿 ولی خداروشکر 

متاسفانه تو خونه خسته شدم سر يه جريان خانوادگي، امروز كه از تو جام تكون نميخورم ديگه، ببينم چطور ميش ...

آخی گلم.میدونم چی میگی .منم چند روزی مامانم حالش خوب نبود و بیمارستان بود.من که اصلا نزاشتن برم بیمارستان.اما حرکت نی نی کم شده بود. 

به نظر منم گاها عوارض استرس بیشتره برا همین وقتی خوره بیفته جونم همسرم میگه من میدونم تا سونو نری آر ...

تو شهر ما یه سونوگرافیست خوب بیشتر نیست. اونقدر شلوغه و بد نوبت گیر میاد که آدم پشیمون میشه

عزیزم خوب چون تو تخمدانتم هست یه کم ریسک داره لاپرا..... حالا دکاپیتیل تو مهار آندومتریوز تا حدی کم ...

من مرکز ناباروری قم می رم. اره چند تا دکتر گفت که میکرو بهتره تا عمل. چطور میگی میکرو پسبندگی رو بهتر می کنه؟

راستی به من گفتن 10 روز بعد از آمپول دکا دوم بیا. برای شروع سیکب میگرو. دیگه پریودی برامون مهم نیست شده باش یا نه

سلام من من لاپرا شدم و لك آندومتريوز داشتم كم بود و رفع شد و سيكلم با دكا شروع ميشه 

میشه برام توضیح بدی دوره درمانت چطوری بود و سیکلت چقد تا تخمک کشی طول کشید؟ برای شما هم وقتی شروع کردی پریود نبودی؟

نه عزیزم سرکلاژ نداشتم چون طول سرویکسم خوب بود نمیدونم چرا دکتر سرکلاژم نکرد دوقلوباردار بودم دوباره ...

سر پسرم 

من با اينكه طول سرويكسم خوب بود من رو سركلاژ كرد 

و گفتن ك اين روال رو در اين نوع بارداري ها بايد طي كرد براي جلوگيري از هر نوع ريسكي 

شما ك دو قلو بودين بايد سركلاژ ميكرد 

واقعا نميدونم چرا اينقدر سهل انگارند 

ما ك اينهمه عوارض و درد رو ب جون ميخريم چرا بعضي كارا رو از قلم ميندازن نميدونم 

مثل من سري دوم ك براي انتقال رفتم 

و چسبندگي داشتم 

با همون وجود برام انتقال دادن و منفي شد 

حالا نميشد گفت دليل چسبندگي بوده اما بهتره هر موانعي رو از سر راه برداشت 

يا هر كاري كرد براي بهتر شدن 

حالا اينسري برام لاپرا و هيسترو خراش انجام دادن ...

عزيزم خودتون خيلي بايد حواستون جمع باشه 

همه چي رو نبايد سپرد ب عهده ي دكتر 

ان شاءالله ب زودي مادر بشين و اون تجربه تلخ جايگزينش شادي باشه 

برات بهترينها رو آرزومندم 

بله عزیزم برای آی یو آی دارو وآمپول استفاده کردم ۱۰ تا فولی داشتم که ۳ تاش ۱۵ بود باقیش ۸ و۱۲ و۱۰ ای ...

سلام مرجان عزيز، ميتونم بپرسم دارو چيا دادن بهتون كه پنج شش تا فولي داشتين؟

...