2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047271 بازدید | 684585 پست
برا همسر من پروکسید داده بودن ، پودر بود ، روزی یکی میخورد

به من وشوهرم داده ولی گفته روزی دوتا بخورید می خوریم حالت تهوع می گیریم من که ترش می کنم نمی دونم چیکار کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
به من وشوهرم داده ولی گفته روزی دوتا بخورید می خوریم حالت تهوع می گیریم من که ترش می کنم نمی دونم چی ...

من این ویتامینو نداشتم ،ولی همسرم داشت ، همچین حالتی نداشت ، مال همسرم یکی بود روزی ، بعد از غذا استفاده کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این ویتامینو نداشتم ،ولی همسرم داشت ، همچین حالتی نداشت ، مال همسرم یکی بود روزی ، بعد از غذا است ...

آها ممنون از راهنماییت عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم هم خودتون هم همسرتون لازمه ازمایش هورمونی بدین ، همسرتون ازمایش اسپرموگرام و دی اف ای هم بدن ...

خودم تموم ازمایشای هورمونی رو دادم مشکل نداشتم...تخمدان و رحمم ک سنو دادم گف نرماله...شوهرم پارسال آزمایش دادباز گفتن نرماله

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
عزیزم حتما بررسی کنین اول از همه همسرت یه مرکز ناباروری آز بده.... خودتم بد نیست ایمنی و انعقادیتو ...

بعد سقطم آزمایش انعقاد دادم مشکلی نبود...شوهرم توآزمایشگاهای معمولی آز داده نرمال بودهمه چیش تو مراکز ناباروری نبوده..یعنی امکان داره اونجا گفتن خوبه بعد تو مراکز ناباروری بگن مشکل داره؟

دقیقان منم مثل شما بی بی چک مثبت نه یکی شش تا تو روزهای متوالی میزدم و مثبت و خط پررنگ و کلی علائم و ...

اخه من همه آزمایشای هورمونی رو دادم مشکلی نداش.سنوی رحم و تخمدان دادم نرمال بود.شوهرمم تو ازمایشگاهای معمولی آز داد نرمال بود ن تو مراکز ناباروری

[QUOTE=64075989]اخه من همه آزمایشای هورمونی رو دادم مشکلی نداش.سنوی رحم و تخمدان دادم نرمال بود.شوهرمم تو ازمایشگاها ...[/QUOTEسلام عزیز تورک آنا جان  کل  صحبتاشون ملاک این می دانند همسر حتما  تو مرکز ناباروری آز بدهند چون نتیجه بابیرون خ فرق داره  وآزمایش dfiانجام بدهند 

آنا جون بیسکوییت ترد گرفتم از اونا ک نمک روش داره ولی من از خواب بیدار میشم تا یک ساعت دهنم باز نمیش ...

بهار جان زنجفيل هم حالت تهوع رو كم ميكنه، ببين چطوري راحتتري بخوري مثلا پودرش رو دم كني، تازش رو آب بگيري با چيزي قاطي كني، يا حتي آبنبات هاش هم هست...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
گلم این آمپولا رو بهت میگم میفهمی ک کدوم زیر جلدی و کدوم عضلانیه ؟؟ گونال اف - پیورگان - مریونال - م ...

عزیزم گونال، پیورگان،ستروتاید زیرجلدین.....

منوپیور و مریونال معمولا عضلانین اما بعضا زیر جلدیم تجویز شده بستگی به تجویز دکترتم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان سلام من یه مدت نبودم یه سوال دارم  کیستهای آندومتریوز ممکنه بدخیم بشن....من تا حالا ...

عزیزم والا من شخصا درمان آندومتریوزمو به خاطر خودم و اینکه سالم باشم و رو پا انجام دادم چون من سالها به خاطرش زجر کشیدم.....

ضمنا به خاطر پیشرفتشم بعدا خوشحال شدم درمان کردم چون اون طور که دکتر گفت داشت به روده هام میرسید......

پس باید سبک سنگبن کنی ببینی شرایطت چیه.....

من شخصا تخمدانام درگیر نبودن.....

اما بالفرض اگه درگیر بودن شخصا اگه میدیدم عمل کنم رو باروریم اثر میذاره مثلا به دکترم پیشنهاد میدادم همه قسمتهای درگیر رو درمان کنه ولی مثلا به تخمدانم دست نزنه که بتونم بعدش پانکچر بشم....

البته اگه تخمدانام بدون عمل اصلا قابلیت تخمک دهی داشتن....

بعد عمل پانکچر میکردم و تخمک ذخیره میکردم و در قورت نیاز عمل مجدد میکردم.....

خلاصه به شرایطم بستگی داشت.....

اما اولویتم سلامتم بود چون ایشالله مامان بشی میبینی مامان سالمم به زور از پس بزرگ کردن بچش بر میاد چه برسه که خودشم نیاز به مراقبت داشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دردهای تخمدان مقعد و زیردل دارم

پس ظاهرا تخمدانات درگیرن.....

میدونی تا چه حد درگیرن؟

آناجون اگه خدای نکرده کیسه آب نشتی بده ما خارج شدن آب را میفهمیم؟یعنی مثل دوره پریودی که میفهمیم اون ...

والا عزیزم من سر زخترم اواخر خیلی خیس میشد لباس زیرم و شک برم میداشت حتی دو بار کارم به آمینوشور کشید اما شکر خدا نشتی نبود.....

منظورم اینه اواخر احتمال افزایش ترشحات آبکیم بالاست و احتمال اشتباه وجود داره.....

اما هر وقت دیدی نمیتونی تشخیص بدی با یه تست آمینوشور میتونی خیال خودتو راحت کنی.....

عزیزم‌،، به قول لاله حون ، من گاو پیشون سفید اینحا بودم از بس استرس داشتم ،،، شما خودت هم بهم دلداری ...

واقعا هم همینه تا یه جایی میتونیم خودمون حواسمون باشه وگرنه اصل کاریو باید به دکتر و خدا سپرد.....

ببین نمونش مینو جونو ببینین.....

طفلک بعد اون بارداری یخت و پر استرس الان داره آرزو میکنه کاش مادر نمیشده.....

میدونم این سختیاشم گذران اما شرایط الان خودش و بچش برمیگرده به بیقراریا و استرس و فشارای دوران بارداری و قبلش.....

پس کاری نکنین بعدا کم بیارین چون واقعا بچه داری سخته.....

دوستان ، لاله ون ، تورک آنا‌ ، من احتمال زیاد هفته بعد برم برا‌آمینوسنتز‌،‌برام دعا کنید همه چی خوب ...

عزیزم ایشالله دیگه با خیال راحت به بقیه راحت ادامه میدی.....

برات بهترینارو آرزو میکنم عزیزم.....