2777
2789

نیم ساعت یک ساعت مفید بازی کن دیگه به خواسته اش اهمیت نده

عصرها هم ببرش بیرون حالا یا خونه کسی یا خونه بازی جایی

وسایل مهم رو هم جمع کن تو اتاق خودتون و درو قفل کن و بذار بقیه لوازمو هرکاری میکنه بکنه.شب جمع کن

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من هنوز ۵ ماهه ست ولی تصمیم دارم براش قانون بزارم فقط توی اتاق خودش میتونه اسباب بازی هاشو بریزه بپاشه بازی کنه فقط تو پذیرایی و جای دیگه خونه ممنوع بعدم بچه ها  این دوره تنهان میخوان ما باهاشون بازی کنیم ببرش خانه بازی

بچه من هنوز ۵ ماهه ست ولی تصمیم دارم براش قانون بزارم فقط توی اتاق خودش میتونه اسباب بازی هاشو بریزه ...

تو اتاق خودشه ولی خب یه وقتایی هم تو هال میاریم بازی تموم شد می‌بریم 

نیم ساعت یک ساعت مفید بازی کن دیگه به خواسته اش اهمیت ندهعصرها هم ببرش بیرون حالا یا خونه کسی یا خون ...

شوهرم شبکاره کل کار از ساعت ۶ غروب تا ۱ بعداز ظهر فردا بر عهده کنه واقعا خسته میشم . تازه ناهارشم من باید بدم 

ای وای چقدر بد خب چرا باهاش صحبت نمی‌کنی که دیگه اینکار و تکرار نکنه با ی مذاکره ساده حل میشه بچه س ...

اره نمیتونه من گاهی وقتا ول میدم یکم بریز و بپاش کنه حال و هواش عوض شده ولی فقط تو اتاقش و با وسایل خودش