2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047379 بازدید | 684596 پست

آنا جان سلام

من یه مدت نبودم

یه سوال دارم 

کیستهای آندومتریوز ممکنه بدخیم بشن....من تا حالا بخاطر ای وی اف لاپرا نکردم یعنی تشخیص دکتر نصر و آصف جاه بود....حالا یه مطلب خوندم کیستهای  شکلاتی تخمدان ممکنه سرطالنی بشن....خیلی میترسن....همش تو این فکرم که بچه واسه چیمه....لاپرا کنم؟البته آزمایشهای مربوط به خوش خیمی دادم و اکی بودن....میشه دوستان کمکم کنید؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوبیده یه کم ریسک نیست؟ اخه معلوم نیست توش چیه اما من خودم به خاطر معده ام عاشق سماق شده بودم !! دکت ...

لاله جون شما طول سرویکست چقد بود .برام دعا کن اجی همه چی به خیر بگذره

یا امام رضا
آنا جون من میخوام برم دکتر زنان آزهای ایمنی رو برام بنویسه  البته دوسال قبل دکتر ارتوپد بعضی از ...

عزیزم پروتئین سی که جز انعقادیاست....

من لیست آزهارو میذارم نسخه ۳ ژن غلظت خونه و ۴ هم که اولیا انعقادین بقیه ایمنی.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گل و آنای عزیزم. اومدم عرض ادبی کنم بهتون و بگم منو از دعای خیرتون فراموش نکنید. من پنج ...

عزیزم ایشالله همه مراحلو به سلامتی میگذرونی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 64039189 ]عزیزم برا تو اگه اشتباه نکنم دو تا گل پسر بودن درسته؟ حافظم ته کشیده دیگه....[/QUO ...

الهی خدا حفظشون کنه.....

آره یادمه زایمانت خیلی قبل من بود.....

سلام خانوما وقتتون بخیر.لطفا هرکی میتونه سوالمو جواب بده یا اطلاعاتی دراین زمینه داره کمکم کنه...من ...

عزیزم حتما بررسی کنین اول از همه همسرت یه مرکز ناباروری آز بده....

خودتم بد نیست ایمنی و انعقادیتو چک کنی که ببینی چی مانع رشد میشه.....

گلم اینکه ب نظر شما مصرف همزمان استرادیول و آمپولا با هم تداخلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟

عزیزم‌،، به قول لاله حون ، من گاو پیشون سفید اینحا بودم از بس استرس داشتم ،،، شما خودت هم بهم دلداری میدادی اون اوایل زین حان ،،

گلم من و تو دکتر نیستیم علم و دانششم نداریم ،،،‌ بسپار اول به خدا بعد به دکترا،،مثل لاله جون توکلت زیاد باشه ،،، 

کار ما نیست شناسایی راز‌گل سرخ ،،، ما فقط میتونیم توکل کنیم ،،،، البته فکر نکن من خودم خیلی‌آدم متوکلیم و الان استرس ندارم ولی هر روز بارداری من یه جریانی بود ،،، که هم ترس داشتم ، هم استرس ، الان هم یکی دیگه ،،ولی واقعیتش آدم دیگه خسته میشه ،،میبینه همهپچی دست هود آدم نیست 

عزیزم ایشالا که همه چی برات خوب پیش بره ایشالا

آنا جان سلام من یه مدت نبودم یه سوال دارم  کیستهای آندومتریوز ممکنه بدخیم بشن....من تا حالا ...

عزيزم من آندومتريوز داشتم و خيلى پيشرفت كرده بود عمل كردم .قبلش هم مشكل باردارى داشتم ٣بار اى وى اف كردم نشد.رفتم پيش دكتر شروين و دكتر الهام اكبرى كه تخصصشون آندومتريوز هستش اونا گفتن اول عمل كن بعد دوباره اى وى اف كن .من هم عمل كردم و بعدش هيچ مشكلى برام پيش نيومد بدخيم هم نبود.الن هم روز ٩ انتقالم هست.اصلا نگران نباش خيلى كم پيش مياد كه بدخيم باشن.

دوستان ، لاله ون ، تورک آنا‌ ، من احتمال زیاد هفته بعد برم برا‌آمینوسنتز‌،‌برام دعا کنید همه چی خوب ...

عزیزم انشالله ک همه چی عالی میشه برات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام اناجان

ببخشید منم یه سوال بپرسم ولی قبل از اون از شما و لاله جون تشکر میکنم که تجربیاتتون را در اختیار بقیه قرار میدین.اینم خودش یه نوع زکات علم هست.خدا خودش بداتون جبران کنه

من دارم داروهای تقویتی مصرف میکنم که این ماه روز دوم پریودی برم برا شروع سیکل ای وی اف

دکتر یه قرصی به نام استرادیول والرات برام داده گفته از روز بیستم روزی دو تا بخور

بعد قطع کن تا پری بشی و روز دوم بیا

حالا سوالم اینه که هر بیست تا قرصی که داده باید بخورم 

و آیا تا این قرص را میخورم پری نمیشم؟

من پری هام متظم و ۲۴ روزه هست