2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
چندتا دکتر رفتیم یکیش میگه عمل کنید مشکلی پیش نمی یاد نهایتش فاکتورهای اسپرمش تغییر پیدا نمی کنه بع ...

نه نهایتش این نیست که فاکتور هاش تغییر نکنه، نهایتش اینه که شرایط خیلی بدتر بشه مال خیلی ها بعد از عمل اول هم بدتر شد
در ضمن برای خودش هم ضرر داره
بیوپسی بیضه خطرات خودش رو داره
امکان ایجاد هیدروسل هم هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره به نظر خودم خوبه چون بقیه گهواره ها که همش تور هستن و بلندترن زیر ۲۵۰ نیستن که جنسشون هم به درد ...

تو هفته ی قبل اومده بود لی لا
ان شاء ا... به زودی وارد سیکل میشه و اون قدر سوال داره روزی چند بار میاد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ان شاء ا... که تو امنیو سنتز مشکلی نیست اخه سل فری هم نرمال بود نگفت چه سندرومی منظورشه؟

نه ، فقط گفت نینهایی که سندروم دارن

دست خودم نیست لاه جان ،،، شما هم برا آب دور جنینت نگران شدی ،،، ولی خب مال من نگرانیم بیشتره ،،، اینهمه ماه،، بعدش آخرش بهت بگن مشکل داره ،، با اینکه تکوناشو زیاد حس نمیکردم ولی الان ند روزه بیشتر شده ،،، با اینکه ندیدمش ولی کل این ۴.۵ ماه تحسمش کردم و میدپنستم بخاطرش دارم اینهنه مشکلاتو تحمل میکنم ،، وجودشو میفهمیدم ،، الان انگار قراره ازم جدا بشه و این سخته ،،،

نه نهایتش این نیست که فاکتور هاش تغییر نکنه، نهایتش اینه که شرایط خیلی بدتر بشه مال خیلی ها بعد از ع ...

من خسته شدم از بس دارو خوردم اون همه آمپول زدم پول دوا درمون دادم پول همه چیز خودم میدم خسته شدم 

عزیزم انتقال داشتی یا طبیعی باردار شدی ؟؟ الان چند هفته هست ؟ ببین عزیزم من خارج از رحمی شدم قبلا او ...

عزیزم با میکرو و...دچار حاملگی نابجا شدی ؟

دلیلش رو.نگفتن چیه؟

برای بارداری بعدیت چه اقداماتی انجام دادی ؟

خوب گلم شما ب دکتر زنانتون گفتین ک دکتر ایمنی گفته ک این رو سایز فولی اثر میذاره و نظر اون دکتر زنان ...

بله . تایید کرد که نوشت برام . اما دوزش کمتر داد

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بله . تایید کرد که نوشت برام . اما دوزش کمتر داد

من آنتی تی پی ا نرمال دارم ولی آنتی تیروگلوبین و سی دی ها و اچ ال آ نرمال نیستش یعنی فقط اگه آنتی تی پی ا مشکل باسه باعث میشه ک فولی کیفیت نداشته باشه یا اینکه هر کدوم از آیتم های ایمنی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من یه انتقال منفی داشتم مجدد برا انتقال فریز داشتم طب سوزنی میرفتم که این ماه نا باورانه مثبت شده چس ...

مبارک باشه عزیزم

ان شالله یه حاملگی طبیعی باشه ....فکر بد رو از ذهنت دور کن ..ان شالله خیره 

من آنتی تی پی ا نرمال دارم ولی آنتی تیروگلوبین و سی دی ها و اچ ال آ نرمال نیستش یعنی فقط اگه آنتی تی ...

اینو دیگه نمیدونم به خاطر این میگم پیش ايمنولوژيست ویزیت شو . وقتی چند تا فاکتور ایمنی ات مشکل داره حتما باید ویزیت بشی 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ان شاء ا... که تو امنیو سنتز مشکلی نیست اخه سل فری هم نرمال بود نگفت چه سندرومی منظورشه؟

نه عزیزم ،، گفت فقط جنینهایی که اینحوری شل و ولن مشکل سندرومی دارن ،،،

دست خودم نیست لاله جون شما هم بخاطر آب جنین گران بودی ولی من بیشتر نگرانم ،،،ون به من مستقیم گفت مشکل سندرومی هست ،،، با اینکه زیاد تکوناشو حس نکردم ولی تموم این ۴.۵ وجودشو حس میکردم و میفهمیدم بخاطر اون دارم تخمل میکنم ، الانکه بفکرم میرسه ممکنه سقط کنم ،،‌ طاقت جداییشو ندارم ،، انگار بهش عادت کردم

من یه انتقال منفی داشتم مجدد برا انتقال فریز داشتم طب سوزنی میرفتم که این ماه نا باورانه مثبت شده چس ...

به نظر م سونوگرافی زودتر برو . بتاي 5700 برای هفته شش بالاس . البته نمیخوام نگرانت کنم انشاالله که مشکلی نیست 

تورک جان معجزه شده  با وجود بسته بودن لوله سمت چپم و چسبندگی اطراف لوله راستم و تعداد و تحرک و ...

وای عزیزم مبارکه.. انشاالله به سلامتی بعداز ۹ ماه بدنیا بیاد نی نی... عزیز یادمه گفته بودی طب سوزنی رفتی میشه ادرس بدی من هم کرمانم میخواستم برم.. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
وای عزیزم مبارکه.. انشاالله به سلامتی بعداز ۹ ماه بدنیا بیاد نی نی... عزیز یادمه گفته بودی طب سوزنی ...

عزیزم خود کرمان نیستم ساکن شهرستانم 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
وای عزیزم مبارکه.. انشاالله به سلامتی بعداز ۹ ماه بدنیا بیاد نی نی... عزیز یادمه گفته بودی طب سوزنی ...

ممنون عزیزم 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .