2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
من یه انتقال منفی داشتم مجدد برا انتقال فریز داشتم طب سوزنی میرفتم که این ماه نا باورانه مثبت شده چس ...

عزیزم اگه خیالتو راحت میکنه یه سونو برو ساک بارداری احتمالا دیده بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم کجا نوشته هیوپتونی؟؟ تو سونو؟ سلفری؟

نه توو سونو ، گفت جون سرش رو سینش افتاده و یه حالت شل و ول داره ،،، با اینکه از نظر جسمی مشکل نداره ولی مشکل حرکتی میبینم ،، سرحال نیست ،،، 

خیلی ناراحتم ،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمها من همسرم یکبار عمل واریکوسل کرده و دوباره عود کرده دیروز ازش خواستم دوباره عمل کنه اینجا کسی ...

اصلا همچین کاری نکن
شوهر منم مجرد بود عمل کرد اما باز عود کرده
اصلا عمل مجدد کار درستی نیست
همون اولین عمل هم یه سری شرایط داره
مثلا بیمار خیلی جوون باشه ، یا تعدادش خیلی خیلی کم باشه و زیر 10 میلیون باشه ، یا درد داشته باشه بیمار و ....
وگرنه همون اولین عمل هم توصیه نمیشه به همه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام  آنا جون من باید هفته ای یک بار ویتامین بی 12بزنم‌هفته پیش یکشنبه زدم عیب نداره این هفته ...

نه عزیزم ایرادی نداره.....

بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم مورفوش مشکل داره؟

تحرکش مشکل داره

بار اول که عمل کرد رفت ازمایش همه چیز نرمال شده بود یعنی بعد عملش من دومین ماه باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد و سقط کردم

با این وضعیت اسپرمش برای میکرو مشکلی نداریم ولی من میخوام عمل کنه شاید خوب شه و طبیعی باردار شم 

من یه انتقال منفی داشتم مجدد برا انتقال فریز داشتم طب سوزنی میرفتم که این ماه نا باورانه مثبت شده چس ...

عزیزم اگه ازتون رو تکرار کردین بعد از 48 ساعت و نرمال بالا رفت دیگه نگران نباشین
اگه هم تکرار نکردین حتما تکرارش کنین
به فاصله ی 48 ساعت با مضربی از 48
هر 48 ساعت هم باید دوبرابر بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خود اصطلاح رو به لاتین بنویس عزیزم جنین مشکل داره جیه بازم هیچی نشده رفتی اخر خط !!

به فاسی نوشته لاله جان ،،نوشته هایپوتن 

بخاطر شل و ول بودنش گفت ، که سرش رو سینش افتاده ،،گفت خودت سرتو بچسبون به سینت ،، جنینت اینجوریه ،،، زیاد قبراق نیست و معمولا بر حسب تجربه و اونایی که اینجا میان ، جنینایی که اینجورین مشکل دارن ،،، از بین همه کسایی که دیدم ، حرکت جنین تو در حالت آنرمال هستش و معمولا جنینهایی که سندروم دارن اینجوری هستن

30 اردیبهشت آخرین پریودم هست درسته  تو هفته هفتم رفتم ؟ بتام 5700 هست اولین آزمایشم است هنوز سو ...

عزیزم الان 6 هفته و 3 روز هستی و میتونی دیگه سونو بری 

اصلا همچین کاری نکن شوهر منم مجرد بود عمل کرد اما باز عود کرده اصلا عمل مجدد کار درستی نیست همون ...

چندتا دکتر رفتیم یکیش میگه عمل کنید مشکلی پیش نمی یاد نهایتش فاکتورهای اسپرمش تغییر پیدا نمی کنه

بعضی هاش میگن عمل نکنید 

خودمون هم موندیم چیکار کنیم

بتام بالا نیست 

بتای روز چند سیکلت عددش چنده؟

برو سونو واژینال واسه دیدن ساک که خیالت راحت بشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خیلی قیمتش مناسبه !! من گهواره هایی که میبینم همه دور یه تومن آب میخورن یه سال هم بشه استفاده کرد ع ...

اره به نظر خودم خوبه چون بقیه گهواره ها که همش تور هستن و بلندترن زیر ۲۵۰ نیستن که جنسشون هم به درد نخوره . مرسی که نظر دادی . میگم لی لا بود تو تاپیک خیلی وقته نیستش شما ازش خبر داری 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
به فاسی نوشته لاله جان ،،نوشته هایپوتن  بخاطر شل و ول بودنش گفت ، که سرش رو سینش افتاده ،،گفت ...

ان شاء ا... که تو امنیو سنتز مشکلی نیست
اخه سل فری هم نرمال بود
نگفت چه سندرومی منظورشه؟