2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم والا از سمی جون تا مدتها قبل خبر داشتم ازش بله مشغول کارش و زندگی و وروجکاش بود.... اما من مد ...

گفتی وروجکاش یعنی آخرین باری ک ازش خبر داشتی دوتا نینی داشت ؟

اگه ی وقتی خودش ازت خبری گرفت خیلی بهش سلام برسونید

راستی آنا جون ویزیت و سونوی بیتک جون چند شده در حال حاضر ؟

آنا جون خیلی خوشحال شدم اینجا دیدمت

ممنون میشم عزیزم اگه بهم یاد بدی

الگوشو میکشن برات میذارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتی وروجکاش یعنی آخرین ک ازش خبر داشتی دوتا نینی داشت ؟ اگه ی وقتی خودش ازت خبری گرفت خیلی بهش سلا ...

عزیزم خوب یه پسمل که از قبل داشت یه دخملم که با ماها با میکرو خدا بهش داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفتی وروجکاش یعنی آخرین باری ک ازش خبر داشتی دوتا نینی داشت ؟ اگه ی وقتی خودش ازت خبری گرفت خیلی به ...

ویزیتشم آخرین بار برا باردارا ۷۰ و برا معمولیا ۶۰ بود سونوش ۹۰ اگه بیشتر نشده همینه.....

سلام به همه 

امروز ١٤ انتقالمه، چند روز هست بي بي ميزنم هاله ميوفته، امروز آزمايش دادم بتام ١٧/١٢ شده . گفتن مشكوكه دوروز ديگه تكرار كن 

بنظرم خيلي پايينه

امكان داره بره بالا؟ 

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
عزیزم خوب یه پسمل که از قبل داشت یه دخملم که با ماها با میکرو خدا بهش داد.....

عزیزممممممممممم ههه من نمیدونستم سمی یدونه پسر داره فکرکردم فقط همونه ک باماها میکرو کرده بوده خداروشکر 

سلام به همه  امروز ١٤ انتقالمه، چند روز هست بي بي ميزنم هاله ميوفته، امروز آزمايش دادم بتام ١٧ ...

عزیزم حتما تکرار کن ایشالله بالام میره.....

عزیزم حتما تکرار کن ایشالله بالام میره.....

أنا جون ، تو اين تاپيك اينجوري داشتيم كه باردار بوده باشه؟ براي ما كه تاريخ لقاح معلومه اين عدد خوب نيست انگار 

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.

بهار جون این اندازه ها رو بگیر:

مقدار a همون عرض تشک

مقدار b طول تشک

مقدار c ضخامت تشک

پس یه پارچه به طول و عرض a+2c در b+2c تهیه میکنی البته اگه نیاز بود دور پارچه رو بدوزی که نخ ریز نشه اندازه تا خوردن دور تا دورشو در نظر بگیر.....

یعنی عکسی که گذاشتم بعد تا خورنای دورتا دورشه.....

از محل نقطه چینا دو به دو ۱ و ۲ رو به هم بدوز که کنجهای مکعبت درست بشه.....

بعدش میتونی دو تا دورشو کش بدوزی که بعد اینکه رو تشک انداختی کشها نذارن تکون بخوره ملافت.....

بازم اگه نامانوس بود بگو توضیح بدم.....

أنا جون ، تو اين تاپيك اينجوري داشتيم كه باردار بوده باشه؟ براي ما كه تاريخ لقاح معلومه اين عدد خوب ...

خوب عزیزم من بتای ۳۶ هم یادمه.....

مهم رشد بتاست اگه رشد کنه مقدار اولیش مهم نیست.....