2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیرم پدرش در قید حیاته...... منم مادر شوهرش به ذهنم رسید اما احتمالا اونم نمیشه که گفتن نمیشه.....

اره بعدا دیدم که نوشتن اینو 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا ام آر آی اون زمان که درگیر زانوم بودم داشتم..... خیلی وقته از این درمانا دورم..... فقط یادمه ...

آنا جون تو گروه تل گرام چه چیزهایی هست؟ بچه ها با هم حرف میزنن یا مطالب کاربردی گذاشته میشه فقط؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جوری دوختی؟ خاله ام مثل جعبه دوخته کامل رو و کناره ها رو میپوشونه فقط زیر تشک خالیه کش هم دور ت ...

مال منم دقیقا همینطوره.....

تکون نمیخوره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جالبه اگه بشه که عالی میشه.....

کاش ذخیره کرده بودم
هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کدوم مرکز بود که چند بار این کارو کرده بود
اما یادمه دارویی میدادن که باعث بالا رفتن پرولاکتین میشد و یه سری ماساژ ها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس چی میتونه باعث سقط بشه؟؟ والا نمیدونم تنها چیزی که به ذهنم میرسه دو تا بودنشونه...... شاید رحمت ...

یه چیزی هم من به نظرم رسید
نارسایی دهانه رحم +انقباض های مداوم
یا مشکل انومالی رحم مثلا سپتوم

ایزوپرین هم روزی سه تا میخوردم 

به نظر میاد دکترت هر کاری میتونسته انجام داده.....

فکر کنم دفعه بعد صلاحه اگه بیشتر از یکی شد ریداکت کنه واست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب اصولا میگن درد کشیده طبیبه بچه های اینجا هم کلی تجربه دارن خودم هم به خاطر چند تا گروه چند صد نفر ...

بیمارستان مادرو کودک به نظرم تیمشون همه دکتراش خوب هستن 

خدایا شکرت😙
ملحفه تشک میگماااا دورش کش داره از وسط کش نداره ک اینور اونورش بهم وصل بشه از این آماده هاست...

بهار جون خودت درست کن ببین بذار من الگو برات بذارم درست کن تکون نمیخوره.....

مثل مکعب پنج وجه میشه.....

یه وجهش فقط آزاده.....

من هر از گاهی که ملافه کهنه میشه خودم جدید میدوزم....

ممنون گلم توِغربالگری اول چهل وپنج بود 

خب یه چیزی که جدیدا از دکترم پرسیدم بگم
خدا رو شکر گاهی سوالایی یه ذهنم میرسه از دکتر میپرسم بعدا کارایی پیدا میکنه

من این سری از دکترم پرسیدم کاش طول سرویکسم نزدیک 40 بود بهتر نبود؟
دکترم گفت نه هر چی به 40 نزدیک تر باشه یا بالای 40 باشه کاراییش کمتره

چون فقط طول سرویکس نیست که مهمه بلکه عرضش هم مهمه
سرویکس هایی که طولشون بلنده اصولا عرض کم دارن
و این باعث میشه توانشون در برابر فشار کم باشه و یهو بدون هیچ دلیلی دهانه باز بشه
یا مثلا این نوع سرویکس ها اصولا حالت گوشتی دارن و اون قوام لازم رو ندارن و باعث زایمان زود رس میشن

درمانش هم سرکلاژ هست

آنا جون تو گروه تل گرام چه چیزهایی هست؟ بچه ها با هم حرف میزنن یا مطالب کاربردی گذاشته میشه فقط؟

عزیزم من تو گروه نیستم و نبودم......

فقط یه کانال دارم که هر از گاهی فرصت کنم مطلب میذارم یعنی فقط من میتونم مطلب بذارم.....