2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
لاله جون ،، میشه در مورد اینکه من دارویی بنام اسید فولیک ندارم شما هم نظراو بگی ، نن الان فمیبیون ۲ ...

خب تو فمیبیون و پریگناکر و پریناتال فولیک اسید داره
شما یه روز تقریبا یه میل فولیک میخوری یه روز نیم میل
برای بارداری این دوز کافیه مگر اینکه به علت خاصی نیاز باشه دوز بیشتری داشته باشه بیمار که اینو دیکه متخصص خودش تعیین میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزززززیییییزززززم یک دنیا تبریک...چقدر خوشحالم برای همه تون... خدا شاهده چشام پر اشکه.... پس انا ج ...

سلام رز عزیز،خانومی کجا بودی ،من همش منتظرم که بیای و بگی معجزه ی تو هم تو دلت داره ورجه وورجه میکنه😊ممنونم بابت تبریکت،خدایا شکرت بابت لطف و نعمت بی کرانت ،این لحظات شیرین و نصیب همه ی خواهانش کن💕

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
فداتشم من ک همیشه دعاگوی تو دکتر طرازی هستم  هیچ وقت یادم نمیره که چقدر توی این تاپیک ناامید و ...

عزیزم والا از سمی جون تا مدتها قبل خبر داشتم ازش بله مشغول کارش و زندگی و وروجکاش بود....

اما من مدتیه کلا با همه قطع ارتباط کردم چون فقط خواستم ارتباطم به اینجا و ایمیلم خلاصه بشه.....

درسته دوستای واقعا خوبی بودن واسم اما اینطوری نه گفتن به دوستای جدید برام سخت شده بود برای اینکه وجدانم راحت بشه که فرقی بین دوستان نمیذارم کلا ارتباطمو با همه قطع کردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ممنون از جوابتون. در حقیقت من شیراز هستم. الان 2 سال هس که فهمیدیم همسرم آزو اسپرم هستم. من خود ...

خب اصولا میگن درد کشیده طبیبه
بچه های اینجا هم کلی تجربه دارن
خودم هم به خاطر چند تا گروه چند صد نفره تو این چند سال با بیمارای مختلف تو مراکز مختلف اشنا شدم
برای همین میگم یزد به هیچ وجه نه و رستمی هم همین طور

بذارین بچه هایی که اینجا هستن بیان بگن کدوم مرکز بود تو شیراز که خیلی خوب بود
یادمه اسم دکتر رو دکتر عمویی میگفتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خیلی متاسفم گلم طول سرویکست نرمال بود؟ سر کار میرفتی؟ انقباض داشتی که میگفتی علامت زایمان زود ...

نه گلم سرکارنمیرفتم شوهرم اینقدر ذق کرده بود نمیذاشت دست به کاری بزنم همه چی خوب بود یهو همه چی خراب شد

خب اصولا میگن درد کشیده طبیبه بچه های اینجا هم کلی تجربه دارن خودم هم به خاطر چند تا گروه چند صد ن ...

عزیزم بچه ها معمولا کی به گروه سر میزنن؟  همه مطالب میخونن که جواب منو بدن؟

راستی اون هپارین و سلکسان لعنتی باعث شد بیشتر دندونهام مشکل دار بشه و نیاز ب ترمیم پیدا کنه بهرحال ی ...

عزیزم هپارین با وزن مولکولی بالا متاسفانه این عوارض رو داره
حتما تحت نظر یه پزشک متخصص به فکر درمان مشکلات ایجاد شده باشین
جدیدا روش های نوینی برای کمبود کلسیم و شروع پوکی استخوان ایجاد شده
برای بارداری بعدی هم حتما تاکید کنین از هپارین با وزن مولکولی پایین براتون استفاده بشه

خب بد نیست یه ام آر آی بدی تست های تخصصی خیلی زیادن علائم شما هم خیلی تخصصی نیستن من چون علامت تخصصی ...

والا ام آر آی اون زمان که درگیر زانوم بودم داشتم.....

خیلی وقته از این درمانا دورم.....

فقط یادمه آخرین ویزیت که با غریب دوست(روماتولوژم) داشتم قبل میکروم بهم گفت شرایطت برا شروع سیکل بد نیست برو بعد زایمان بیا برا درمان که دیگه نتونستم برم.....

یادمه یه همچین چیزی گفت که چون میخوایی وارد سیکل بشی نمیتونم درمان شروع کنم و الانم شرایطت جوری نیست که لازم باشه قبلش درمان رو حتما داشته باشی.....

بعد زایمانم که نتونستم پیگیری کنم.....

حالا این دفعه سعی میکنم برم پیشش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون ،،من و شما تقریبا با همیم از نظر سن بارداری ، یکی دو روز اختلافف داریم ،، میشه بگی شما حرکا ...

نه عزیزم هنوز حس نمیکنم زوده الان
شکمم هم بزرگ نشده اما باس نم بزرگ شده

سلام لاله جونم . ب نظر شما میکرو با رستمی خوبه ؟ رستمی مرکز ناباروری شیراز

تو یکی دو تا پست قبلی گفتم اصلا به هیچ وجه 

خدا حافظش باشه و حافظ خودت عزیزم حتما و حتما به پاس این لطف بزرگ خداوند مهربون یه نی نی ناز به زودی ...

ممنون عزیزم خدا نی نی تو و همه دوستانی که اینجا هستن رو حفظ کنه

خدایا شکرت😙
چه جوری دوختی؟ خاله ام مثل جعبه دوخته کامل رو و کناره ها رو میپوشونه فقط زیر تشک خالیه کش هم دور ت ...

ملحفه تشک میگماااا دورش کش داره از وسط کش نداره ک اینور اونورش بهم وصل بشه از این آماده هاست...

آنا جون درخواستهای دوستیم انگار ب مشکل خورده میشه برای من درخواست دوستی بدی ؟ سوال داشتم توی خصوصی& ...

عزیزم درخواست دادم گفت شما دوست هستید.....