2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
قبل از عمل هیچ مشکلی برای تخمک گزاری نداشتم نمیدونم اثر عمله یا استرس فقط یه دونه فولی 25فقط یکی

چ عملی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
 لاپراسکوپی به خاطر اندومتریوز

خب بعد از عملت ذخیره تخمدانت رو تست کردی ببینی چند شده؟
تخمدانت در گیر اندو بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یکی از دوستان که تو مطب دکتر باهاش آشنا شدم، خدا رو شکر با اولین انتقالش مثبت شد، گفتم انرژی ...

خدایا شکرتتتتتتتت.....

ایشاله همیشه خبرای خوش باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون منم لاپرا و هیسترو با هم کردم  و کوتر تخمدان.انسداد لوله چپ داشتم که باز شد به نظرت لاز ...

عزیزم بد نیست قبل انتقال یه هیستر بشی و خراشم بدن واست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره انا جون مال منم خلفیه من الان تازه 15 هفته رو تموم کردم به نظرت زود نیست ؟ فک کنم از 20 هفته ت ...

ببین اوایلش با تکونای روده اشتباه میگیری اما بعدا میبینی خودش بوده.....

چون خلفیه شاید زودتر بفهمی.....

ایشالله به زودی تجربش میکنی.....

گوش به زنگ باش فکر کنم یکی دو هفته ای حسش کنی.....

بخدا رعایت میکنم چربی نمیخورم شیرینی هم نمیخورم و ورزشم میکنم و روزه هم هستم ولی پایین نمیادش ک نمیا ...

عزیزم من شنیدم برا چربیهای شکمی ماست و کرفس رنده شده روزی به لیوان خیلی خوبه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چقد توضیحاتت ملموسه. مثل کش بستن به پا و جلوی جریان خون گرفتن. راهنمایی هایی میکنی که هممون تجربه کر ...

آره به خدا دقیقا همچین حسی میکنم.....

وقتی به همسرم میگم حس میکنم پاهام دارن خفه میشن خندش میگیره.....

هی میگه پاهاتو بشور خوب میشه میگم آخه اونجوری نیست که.....

چقد توضیحاتت ملموسه. مثل کش بستن به پا و جلوی جریان خون گرفتن. راهنمایی هایی میکنی که هممون تجربه کر ...

خاله جونش اینام بوست میکنن.....

خب بعد از عملت ذخیره تخمدانت رو تست کردی ببینی چند شده؟ تخمدانت در گیر اندو بود؟

قبل از عمل 3 بود الان 1.8، تخمدانم درگیر بود هردو تخمدان الانم باز کیست دارم که مشکوک به آندوه  

سلام بچه ها من سونوي آنوماليمو نشون دكترم دادم گفت خدارو شكر همه چي خوبه ولي وزنم الان كه هفته ١٩ هستم ٦ كيلو زياد شده و در واقع يهو هي ميره بالا، ازونورم من تو شهر گررررمي زندگي ميكنم قبل از بارداري وقتي تو گرما پياده روي ميكردم متوجه ورم شديد انگشتاي دستم شده بودم چند باري، الانم چند روزيه كه دست و پاهام ورم ميكنه، صبحا كه بيدار ميشم پاهام و شبا كه بيرون برم و كمي پياده روي داشته باشم، فشارم البته اين مدت ١٠/١١ بود نهايتا ، دكتر گفت يه ادرار ٢٤ ساعته بده كه دفع پروتئين رو چك كنيم كه همين روزا اونو انجام ميدم، نمك رو خيلي وقته كمه كمه كم كردم و نشاسته هم كم كردم آبم زياد ميخورم ببخشيد ولي ادرارم زياد ميكنم. ضمنا دكترم پيشنهاد داد جوراب واريس نازك واسه سركار رفتن استفاده كنم... حالا لطفا نظرتونو درباره شرايطم بگيد اين ورم فكرمو مشغول كرده

نیوا جان شما هم منتظری ؟

سلام عزیزم بله چهار سال و نیمه ک منتظرم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها دقیی یادم نیس کیا مثبت شدن این چند روز ولی ب همه تبریک میگم واقعا دلمون وا شد چند وقت بود همش منفی میشدن بچه ها.خدا نی نیاتونو حفظ کنه ایشالا برا باقی منتظرا هم همین اتفاق شیرین خیلی زود بیفته

دوستاي خوبم من سال ٩٣ شب قدر شرايط بسيارررر بدي داشتم و نااميد بودم اون موقع مشكل باروريمو نميدونستم ولي اون مشكلم بيماري بود كه منو نااميد كرده بود و حسابي ترسيده بودم يادمه انقددد دل شكسته بودم اون شب كه خدا ميدونه و فقط اشك ميريختم ... خداي مهربون جوابمو داد و بيماريم كنترل شد و سرپا شدم... دقيقا از شب قدر بعديش سه سااال واسه بچه دعا و التماس ميكردم و هرسال منتظر شب قدر بودم، من اصلا متاسفانه آدم باايمان و دينداري نيستم ولي اعتقاد دارم به اين شبا و ازشون جواب گرفتم، امشب ازتون خواهش ميكنم دسته جمعي واسه همديگه دعا كنيم، كه اين انتظار هرررچه زودتر به شادي ختم بشه، تو راهيا به سلامتي و به موقع بيان بغل مامان باباها ، انتقالي ها همين ماه مثبت بشن و بارداريه سالم و راحتي داشته باشن و دوستاي منتظرمون بدون دردسر و راحت وارد سيكل بشن و هرررررچه زودتر جواب مثبت بگيرن، من به ياد همتون هستم لطفا منو از دعاي خيرتون فراموش نكنين، ان شاءالله خدا بهترررينا رو واسمون رقم ميزنه و دل هممون شاد ميشه و شاد ميمونه