2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
سلام عزیزم بله چهار سال و نیمه ک منتظرم

دنبال درمان هم رفتی گلم؟منم شرایطم خیلی وحشتناکه. من یه ماه پیش میکرو کردم.6تا تخمک داشتم فقط 2تاشو پانکچر کرده بودن 1دونه جنین شد.تخمدان چپمو گفتن نتونستیم پانکچر کنیم.الانم دارو میگیرم باز اما باز میگن تخمکام رشد ندارن.

دنبال درمان هم رفتی گلم؟منم شرایطم خیلی وحشتناکه. من یه ماه پیش میکرو کردم.6تا تخمک داشتم فقط 2تاشو ...

آره دکتر زیاد رفتم اصلی ترین مشکلم اینه ک خیلی دکتر عوض میکنم و پیش هر کدوم یکی دوبار بیشتر نمیرم اصلنم نمیتونم خودمو عوض کنم درمان جدیم همین یکی دوماه پیش بود ک آی یو آی کردم شوهرم زیاد دنبال درمانو نمیگیره.من ی لولم بسته و نارسایی زودرس تخمدان دارم شوهرمم سالمه خداروشکر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دنبال درمان هم رفتی گلم؟منم شرایطم خیلی وحشتناکه. من یه ماه پیش میکرو کردم.6تا تخمک داشتم فقط 2تاشو ...

میکروی اولت بود؟راستش من از ابنکه برم تو سیکل و تخمک خوب نداشته باشم خیلی میترسم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

عجیبه من چند روز پیش رفتم سونو دکتر گفت بازم 6تا تخمک دارم که سایزشون 14 و 15 بود.دیروز که رفتم سونو یه دکتر دیگه تو ابن سینا گفت 6تا تخمک دارم سایزشون 10و 12 و...نمیفهمم یعنی سایزشون کم شده.دارم دیونه میشم.

میکروی اولت بود؟راستش من از ابنکه برم تو سیکل و تخمک خوب نداشته باشم خیلی میترسم

نه من یه میکرو ناموفق داشتم قبلا.بدون فریز.یه ماه پیشم میکرو دومم بود با یه جنین.حالام که ناامیدم کلا.تازه باید رحم اجاره هم بگیرم.چند بار عمل کردم فیبروم دارم.همسرم ضعیفه.تخمدانام ضعیفن.خیلی داغونم بریدم دیگه

عجیبه من چند روز پیش رفتم سونو دکتر گفت بازم 6تا تخمک دارم که سایزشون 14 و 15 بود.دیروز که رفتم سونو ...

ن عزیزم حتما دستگاه سونو با هم فرق داشتن وگرنه فک نمیکنم کوچیک شن.6 تا خوبه که.تو سیکلی الان؟

اره ولی باز دکتر گفت چون چسبندگی دارم احتمالا باز از چپم تخمک نگیرن.یه ماه پیشم 6تا تخمک داشتم 2تا گ ...

چرا تخمدانتو عمل نمیکنی؟شوهرت مشکل نداره؟

باید رحممو درارم ولی دکتر گفت فعلا دست نزنم ذخیرمو میکشه پایین.شوهرمم مشکل داره.

چسبندگی رحم داری؟چند سالته؟

آنا جون یه سوال داشتم ، میگن بعد از ماه سوم نباید به پشت دراز کشید ،، الانکه من جفتم پایینه و میخام ...

بله عزیزم همون سن جنینه اما چون سونو هست خوب میتونه خطا هم داشته باشه.....

یعنی تقریبا سن جنین و بارداریت هر دو حدودا ۱۶ هفته هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یه سوال داشتم ، میگن بعد از ماه سوم نباید به پشت دراز کشید ،، الانکه من جفتم پایینه و میخام ...

به پشت دراز میتونی بکشی اما نه یکسره.....

من دراز میکشم به پشت اما سعی میکنم بیشتر از ده دقیقه ممتد به پشت دراز نکشم.....

ببین امتحان کنی میفهمی ممتد بخوایی دراز بکشی به پشت تو ماههای بالاتر بلند بشی حس سرگیجه و افت فشار بهت دست میده.....

چون وزن بچه میفته رو رگهای اصلی پشتت و انگار جلوی خون رسانی بند میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمی دونم فقط سی دی مارکر برای مشگل ایمنی رو دادم

جهشهای ژنی برا انعقادی منظورم بود......

وای آنا جون شما بارداری؟؟؟؟ اونم طبیعی؟؟ خیییییلی بهت تبریک میگم عزیزم. من مطمئنم خدا پاداش اینهمه ...

فدات بشم آره عزیزم.....

لطف خدا به حرمت دعای دوستان شامل حالم شد.....

عزیزم والا ما کلا جلوگیری نداشتیم نه اینکه بخوام باردار بشم نه، اصلا فکر نمیکردم باردار بشم برا همین لزومی نمیدیدیم جلوگیری کنیم، یعنی اساسی سورپرایز شدیم.....