2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام عزيزدل جز سوپ هيچ كدوم رو نميخوردم ، متوجه شدم بايد چكار كنم ، ممنونم عزيز😘😘😘😘

غذای پر حجم خوردن خیلی مهمه به خصوص غذای نونی با نون سنگک کمک میکنه تند تند دفع داشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوب و آنای عزیزم. به لطف خدا و به برکت دعای شما دوستای خوبم، امروز، روز چهاردهم انتقالم، ...

عزیزم مبارکت باشه، ممنون خبر دادی دل ما رو هم شاد کردی

به سلامتی بغلش یا بغلشون کنی🤗🤗🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون وهمه بچه ها من شکر خدا مثبت شدم خدایا شکرت😂😂😂😂

مبارکت باشه عزیزم، ان شاءالله به سلامتی

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم فقط حواست باشه ها تری گلیسرید بالا خیلی بده ها...... ضمنا فقط به چربی نخوردن نیست قند و نشاست ...

بخدا رعایت میکنم چربی نمیخورم شیرینی هم نمیخورم و ورزشم میکنم و روزه هم هستم ولی پایین نمیادش ک نمیاد . ی سوال داشتم خدمتتون گلم هنوز جواب آزمایش ایمنی و انعقادیم نیومده بعضی وقتا احساس میکنم ک پام ورم داره و بعد میره احتمال داره ک خونم غلیظ باشه و اینکه چربی زیادم هم بخاطر غلظتم هم بوده باشه ؟ موقع بارداریمن ک سقط کردم همون تو هفته های اول انگار پاهام و دستمم انگار ورم داشتش و شب ران پاهام درد میکرد اینم امکان داره ک غلظت داشتم و بعد از سقطمم خیلی زیاد ورم پا داشتم و بعد خوب شد 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم این تایپیک هنوز هنوز فعال خدا روشکر میکنم این تایپیک باعث شده خیلیا از ...

فدات عزیزم.....

ایشالله همه دوستان شاد باشن....

منم به شوق دیدن شادی دوستانه که میام.....

یه روز که نتونم بیام دلم یه ذره میشه براتون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com