2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
دوستان ،،، امشب شب قدر هستش ،دقیقا سال قبل همین موقع بود ،، یعنی شب قد بود و من انتقال داده بودم ،،، و یادمه که چقدر اونموقع دعا کردم که این انتقال دیگه جواب بگیرم ،،، ولی اون انتقال من منفی شدم ،چقد گریه کردم، چقد ناراحت شدم،،مطمینم گفتن نمیخاد و کسانی که منفی شدن میدونن چه وضعیتی پیدا میکنن،،،،، و الان من خداروشکر باردارم و هفته ۱۶ بارداری هستم ،،، چیزی شبیه به معحزه برام هسش تا الانش ،، من حتی فکرشم نمیگردم تا این قسمت از بارداری برسم ، هرچند راخت نرسیدم به این نقطه و مرحلهولی خداروشکر میکنم که قسمتم کرد ، یعنی اینقدر ناامید و از خودم دور میدیدم ،،، و الان هر روز خداروشکر میکنم که این نعمتو بهم ارزونی داشت ،،، چیزیکه وتقعا دور از دسترس خودم بود و فقط با لطف خدا تا اینمرحله از بارداری رسیدم و انشالا بعد از این هم به خپاست خودش به سلامتی ادامه پیدا کنه،،،، میخاستم به همه دوستانی که منتظرن و توو اقدامن و ناامیدن بگم که انشالا سال بعد همشون به خواسته هاشون برسن و طعم مادر شدنو بچشن و خدا این موهبتو نصیبشون کنه ،،، انشالا هیچ زنی در آرزوی مادر شدن نمونه و خدا یه بارداری شاد و آروم و بچه عای سالم وصحیح بهشون عطا کنه ،،، منم یه سال پیش توو همین شبهای قدر داشتم برا مثبت شدنم دعا میکردم ، نمیدونم حکمت خدا چی بود ، که اون سال مثبت نشدم و یع سال بعد معجزشو نصیبم کرد،خداروشکر ،،،و اما امشب که مصادف با اون روزهای ناامیدی من هستش میخایم برای تمام دوستانیکه منتظرن با دخترم دوتایی دعا کنیم که خدا بی دردسر و بدون دارو و درمان براشون سورپرایز کنه ،،،، انشالا خدا به بزرگی خودش برا همه زنانی که منتظر و در حسرت یه فرزند هستن بهترین فرزندها رو با‌آسونترین راه بهشون عطا کنه ،،،آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نوع سیکلت چی بود؟ سینافکتم داشتی؟ ذخیرت چنده؟

روز 20 پریود بهم دیفرلین 3ونیم زد بعد که پریود شدم از روز دوم فقط امپول گونال با دوز 225، فک کنم سیکل لانگ میشه.  پریودم خیلی خیلی کم بود فکر میکنم نباید بهم دیفرلین میزد تخمدونام خوابیدن انگار.  ...ذخیره ام 1.8بود.  نمیدونم چیکار کنم آنا جون

آنای عزیزم هفته بعد میخوام برم ببینم ک چربیم پایین اومده یا ن لاغر ک ب ظاهر شدم ولی وزنم ثابته . این ...

عزیزم من تا حالا به اسم دارویی که میخوردی دقت نکرده بودم !!
این دارو رو فقط داده برات؟
این دارو در کنار داروهای دیگه تجویز میشه !! نه به تنهایی اونم برای تری گلیسرید 600!!
شما از خانواده استاتین ها هم باید دارو داشته باشی
مثل اتروواستاتین و داروهای مشابه !!

در ضمن اقداماتی که کردین اصلا کافی نبوده
شما نیاز به ورزش های پر تحرک دارین برای وزن کم کردن
مثل همون پیلاتس که گفتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه عزیزم مثل پانکچره..... مال من تازه لاپرا هیسترو بود.....

آنا جون منم لاپرا و هیسترو با هم کردم  و کوتر تخمدان.انسداد لوله چپ داشتم که باز شد به نظرت لازمه باز هیسترو بشم؟سال 92 هیسترو و لاپرا کرده بودم 5سال گذشته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی لاله جون من اشتباه گفته بودما من جفتم خلفیه..... بعدا که فکر کردم دیدم خوب قدامی که دیرتر حرک ...

اره انا جون مال منم خلفیه
من الان تازه 15 هفته رو تموم کردم به نظرت زود نیست ؟
فک کنم از 20 هفته تازه ادم تو بارداری اول متوجه میشه درسته؟
ولی به قول خودت بعدا میبینه که قبلا هم چنین حرکاتی رو انگار داشته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من از چند دقیقه پیش زیر دلم درد گرفته و مثل درد پریودی میزنه به پاهام. البته تا زمان پر ...

استرس نگیر عزیزم این دردا رو خیلی ها داشتن
خیلی وقتا نشونه ی بارداریه عزیزم به فال نیک بگیر

عزیزم هیچ علایم بارزی نداشتم یعنی تا وقتی آز ندادم نفهمیده بودم..... اما همینکه بعضیا تک و توک علای ...

چقد توضیحاتت ملموسه. مثل کش بستن به پا و جلوی جریان خون گرفتن. راهنمایی هایی میکنی که هممون تجربه کردیم.  

خنده های بچه ها خیلی شیرینه، دیگه تو خوابم که باشه واقعا دل آدم ضعف میره. ببوسش دخملی رو از طرف خاله لی لاش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ظاهرا سی آر پی و آر اف لب مرزه...... حالا ببین لاله جون نظرش چیه چون فکر کنم تجربه مشابهی دار ...

اره انا جون لب مرزه اما اینا خیلی تست های تخصصی نیستن
من با اینکه مشکل رماتیسم رو داشتم اما این دو تا فاکتور نرمال بودن !! فقط ای اس آر میرفت بالا

لاله جونم من هنوز جواب آزمایشای ایمنی و انعقادی رو نگرفتم . یادمه ک سری قبلی ک باردار شدم و تو شش هف ...

بله میتونه باشه 

قبل از عمل هیچ مشکلی برای تخمک گزاری نداشتم نمیدونم اثر عمله یا استرس فقط یه دونه فولی 25فقط یکی

چه عملی کردی عزیزم؟