2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684585 پست
خدایا شکرتتتتتتتتت.... گوارای وجودت عزیزم...... دوستان تورو خدا بیایین از این به بعد تاپیک میفته د ...

منم موافقم هر روز هم ایت الکرسی میخونم تا دوستان و همه منتظران جواب بگیرن ان شالله به امید خدا

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار
سلام آنا جون وهمه بچه ها من شکر خدا مثبت شدم خدایا شکرت😂😂😂😂

خدایا شکرت مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امیدوارم که تک تک دوستان هر روز خبر شادی بخشی بدن..... امیدوارم به زودی پایان راه سخت انتظارت ...

آنای عزیزم هفته بعد میخوام برم ببینم ک چربیم پایین اومده یا ن لاغر ک ب ظاهر شدم ولی وزنم ثابته . این ماهم ک رفتم سونو تا اینکه روز سیزده پری بزرگترین فولی یکی اونم ده بودش و ضخامت ۴ بودش فک نمیکنم ک بازم چربیم اومده باشه پایین .ب نظر شما دیگه چ بکنم ب این چربی لعنتی غذام ک کمتر شده قرص متفورمین و قرص چربی فنیل فیبرات هم ک میخورم و ورزش هم دراز نشست روزی صد تا با دستگاه تن تاک میرم دیگه هیچ کاری نیست ک نکردم پس چرا این چربیم پایین نمیادش . الان ک میخوام برم میکرو کنم این شده برام سد راه دیگه بخدا تحملشو ندارم بریدم دیگه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خداروشکر ان شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم دعاهای دوستان خدا دوباره برات معجزه کرد چون واقعا ا ...

عزیزم نه برام آز ننوشتن چون ایمونولوژم گفت بعد بارداری نمیشه آز رو تفسیر کرد.....

نمیدونم در جریانی یا نه من عملا ۶ هفته رو رد کرده بودم تازه فهمیدم باردارم.....

یعنی بی بی و بتا و سونوی قلبم در کمتر از دو روز اتفاق افتاد.....

بعد اولین ویزیتم که مصادف با سونوی قلب بود دکترم احتیاطا پرد برام تجویز کرد.....

که زد و ذات الریه کردم.....

مجبور شدم سر خود کمش کنم چون به تعطیلات عید خورد و منم اوضام خیلی بد بود و دسترسی به دکترام نداشتم.....

بعد تعطیلات برا مشاوره رفتم پیش ایمونولوژم گفت احتمالا نیاز نداشتی و با شرایط فعلی ریه ت هم همون بهتر که کم کردی و بهتره به مرور قطعش کنی.....

گفتم برام آز نمینویسین گفت بعد بارداری و با پردی که خوردی اصلا نمیشه آزت رو تفسیر کرد و جوابش مطمئنا قابل اعتبار نیست.....

اما گفت به نظر میاد نیاز نداشتی که بارداریت تا این حد پیش رفته بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب احتمالا خیلی غلظیه ادارت از بی آبی میتونه باشه..... کاش میشد روزه که میگیری در طول روز آب بخوری ...

ن عزیزم این دیگه نمیشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

دوستان اصلا نا امید نشین منم خیلی سختی ها کشیدم ولی هیچ وقت نا امید نشدم درست شاید ی روز ناراحت میشدم ولی فرداش قویتر از روزای قبل ادامه میدادم با روحیه بالا

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار
آنای عزیزم هفته بعد میخوام برم ببینم ک چربیم پایین اومده یا ن لاغر ک ب ظاهر شدم ولی وزنم ثابته . این ...

عزیزم به قول لاله جون شاید باید داروت عوض بشه.....

طب سوزنی هم برو شاید کمک کنه.....

طب سنتیم بد نیست یه ویزیتی بشی.....

به هر حال باید درهارو بزنی ایشالله یکیش جواب بده.....

من بیشتر از همه نگران سلامتیتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به قول لاله جون شاید باید داروت عوض بشه..... طب سوزنی هم برو شاید کمک کنه..... طب سنتیم بد ن ...

ممنونتم . منم همش بقران دعاگوتن هستم هر چ میدونین شما دریغ نمیکنین با این وضع بارداری و بچه داری اطلاعاتی ک داری میگی ؟ شما قبل از اینکه بفهمین غلظت دارین تو بارداریتون چ مشکلی و علایمی حدس میزنین ک داشتین ک ب غلظت مربوط بشه ؟؟

تشکر از خدا برا شادی مامان شدن تک تک دوستان و تداوم شادی این خونه:

دوستای گلم بیایین هر کسی هر جوری دوست داره یا با صدقه کنار گذاشتن یا دعا یا قران خوندن هر کی هر جوری که دوست داره وقتی میبینیم یکی خبر مامان شدنشو داد برا تداوم شادی خونه مون از خدا کمک بخواهیم....

ممنونتم . منم همش بقران دعاگوتن هستم هر چ میدونین شما دریغ نمیکنین با این وضع بارداری و بچه داری اطل ...

عزیزم هیچ علایم بارزی نداشتم یعنی تا وقتی آز ندادم نفهمیده بودم.....

اما همینکه بعضیا تک و توک علایم دارن احتمال بالا میره.....

بعضیا فکر کنم دست و پاشون زیاد خواب میره و گز گز میکنه البته تو کم خونی هم این علایم فکر کنم هست.....

من خودم اخیرا خصوصا تو هر دو بارداریام بعضا حس خفگی تو پاهام حس میکنم.....

مثل اینکه یه کش به پاهام ببندم که جلوی جریان خونو بگیره همچین حسی بهم دست میده.....

عزیزم برنج و گوشت قرمز و امثالهم باعث جهش نمیشن اما میتونن بالا پایینش بکنن..... من و شما که دیگه ج ...

آنا جون میشه توضیح بدی در مورد اینکه گفتی میتونن به هموزیگوت تبدیل بشن ،،، !! یعنی چیکار باید بکنیم تا این اتفاق نیفته ؟؟

آنا جون میشه توضیح بدی در مورد اینکه گفتی میتونن به هموزیگوت تبدیل بشن ،،، !! یعنی چیکار باید بکنیم ...

عزیزم خوب من یه بار از دکتر پرسیدم دلیل اصلی این جهش ژنی چیه گفت نمیشه دلیلشو گفت.....

شاید از آلودگی باشه.....

شاید از امواج باشه.....

شاید از ظروف پلاستیکی باشه.....

نمیشه گفت علتش چی بوده......

شایدم از پدر با مادرتون بهتون منتقل شده....

منظورم از اون توضیح این بوده جهش ژن دیگه قابل درمان نیست ممکنه حالا جهش جدیدتری اتفاق بیفته حالا به هر علتی اما عقب گرد نداریم.....

یعنی دیگه من این جهشی که دارم رو تا آخر عمرم دارم مگه اینکه هر دلیلی که این جهش رو ایجاد کرده باعث یه جهش دوباره بشه و تشدیدش کنه.....

ضمنا یادتون باشه بعد از اینکه ایشالله مامان شدین این قضیه رو رو بچه هاتون به وقتش چک کنین چون ممکنه این ژن به بچه هاتون منتقل بشه.....

من از دکتر دخترم اون سری پرسیدم گفت حالا دو ساله شد یاداوری کن چک کنیم.....

راستی لاله جون من اشتباه گفته بودما من جفتم خلفیه.....

بعدا که فکر کردم دیدم خوب قدامی که دیرتر حرکت حس میشه ولی من زودتر حس کنم....

فکر کنم برا تو هم خلفی بود و ایشالله به زودی حرکاتشو حس میکنی شایدم دیگه شروع شده.....

اولش تشخیص اینکه اینا حرکات جنینه سخته....

اما حسش که کردی میفهمی مشابهشو زودترم تجربه کردی اما تشخیصش ندادی.....