2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047395 بازدید | 684597 پست
سومین انتقالم ...لکه بینی دارم سه شنبه باید برم برای بررسی اندومتر ی کم دلم شور میزنه😞

ان شاءالله که خیره، بسپار به خدا، من پنج بار سیکل انتقالم کنسل شد بخاطر مناسب نبودن اندومتر، این بار خداروشکر خوب بود که ان شاءالله تا آخرش خوب باشه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب ال دی بخوری و پریود بشی که فایده نداره...... البته این نظر منه مشورت کن حتما..... عزیزم ...

مرسي عزيزم از  راهنماييت فردا باز هم به دكترم زنگ ميزنم ولي اينقدر سرش شلوغه كه بعيد مي دونم جواب درستي بهم بده

عزیزم منم میکروی دو سال قبلم هایپر شدم اما این سری یع سری نکات رو رعایت کردم و هایپر نشدم هر دو سال ...

ممنونم بابت جواب های عالیتون

یعنی لاله ی سرخ جان همون‌ماه واستون انتقال دادن و گرفت😍😍😍

42 میلیمتر بود .یک ماهه رفع نمیشه یعنی ؟؟؟  واقعا نمیتونم صبر کنم .زمان برام حیاتیه .

خب اینکه میتونی صبر کنی یا نه واقعا دست خودت نیست دست کیستت هست در حال حاضر
فعلا همین کاری که گفتم میتونی انجام بدی
اول ال دی بخور بعد که پریود شدی روز دوم برو سونو اگه کیست بر طرف شده بود که خدا رو شکر اگه هنوز بود که باید یه ماه دیگه ال دی بخوری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها در مورد تداخل داروی شیمایی و گیاهی هم به متخصص طب سنتی گفتم برام آفتیمون و اسطوخودوس داد بهش ...

به تعداد ویزیتش که نیست عزیزم
همون جور که دکترا کلی بیمار دارن اما بعدا مشخص میشه چه اشکالاتی دارن، دکتر طب سنتی هم میتونه همین طور باشه
نه اینکه بگم دکتر شما خوب نیستا ، منظورم اینه از تعداد بیمار نمیشه اصلا قضاوت کرد

داروی گیاهی حالا چه حالت هورمونی داشته باشه چه نداشته باشه میتونه با بعضی از داروهای شیمیایی تداخل کنه
اینکه میگم تداخل همیشه به معنی ایجاد مسمومیت نیستا، میتونه اثر یک داروی شیمیایی رو کمرنگ کنه یا بیشتر کنه

مثلا سیاه دونه که جزو داروهای گیاهیه ( هر چیزی جزو دارو نیست بعضی چیزا حکم دارو ندارن) میتونه رو ضخامت اندومتر تاثیر داشته باشه و اثر استروژن و پروژسترون رو کمرنگ کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
الان مدتی هست داره مکمل میخوره . ولی به دکتر گفتم اگه خوب نیست با این فعلا میکرو نکنین تقویت بشه گفت ...

مکمل هاش رو ادامه بده تا روز پانکچر کمتر از این نمیشه
تغذیه و سیگار و سونا و اب داغ و اینا هم رعایت کنه

لاله جون يعني از روز سوم پريودم شروع به خوردن ال دي كنم تا ٢١ روز و بعدش پريود بشم و آمپولمو بزنم؟

میتونی این کارو کنی
میتونی هم کلا این ماه رو هیچی مصرف نکنی و از ماه بعد امپول دکا رو بزنی

تازه الان سیزده روز هستش ک ب اولین بار روزی دوتا گلوکوفاژ میخورم 

اینو همون موقع به خاطر تنبلی تخمدانت و چاقی شکمی باید میداد

عزیزم چشم تا چربیم کم نشده وارد سیکل نمیشم . یعنی ب نظر شما هم بر اثر چربی هستش ک تخمکلم کیفیت ندارن ...

خب خوبه
چون گفتی ماه بعد وارد سیکل میشی برای همین فکر کردم دیگه قطعیه

عزیزم ببین حتما تجویزی که دکتر داشته برات درست نبوده و کار ساز نبوده
ببین مثلا من میگرن دارم ممکنه دکتر ده بار داروهام رو عوض کنه تا یه دارو برام جواب بده
حالا قند و چربی و اینا بدترم هستن
وقتی دارو اثری نداشته لازمه حتما داروهات عوض بشن
تو تغذیه هم که باید کاملا رعایت کنی
میتونی در کنارش از طب سنتی هم استفاده کنی البته تحت نظر فرد مطمئن

چربی خونت رو کاری ندارم بهش اما چربی هایی که دور تخمدان و رحمت رو گرفتن قطعا رو کار کرد هر دوشون تاثیر دارن
هم رو کوچیک بودن فولی ها هم رو ضخامت کم رحم
باز تاکید میکنم کم کردن چربی خون چیزی جز از بین بردن چربی های شکمی هست یعنی چربی هایی که با چشم دیده میشن

یعنی هم درمان دارویی لازم داری برای کم شدن چربی خونت هم ورزش و نرمش و تغذیه مناسب برای اب شدن شکمت
الان یه سری از پزشکا یه سری داروهای چربی سوز مربوط به بدن ساز ها رو که بی خطر هستن میدن تا همزمان با ورزش کردن اونا هم استفاده کنن و روال لاغر شدن تند تر بشه

دوستان سلام اميدوارم هر جا هستيد حال دلتون خوب باشه من الان تو ٨ هفته هستم دو روز تخمدون سمت راستم ...

مامان طلا شما سونو شدی ؟ به سلامتی قلب جوجه رو دیدی؟ من یادم رفته

اگه مثل درد پریوده چیزی نیست
فقط استراحتت رو بیشتر کن

ممنونم بابت جواب های عالیتون یعنی لاله ی سرخ جان همون‌ماه واستون انتقال دادن و گرفت😍😍😍

اره عزیزم 3 روز بعدش برام انتقال انتقال دادن
من چون تجربه انتقال فریز داشتم دلم میخواست این سری هر جوری شده انتقال فرش داشته باشم از طرفی مساله عمل قلب همسرم هم بود و میخواستیم اخر سال قلب همسرم هم عمل کنیم برای همین دلم نمیخواست انتقالم عقب بیوفته

شکر خدا با رعایت نکاتی که گفتم عوارضی سراغم نیومد و انتقالم هم مثبت شد
اینم بگم که بعد از بارداری چون داخل بدن  هاش سی جی ترشح میشه ، احتمال هایپر شدن مجدد وجود داره برای همین من رژیمم رو تا دو هفته بعد از انتقال هم ادامه دادم