2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
سلام دوستای خوب و آنای عزیزم. به لطف خدا و به برکت دعای شما دوستای خوبم، امروز، روز چهاردهم انتقالم، ...

مبارک باشه عزیزم ان شالله ۹ماه رو بسلامتی طی کنی

❀﹏❀❀✨❀❀﹏❀   ربَّنا و لا تُحَمِّلْنَا مَا لا طاقَةَ لنا به پروردگارا! آنچه طاقت تحمل  آن را نداريم، بر ما مقرر مدار ...
لاله جون يعني از روز سوم پريودم شروع به خوردن ال دي كنم تا ٢١ روز و بعدش پريود بشم و آمپولمو بزنم؟

عزیزم خوب ال دی بخوری و پریود بشی که فایده نداره......

البته این نظر منه مشورت کن حتما.....

عزیزم ال دی رو برا چی الکی بخوری هدف اینه پریود نشی که آندومتریوزت خاموش بمونه....

پس حدس میزنم بهتره اگه ال دی میخوری ال دیت بچسبه به آمپولت یعنی دیگه پریود نشی.....

مثلا حالا هر تعداد ال دی میخوری که به نظرم بهترین حالت همون ۲۸ تا قرص ال دیه که بخوری فردای آخرین قرص آمپولتو بزنی بعد ۲۸ روز بعدم آمپول بعدیو بزنی، مثل این میمونه انگاری سه تا آمپول پشت سر هم زدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم یاسی جون من همسرم پرولاکتینش بالا ...دادم یه دکتر آزمایشاتی که همسر  شما دادند رو نو ...

بله عزیزم ناشتا باشن. و شب قبلش ن ز د ی ک ی نداشته باشین و اینکه روز قبلش اصلا لبنیات نخورن و چند روز قبلش ورزش و فعالیت شدید نداشته باشن. ان شالله که زودتر مشکل شمام حل بشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
منم کیست 4 سانتی داشتم یه دوره اچ دی خوردم برطرف شد

اچ دی قویتره ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
همسرتون ک پرولاکتینش بالا بود سینش درد میکرد و یا اینکه تورم داشت ؟

نه عزیزم علایم خاصی نداشت. فقط کمی سینه اش بزرگه که کلا ارثیه. میل ج ن س ی کم شده بود که بعد از درمان بهتر شد. چون خیلی کم پرولاکتینش بالا بود، علایم اصلی بالابودن پرولاکتین مثل سر درد و سرگیجه و تاری دید رو نداشت. 

آناجون من امروز با دکتر رزاقی ویزیت شدم. گفتن که خداروشکر سپتوم ندارم و رحم و تخمدانم خداروشکر نرماله و فولیکول رسیده دارم. اما گفتن باید روزی ۴ تا متفورمین بخورم و پردنیزولون از روزی ۴ تا شروع کنم و تا دوماه به روزی یکی برسونم و بعد قطع کنم و اقدام کنم. توبارداری هم سرم آی وی آی جی بزنم. هفت دوره سرم دارم! آنوکساپارین ۶۰۰۰ و آسپرین هم نیاز ندارم. یه سری مکمل هم برام نوشتن. مثل سلنیوم و رویال ژلی  و کوکیوتن ۱۰۰ و امگا۳ و کلسی کر و فمیبیون۱.

خدایا شکرت خدایا شکرت عزیزم ایشالا روزای روشنی چشم براهت باشه و در کمال صحت و سلامت نی نی رو به دنی ...

عزیزززززم ممنون آزی جون که به یادمی  

ان شائ الله جشن دونفره مون تکمیل بشه 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

دوستان سلام اميدوارم هر جا هستيد حال دلتون خوب باشه

من الان تو ٨ هفته هستم دو روز تخمدون سمت راستم درد خيلي بدي داره بدون وقفه اين درد مثل قبلا هر از گاهي نيست متداوم و پيوسته اين درد دو روز باهامه و خيلي آزارم ميده فقط هم تو ناحيه تخمدونمه 

دردش خيلي تيزه و اذيت كننده مدام تير ميكشه بنظرتون دليلش چي ميتونه باشه

خطرنامه؟؟؟؟؟؟

خيلي نگرانم😭

شايد تجربه مشابه داشتيم و بتونيد كمكم كنيد 

فعلا هم دكترم نيست و دسترسي بهش ندارم

خواهش ميكنم راهنماييم كنيد از نگراني دارم ميميرم🙏🙏🙏🙏

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم