2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684607 پست
عزیزم برنج و گوشت قرمز و امثالهم باعث جهش نمیشن اما میتونن بالا پایینش بکنن..... من و شما که دیگه ج ...

اوهوم . بازم اگه مسایلی وجود داره که برای شرایط ما مهمه بدونم از لحاظ تغذیه و... ممنون میشم بگی 

راستی آنا جون شوهرم که آزمایش دد تحرک آ 0 بود تحرک بی 10 درصد یعنی وضعیتش خیلی بده . مورفولوژی 5 درصد و تعداد هم 21 بود

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم اسم آمپولاتم میگی منم میخوام ماه بعد برم تو سیکل میکرو و اینکه چن تا آمپول تزریق کردی ؟ منم بر ...

من برای تخمک کشی که روزی چهارتا مریونال میزدم با یه سرنگ، همین. یک سال و نیم پیش پانکچر شدم. الان هم برای انتقال داروهام زیاد بود. روزی چهارتا استرادیول، کرم اکوئین واژینال،دوتا آمپول هپارین، قرص پنتوکسی فیلین و یه سری تقویتی، از یک هفته قبل انتقال هم شیاف سیکلوژست.

ان شاءالله که موفق باشی عزیزم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها در مورد تداخل داروی شیمایی و گیاهی هم به متخصص طب سنتی گفتم برام آفتیمون و اسطوخودوس داد بهش گفتم مکمل میخورم گفت تداخلی ندارن داروی گیاهی هورمونی و شیمایی هورمونی با هم تداخل داره . درسته گفته آیاااا؟ کارش خوبه هر روز هم حداقل ده نفر ویزیت میکنه

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بله ب امید و با توکل ب خدا بزودی انتقال دارم و این سری هیسترو با خراش انجام دادم و سرم ای وی ای جی د ...

چندمین انتقالته؟ منم پی آر پی شدم اینسری

اوهوم . بازم اگه مسایلی وجود داره که برای شرایط ما مهمه بدونم از لحاظ تغذیه و... ممنون میشم بگی  ...

عزیزم خوب تحرکش خوب نیست.....

حتما مکملا و موارد خنک نگهداشتن و.... رو رعایت کنه.....

برا تغذیت هم هر چی به ذهنم برسه چشم.....

سعی کن مواد غذایی سالسیلات دار (آسپرین طبیعی) مناسب طبعتم تو رژیم غذاییت بذاری حتما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب تحرکش خوب نیست..... حتما مکملا و موارد خنک نگهداشتن و.... رو رعایت کنه..... برا تغذیت هم ...

الان مدتی هست داره مکمل میخوره . ولی به دکتر گفتم اگه خوب نیست با این فعلا میکرو نکنین تقویت بشه گفت نه خوبه  10 درصد داره . نمیدونم این دکتر منم پولکیه ؟؟؟؟

سلام دوستای خوب و آنای عزیزم. به لطف خدا و به برکت دعای شما دوستای خوبم، امروز، روز چهاردهم انتقالم، ...

خدایا شکرت خدایا شکرت

عزیزم ایشالا روزای روشنی چشم براهت باشه و در کمال صحت و سلامت نی نی رو به دنیا بیاری و لذتشو ببری. 

ممنون که طلسم منفی ها رو شکستی و دل هممون رو شاد کردی. من و ابان عزیز هم باید اخر هفته از بدیم. ما رو از دعای خیرت محروم نکن. ♥️♥️♥️

خدایا شکرت خدایا شکرت عزیزم ایشالا روزای روشنی چشم براهت باشه و در کمال صحت و سلامت نی نی رو به دنی ...

ان شاءالله که میاین همینجا خوشحالیمونو باهم جشن میگیریم

خب فهمیدم بعد از تزریق دومی قرار نیست منتظر پریود بمونی و قراره وارد سیکل بشی نه عزیزم دیرتر انتق ...

لاله جون يعني از روز سوم پريودم شروع به خوردن ال دي كنم تا ٢١ روز و بعدش پريود بشم و آمپولمو بزنم؟

نه علت سوالم چیز دیگه بود عزیزم چربی خونت که کلا برای خودت هم خطر داره با این وضع باردار هم میشدی خ ...

تازه الان سیزده روز هستش ک ب اولین بار روزی دوتا گلوکوفاژ میخورم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیز دکترتون کیه واقعا که با این شرایط میخواد وارد سیکل کنه شما رو؟!!!!!!!!!!!!! عزیزم عجله کردن تو ...

عزیزم چشم تا چربیم کم نشده وارد سیکل نمیشم . یعنی ب نظر شما هم بر اثر چربی هستش ک تخمکلم کیفیت ندارن ؟ آخه سه ماه هستش ک چربیم پایین نمیادش این لعنتی . از چار پنج ماه پیش میخواستم میکرو کنم ولی خودم گفتم ک چربیم زیاد هستش نرفتم . چجوری این چربی پایین میادش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من برای تخمک کشی که روزی چهارتا مریونال میزدم با یه سرنگ، همین. یک سال و نیم پیش پانکچر شدم. الان هم ...

پیش کدوم دکتر انتقال دادی ؟ تا چند روز مریونال زدی ؟

پیش کدوم دکتر انتقال دادی ؟ تا چند روز مریونال زدی ؟

من کلینیک ناباروری اصفهان میرفتم،دکتر احمدی. تا یک هفته روزی چهارتا، فکرکنم چهارروز بعدشم روزی دوتا،دقیق یادم نیست، نزدیک دوسال پیشه