2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
آنا جون میخوام بدونم لکه بینی باعث نازک شدن اندومتر میشه؟

عزیزم فکر نکنم بشه گفت لکه بینی باعث نازک شدن میشه اما شاید برعکسش صدق کنه.....

مثلا من همراه ال دی به لک بینی می افتادم دکترم برام استروژن کنژوگه تجویز میکرد احتمالا شاید با ال دی استروژنم کم میشده برا همین دارو میداده جبران کنه.....

پس کلا نمیتونم همچین نظر قطعی ای بدم.....

عزیزم لک بینی علتش میتونه چیزای مختلف باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون تحرک تند و کند با هم مجموعش میشه پروگرسیو یعنی اونکه باعث باروری میشه مال این دوستمون هر دو ...

اوهههههههه....

اصلا حواسم نبود پس اوضاع تحرکشون خیلی بدتر شد که.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من عکس آزمایش همسرم ومیفرستم آناجون میشه بهم بگی به درد میکرو میخوره یانه؟

عزیزم حواسم نبود تحرکتون کلا صفره من فکر کردم حرکت تند صفره کلا حرکت تند و کند هر دو صفره.....

پس خیلی جدی بگیرین....

هم مکملارو هم چیزایی که گفتمو هم تغذیه مطابق طبع رو....

صبح میرم آز ان شاءالله

عزيزم مباركت باشه خيلي مواظب خودت باش ايشالا كه سالم بغل بگيريش و يه بتاي تپلي تو انتظارت باشه🌺🌹🌹🌹😘😘😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ممنون عزیزم  انشالله

مبارك گلم از صميم قلب بهت تبريك ميگم ايشالا كه شماهم سلامت بغلش بگيري  😘😍😍😍🌹🌹

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ببین چون ژن غلظته به احتمال زیاد داشتی اما خوب الان آلودگی و شرایط محیطیم تشدیش میتونه بکنه...... ی ...

من شنیدم تغذیه هم خیلی موثره . مثلا برنج و عدس غلظت خون میاره . که ما برنج و گوشت قرمز زیاد میخوریم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
شما سایز کیستت بزرگ بود نه؟ اگه بزرگ بود احتمالا همون دو ماه طول میکشه کیست کوچیک یه ماهه بر طرف می ...

42 میلیمتر بود .یک ماهه رفع نمیشه یعنی ؟؟؟  واقعا نمیتونم صبر کنم .زمان برام حیاتیه .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
طلوع جان بیبی رنگی مبارک ایشالا ک آزمایشت هم ی عدد تپل ببینی و ماهم ذوق کنیم...عزیزم شما بودی ک روزا ...

آره گلم،روز پنج و شش انتقال لک دیدم، روز هفت قرمز شد، روز هشتم قطع شد.پروژسترونمو اضافه کردم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
من شنیدم تغذیه هم خیلی موثره . مثلا برنج و عدس غلظت خون میاره . که ما برنج و گوشت قرمز زیاد میخوریم& ...

عزیزم برنج و گوشت قرمز و امثالهم باعث جهش نمیشن اما میتونن بالا پایینش بکنن.....

من و شما که دیگه جهش رو داریم تحت هیچ شرایطی بهتر نمیشه یعنی دیگه این جهش اتفاق افتاده.....

فقط با دارو کنترلش میکنن که بارداریمون اتفاق بیفته و با موفقیت و بدون خطر طی بشه.....

ببین مثلا جهش هتروزیگوت (یعنی یک الل موتان) میتونه به هموزیگوت (با دو الل موتان) تبدیل بشه یعنی بدتر بشه اما نمیتونه به هموزیگوت (با دو الل نرمال) تبدیل بشه.....

یعنی قابل درمان نیست.....

من و شما و امثال ما بعدا هم باید حواسمون به سلامتیمون باشه چون ماها ریسک سکته مون بالاتره.....

حالا با تغذیه میشه این مشکل رو بالانس کرد اما با ول کردن این رعایت کردنها دوباره به خونه اول بر میگرده.....

یادمه بهت گفتم پریود نشدی لک لانه گزینیه😁مبارکت باشه عزیزم

من چون انتقال قبلی هم همینجورب بود، هی لک دیدم و بعدش خونریزی و تمام، امیدمو از دست دادم دیگه، ولی خدا لطفشو شامل حالم کرد

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...