2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047805 بازدید | 684626 پست
آنا جون ببخشيد عزيزم زماني كه اين آمپول رو مي زنم همزمان هم مي تونم طبيعي اقدام براي بارداري كنم يا ...

عزیزم والا دیفیرلین و دکارو نمیدونم اما من که ویزان داشتم بهم میگفتن جلوگیری هم لازمه یعنی احتمال بارداری درسته کمه اما غیر ممکن نیست.....

اما میگفتن چون ضخامت کم میشه به خاطر نداشتن استروژنش ریسک سقطم هست....

آخه ویزان مثل قرص ال دی میمونه که فقط پروژسترون داره و استروژن نداره.....

از دکا و دیفیرلین اطلاعات دقیشونو ندارم.....

شاید لاله جون بهتر بتونه کمک بکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون من تازه عضو شدم شوهرم آزو اسپرمی هست میتونی راهنماییم کنی

عزیزم خوش اومدی.....

هر کمکی از من و بقیه دوستان بر بیاد دریغ نمیکنیم....

هر سوالی داری بپرس هر کی بدونه و آنلاین بشه حتما جوابتو میده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانه عزيزم منم امروز پانكچر داشتم خيلي ميترسيدم ولي كاملا با بيهوشي بود الانم آزيترومايسين ...

عزیزم معمولا گرید جنین تا روز انتقال معلوم نمیشه....

عزیزم شیافت منظورت پروژسترونه؟

اگه اونه هر دو حالت میشه.....

من واژینال میذارم....

من فمیبیون و انوکساپارین و آسپرین وروزی 4 تا استرادیول آخه سیکل قبل با سه تا استرادیول روز ده ضخامتم ...

انوکسا هم داری؟ من آسپرین. فمبیون. امگا. ب کمپلکس، ای، کیوتن. ولی انوکسا خوبه که داری روزی یکی؟ کاش به منم بده. گفت سونو بعدی شاید بهت بدم. آسترو ما رين نداری؟ من سه تا ذارم سه تا استرا. انشالله این ماه هر دو مون انتقال بدیم و مامان شيم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
من از روز چهارم صبح ها ناشتا یه قاشق مرباخوری نشاسته میریزم تو آب میخورم 

دکتر من گفت هيچي نخور فقط دارو. شاید خنثی کنند داروها ت رو منم ترسیدم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم من خیلی به آمار اعتقاد ندارم..... میدونی چرا اولا مراجعین که همه شرایطشون مشابه نیست که بشه م ...

ترسوندم دکتر میگفت اگه سیکلای بعدی هم اینجوری باشه باید پیگیری کنم واس کیفیتشون الان با توجه به یه سیکل نمیشه قضاوت کرد

دکتر من گفت هيچي نخور فقط دارو. شاید خنثی کنند داروها ت رو منم ترسیدم 

منم توصیه میکنم خصوصا وقتی چند تا سیکلت کنسل شده فعلا به داروها اکتفا کن....

چون ممکنه بعضی از کارا تاثیر منفی بذاره.....

مثلا یادمه لوبیا سبز برا شاینا جون اثر عکس داشته.....

منم توصیه میکنم خصوصا وقتی چند تا سیکلت کنسل شده فعلا به داروها اکتفا کن.... چون ممکنه بعضی از کارا ...

آره انا جون دکتر منم گفت توی قرص های ویتامین هر چی لازم باشه ميرسه گفت فقط ورزش. پیاده روی 

میتونی جای دیگه بری انجام بدی هیسترو رو گاهی رحم مشکلاتی داره که تو هیسترو مشخص میشه دکترت کیه عزی ...

بله احتمالا دکترم رو عوض می کنم.اصفهان هستم میخوام یه مشورت با دکتر کلانتر داشته باشم.الان دکتر فتوحی

دقیقا وقتی هم بهش تاکید کردم ناراحت شد 

به خدا من موندم.....

این ماییم که باید از لحاظ روحی ملاحظه بشیم.....

استرسمون کمتر بشه....

جالبه یکی از استرسامون شده نکنه دکتر ناراحت بشه......

انوکسا هم داری؟ من آسپرین. فمبیون. امگا. ب کمپلکس، ای، کیوتن. ولی انوکسا خوبه که داری روزی یکی؟ کاش ...

ان شاءالله که این سری جواب بگیریم راستش ما وقتی لکه بینی داریم نشاسته آب بزنیم بخوریم قطع میشه گفتم شاید اثر داشته باشه البته خونریزیم خدا رو شکر کم شده

خدایا شکرت😙

انا جون من همش فكرم مشغوله آخه بايد چيكار كنم كه مثبت بشه،من خيلي دلم گرفته است ،همش يهمو دلم ميگيره،هركي منو ميبينه ميگه تو عاشق بچه اي چرا بچه نمياري ،اخه يكي نيست بگه به شما چه ربطي داره😔😔😔😔