2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
1-2 دوستای گلم من 10 صفحه اول تاپیک رو برای دسته بندی اطلاعات در نظر گرفتم، که اینجا فهرست مطالب این ...

آنا جونم من امروز انتقالم بود ولی فقط یه جنین. تصمیم گرفتم اگه خدایی نکرده نگیره برم تهران .حالا به نظرت بین دکتر نصر ،اقصی یا عارفی کدوم آمارشون بالاتره 

لاله جون من امروز انتقال داشتم اما فقط سه تا جنین .دکترم ترسوندم گفت من انتظار داشتم از ۱۲ تا فولیکو ...

یعنی تخمک هات پوچ بود؟ یا جنین هات کم شدن؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فکر نکنم نیاز باشه من کلا یه بار انجام دادم..... تغییر که نمیکنه..... ولی خوب ایمنیو مجبور شدم ...

ممنونم آنا  جون لطف کردی اگر شما نبودی  واقعا حیران بودم  خدا بچه هات برات حفظ کنه .  که وقتت برا ما میگذاری

فدات بشم.... کاری نکردم.... ایشالله جشن زایمان خودت عزیزم....

آنا جون ببخشيد عزيزم زماني كه اين آمپول رو مي زنم همزمان هم مي تونم طبيعي اقدام براي بارداري كنم يا فايده ايي نداره؟

آنا جونم من امروز انتقالم بود ولی فقط یه جنین. تصمیم گرفتم اگه خدایی نکرده نگیره برم تهران .حالا به ...

عزیزم بلاخره یه جنین یا سه تا؟
گلم از الان به فکر دکتری؟ این یعنی خودت رو اماده کردی برای منفی
عزیز دلم مثبت باش به دیدن قلبش فکر کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام دوستانه عزيزم منم امروز پانكچر داشتم

خيلي ميترسيدم ولي كاملا با بيهوشي بود

الانم آزيترومايسين دارم با شياف كه گفتن بزارم تو معقد

كه اونم خارجيشو خريدم

ولي دكتر داروخانه گفت هم واژن هم معقد فرق نميكنه حالا واقعا فرقي نداره؟!!

بعد گفتن ٥ تا تخمك بوده ٢ كوچيك بود كه بدود نميخورد ٣ تاش خوب بود 

بعد پرسيدم گريدش چند بود گفت الان معلوم نميشه 😞

سلام دوستانه عزيزم منم امروز پانكچر داشتم خيلي ميترسيدم ولي كاملا با بيهوشي بود الانم آزيترومايسين ...

به سلامتی مبارک باشه ان شائ الله همه شون نی نی بشن برات

امروز تازه لقاح میدن فردا مشخص میشه که لقاح ها گرفته یانه و اگه نه تا 48 ساعت هم جاداره. تا 3 الی 5 روز رشد میدن ببینن رشد میکنن یانه. بعد از اون یا فریز میشه یا انتقال میدن. شما رو گفتن انتقال میدن درسته؟ شیاف پروژسترونه دیگه آره؟ دکتر من و خیلی دکترها میگن فقط واژینال استفاده بشه مگه اینکه کسی به خونریزی بیفته تو بارداریش اونوقت برای تحریک کمتر رکتالش میکنن. 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

یه چیزی هم که جدیدا فهمیدم این بود که آقای دکتر احمدی که یکی از بهترین دکترهای اصفهانه اصلا به هیچ عنوان اجازه نمیده از شیاف سوییچ کنیم رو آمپول یا برعکس میگه از اول هر کدوم رو انتخاب کردی باید تا آخر همون رو بری چون سطح هورمون تغییر میکنه و عوارض داره در صورتی که خیلی دکترا از جمله دکتر خودم میگن فرقی نداره یا 2 آمپول یا 3 شیاف. 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
چه دکتر جالبی !! انا جون به وقتش خیلی مزاحمت میشم :)))))))))))))))))))

مراحمی عزیزم.....

باحاله اما من دیگه نتونستم سختگیریاشو تحمل کنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جونم من امروز انتقالم بود ولی فقط یه جنین. تصمیم گرفتم اگه خدایی نکرده نگیره برم تهران .حالا به ...

عزیزم من خیلی به آمار اعتقاد ندارم.....

میدونی چرا اولا مراجعین که همه شرایطشون مشابه نیست که بشه مقایسه کرد.....

آمار وقتی معنی پیدا میکنه که شرایط مشابه باشه.....

من ترجیحا دکتریو قبول دارم که بتونه علت منفی شدنارو پیدا کنه و هی یه سیکل رو تکرار نکن و با متد سعی و خطا پیش نره.....

چون غیر یه دکترم تجربه ای ندارم پس خیلی درست نیست نظر دادن من.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا  جون لطف کردی اگر شما نبودی  واقعا حیران بودم  خدا بچه هات برات حفظ کنه . ...

فدات بشم عزیزم.....