2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047796 بازدید | 684626 پست
عزیزم یه ماه مکمل برا خودت ممکنه تاثیرشو نشون بده اما برا همسرت به ماه تاثیری نداره و یه ماه باید دا ...

ممنونم از راهنماییتون آنا جون

منظورتون از دارو چیه ؟

اسم می برید

داروی خاصی نداره همسرم من می خواستم یه ماه بگم پروفرتیل و سایر مکملا رو مصرف کنه 

یه کم مشکل مورفولوژی و حرکت داره

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ممنون عزیزم  ان شالله این بار +بشی  گلم قبل از اینکه هیسترو.بشی دکتر به شما هم گفت رو ...

قربونت انشالله شما هم خیلی زود مامان میشی

به من گفت روز اول یا دوم بیا، که روز دوم رفتم گفت آمپول دیفرلین بزن امروز 

اصلا سونو هم نکرد، یعنی فقط برام نسخه نوشت، درحالیکه قبلا هم میتونست بنویسه

حالا اگه به شما گفته بیا حتما برو شاید برای شما بخواد سونو انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسي آنا جون ببخشيد كه من خيلي سوال مي كنم يعني اگه پريود نشم خوبه؟ من الان كه پريود بشم اوليشو ميزن ...

ببین وقتی هر ۲۸ روز میزنی قاعدتا نباید پریود بشی.....

ببین بذار اینجوری توضیح بدم.....

قرصهای ال دی دیدی ۲۱ تایی هستن.....

ولی ویزان که برا آندومتریوز تجویز میشه ۲۸ تاییه.....

سیکلم نرمش همون ۲۸ روز اگه در نظر بگیریم یعنی عملا نباید پری اتفاق بیفته.....

دیفیرلین یا دکای کامل که تو تزریق میکنی و دوره ۲۸ روزه داره معمولا کارش اینه کلا پریود نشی اما خوب ممکنه افرادی هم باشن که پریود بشن.....

پس به نطرم میاد پریود نمیشی.....

یعنی اگه بعد از ۲۸ روز از آخرین دیفیرلین یا دکا دیگه مجدد نزنی مثل اینه دیگه قرص جلوگیری رو تموم کردی و احتمالا ۳ الی ۷ یا ۱۰ روز بعد اون ۲۸ روز پریود میشی.....

اما چون تو قبل اتمام اون ۲۸ روز احتمال داره انتقال بدی پس ایشالله دیگه پریود نمیشی.....

بذار با تاریخ بگم.....

فرضا ۱ اردیبهشت اولیو بزنی و دومیم ۲۹ اردیبهشت میزنی یعنی بین اولی و دومی پریودی نداری.....

حالا اگه وارد سیکل نشی و قاعدتا ۲۸ روز بعد از آخرین دکا یا دیفیرلین یعنی ۲۶ خرداد به بعد باید منتظر پریودی باشی...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي آنا جون ببخشيد كه من خيلي سوال مي كنم يعني اگه پريود نشم خوبه؟ من الان كه پريود بشم اوليشو ميزن ...

اتفاقا اونطور که فهمیدم دکترت میخواد قبل رسیدن وقت پریودیت سیکلتو شروع کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم از راهنماییتون آنا جون منظورتون از دارو چیه ؟ اسم می برید داروی خاصی نداره همسرم من می خوا ...

خوب عزیزم همسرت الان هر مکملی برا یه ماه بخوره از جیبتون میره خوب.....

پس یا نخوره یا اگه میخوره باید سه ماه بخوره.....

میدونی که اسپرمی که الان میتونن ازش بگیرن مال تقریبا سه ماه قبله.....

مکملم مکمل خاصی اسم نبردم با توجه به شرایط باید مکمل بگیره.....

انواع آنتی اکسیدانا.....

ویتامین سی، ای، ال کارنتین با دز بالا، زینک پلاس، فولیک ۵،....

ممنونم از راهنماییتون آنا جون منظورتون از دارو چیه ؟ اسم می برید داروی خاصی نداره همسرم من می خوا ...

اما کمپرس یخ اگه ضرری واسش نداره انجام بدین....

ببین وقتی هر ۲۸ روز میزنی قاعدتا نباید پریود بشی..... ببین بذار اینجوری توضیح بدم..... قرصهای ال د ...

مرسي آناي عزيز يك دنيا ازت ممنونم. خيلي خوب برام توضيح دادي الان متوجه شدم عزيزم. خيلي لطف كردي واقعا گيج شده بودم. بازم ممنون از صبر و حوصله ات. اميدوارم كه به سلامتي زايمان خوبي داشته باشي 🙏🏼

اصولا تنبلی خود به خود بر طرف نمیشه و نیاز به مداخله دارویی هست شما مطمئنی تنبلی داری؟ سایز تخمدانت ...

آره تو سونوم نوشته pco . من آزمایش چربی کبد دادم ولی چربی کبد نداشتم . الانم دیروز ک رفتم پیش دکتر بهم ویتامین ای دوباره داده . آره ی بار دیگه هم ویتامین ای استفاده کردم .یعنی میشه ک بر اثر ویتامین ای باشه ؟ آخه برادر شوهرمم چربی کبد داشت و دکتر بهش ویتامین ای دادش .یعنی شما میگی ک دیروز دکتر بهم ی قوطی ویتامین ای خارجی دادش و اونو نخورم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرسي آناي عزيز يك دنيا ازت ممنونم. خيلي خوب برام توضيح دادي الان متوجه شدم عزيزم. خيلي لطف كردي واقع ...

فدات بشم....

کاری نکردم....

ایشالله جشن زایمان خودت عزیزم....

in che raveshie? darooeiye?

کدوم روش عزیزم؟

منظورت میکرو هست؟

سوالت واضح نیست عزیزم....

سلام دوستان. من دوباره امروز وارد سیکل شدم. با داروهای استروژنی. لطفا برام دعا کنید 

من از روز چهارم صبح ها ناشتا یه قاشق مرباخوری نشاسته میریزم تو آب میخورم 

خدایا شکرت😙

افسون جون داری خیلی عجله میکنی بزار بدنت یه استراحتی بکنه فکر میکنم بدنتم عادت به منفی شدن کرده خودت و همسرت مکمل استفاده بکنید دوباره وارد سیکل بشید 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم