2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عکس رنگی تو دوازده پریودی بگیری خوبه ؟

مراکز که ۸ تا ۱۱ میگفتن برا عکس وقت بگیریم.....

بعد پاک شدن تو دو سه روز باید انجام بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااقعا  وا خوب چرا ميگن ٥ روز به آدم ٢ روز كم نيست ؟!

دو یا سه روز خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من اینی که زدم خیلی خوب بود فقط چند ثانیه گز گز کرد بعد خوب شد الان عکسش رو میفرستم

آره این مارک خیلی خوبه.....

من از اینا میزدم.....

دو سریه متفاوت دادن.....

سری قبل پدیکسان بود این سریم کلگزاپارین.....

قبلی باز بهتر بود این داغونم کرده فقط میگم خدایا کی تموم میشن.....

هر شب اشکم در میاد.....

خوب عزیزم جفت قدامی بودنش بی تاثیر نیست بعضی از حرکاتشو متوجه نمیشی..... عزیزم چه خوب با گوشی میشنو ...

نمیدونم عزیزم خیلی قدیمیه مال چند سال پیشه مال بابام بود بهم داد .

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نگران نباش.... هیچی نمیشه..... فقط من این سری یه مارکی گرفتم افتضاحه توصیه میکنم کسی نگیره..... ی ...

سلام آنای عزیز. منم وارد سیکل شدم.  حوصله انتظار برای طبیعی رو رو نداشتم.  حالا فردا باید زدن گونال رو شروع کنم.  اما مشکلی که هست اینکه 10تا13 سیکلم تعطیلاته!  به نظرت اگه 14 ام پانکچر بشم دیر نمیشه؟ 

ممنون مامان سبحان ان شاءالله خدا دلت رو شاد کنه به حق این لحظه های پربرکت

فدات شم گلم انشاءالله وهمچنین شما الهی آمین از ته دلم دعا میکنم که جوجه ت مهمان ۹ماهه ی دلت بشه. من همش دعا میکنم که اگه خدا میخواد منفی بشه از ابتدا جنین تشکیل نشه واقعا دردش خیلی کمتره. بخدا من روزی که نفی شدم تا جنون دیوانگی رفتم 

سلام بچه ها دادم دکتر زنان نوشت آزهای ایمنی رو ولی از تست سرمIga تعجب کرد و گفت من چنین چیزی نشنیدم مطمئنی درسته گفتم بله مطمئنم . بچه ها درسته دیگه ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم خدارو شکر که نتیجه گرفتین.... عزیزم بابت همسرتونم به دل نگیرین..... به هر حال اینجا همه این ...

سلام .. مرسی  ...

با همه این حرف ها ممنون که این تاپیک رو راه انداختین و هنوز با جدیت مدیریتش میکنید

شاید برای بقیه ایده نوین جالب باشه من کلا ۲ تا بسته داشتم بهم گفتن انتقال ندین که درصد موفقیتش خیلی کمه بیاین دوباره دارو مصرف کن و یه بار دیگه تخمک کشی و ..... ولی همسرم گفت اول همین بسته ها رو انتقال بدیم بعد اگه نشد ....خوبه وارد سیکل جدید میشم 

جالبه بدونین نوین حتما جنین رو فریز میکنه بعداز ۵۰ یا ۶۰ روز انتقال میده و میگه موفقیتش بیشتر .. و جالبتر اینکه من ۲ مرحله انتقال داشتم  یک انتقال انجام دادن برام بعد یک روز استراحت کردم  و دوباره انتقال دوم و هر روز فقط یک بسته....

گفتن روش جدیده...

APCR ندادم دکتر بنویسه اینم مهمه ؟؟؟

طبق لیستی که گذاشتم و مهم هارو علامت زده بود دادم نوشت :سی دی ها . آنتی آنا.آی جی آ .اچ ال ا و تیروگلوبین . 

تی پی او و فوسفولیفید قبلا دادم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نمیدونم عزیزم خیلی قدیمیه مال چند سال پیشه مال بابام بود بهم داد .

آهان.....

ایشالله همیشه تالاپ تولوپ قلب دردونتو بشنوی و کیف کنی.....