2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684628 پست
سلام آنای عزیز. منم وارد سیکل شدم.  حوصله انتظار برای طبیعی رو رو نداشتم.  حالا فردا باید ...

عزیزم والا مراکز وقتی چند رور تعطیل باشه یه روزایی این وسط رو دارن برا این گروه از بیمارا.....

احتمالا برا شمام اینطور باشه.....

به هر حال دکترت باید بدونه ممکنه پانکچرت اون روزا باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها دادم دکتر زنان نوشت آزهای ایمنی رو ولی از تست سرمIga تعجب کرد و گفت من چنین چیزی نشنیدم ...

عزیزم این تست برا اینه بدونن میشه برات سرم تزریق کرد یا نه.....

چون برا بعضیا جواب تست جوریه نمیشه بهشون سرم آی وی آی جی تزریق کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما یه سونو برو شاید خدای نکرده شکمت اب اورده اگه دردت یک طرفه اس احتمال پیچش تخمدان هم هست ...

اره عزيزم رفتم سونو دوباره فقط يه طرفم درد ميكرد هنوز نپ چيده امكانش هست گفت فقط فشار نيار و دارو داد خدا به خير كنه😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام .. مرسی  ... با همه این حرف ها ممنون که این تاپیک رو راه انداختین و هنوز با جدیت مدیریتش ...

آره عزیزم انتقال دو مرحله ای مدتیه هست و دوستان زیادی باهاش + شدن....

اینم عکس نی نی... امیدوارم همه یه روز به ارزوشون برسن وتا آخر راه  نا امید نشن

آمین.....

مبارکتون باشه.....

ایشالله دامادیشو ببینین.....

APCR ندادم دکتر بنویسه اینم مهمه ؟؟؟ طبق لیستی که گذاشتم و مهم هارو علامت زده بود دادم نوشت :سی دی ...

عزیزم مهمه اما له بحث انعقادی ربط داره شمام که دارو میگیری نگرانش نباش.....

عزیزم مهمه اما له بحث انعقادی ربط داره شمام که دارو میگیری نگرانش نباش.....

آخیییییش . ممنونم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم این تست برا اینه بدونن میشه برات سرم تزریق کرد یا نه..... چون برا بعضیا جواب تست جوریه نمیشه ...

Iga اسمش همینه ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
Iga اسمش همینه ؟؟؟؟

بله خودشه....

آنا جون دکتر بعد از هیسترو باید استروژن و پروژسترون میداد بهم . فقط آزیترو داد

عزیز اون مرکز خود یزد هستش؟؟؟تعرفه دولتی شامل حالمون میشود اونجا ؟؟؟؟کدام.دکترا اونجا هستند

سلام خانومی اره خود یزد هست.

دکتراش عالین افلاطونیان که حرف اول رو تو کشور میزنه خانم دکتر داور و افتخاری هم هستن.

همگی خوب و عالی.

اره تعرفه هاش دولتیه تقریبا هزینه ی ای وی اف تا اخرش حدود 3تومنی میشه باهمه دارو و ازمایش.اگرم زیر 30سال باشی و بچه نداشته باشی حدود 2تومن میشه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه ها من ۱۱ روز پیش عمل پانکچر داشتم ۲۳ تا تخمک داشتم که ۱۷تاش جنین شد البته دکترم که نگفت هایپرشدی ولی بهم گفت اندازه تخمدانات بزرگ شدن و این دوره انتقال نمیدیم من هیچ علایمی از هایپرشدن ندارم اصلا هایپر شدن یعنی چطوری میشی؟ میتونم الان باشگاه برم واسم ضرری نداره برم ورزشای هوازی انجام بدم 

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم