2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجان لاله جان این آزمایش من ،برای بررسی چی بوده؟ آیامشکلی داشتم؟

عزیزم یه سری موارد ایمنی و هورمونی و.... روتینه.....

مشکلی نداری ظاهرا.....

فقط تی اس هاشت بالاست....

یعنی کم کاری داری عزیزم و حتما باید دارو بگیری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جونم پس به دکتر بگم براش بنویسه فقط آزمایشش چطوری هست مثل  همون آزمایش اسپرم؟

بله باید شرایط از اسپرم رو رعایت کنین فقط بازم تاکید میکنم فقط مرکز ناباروری انجام بدینا!!!!!

فقط مگه نگفتی همسرت نیست میمونه برا بعد برگشتنش ها!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من دیروز نوبت دکتر داشتم برام سل فری نوشت!! گفتم چرا خب؟ اولین غربالم که نرماله گفت چون میک ...

عزیزم والا من که رفلاکس داشتم دخترمم داشت اما من زودی تشخیصش دادم و سریع کنترل شد.....

و اما برا پنتاپرازول نگران نباش بخور من سر دخترم خوردم.....

چون الانو نبین روز به روز اوضاع معدت داغون میشه.....

من اوایل روزی دو تا داشتم.....

اگه دیدی بهتری کمتر میکنی.....

منظورم هر روز ولی مثلا نصفشو.....

ببین من با اینکه معمولا دارو خوردم و فقط وسطا نخوردم اما بازم ماه ۷ خلط خونی پشت حلق داشتم.....

فکر کن اگه نمیخوردم چی میشد.....

عزیزم والا من هنوز بحث بالا رفتن ذخیره رو خیلی متوجه نشدم بله کوتر تخمدان میتونه باعث پایین رفتن ذخی ...

یکی از دوستای من ماه بعد از کوتر با لتروزل باردار شد دکتر بهش گفته بود تا 6 ماه فرصت داری که با دارو باردار شی

خدایا شکرت😙
عزیزم تکون میخوره مثلا یه دفعه ۴ . ۵ بار یا بیشتر تکون میخوره تو نیم ساعت یا کمتر بعد یهو ۲ ساعت خبر ...

خوب عزیزم جفت قدامی بودنش بی تاثیر نیست بعضی از حرکاتشو متوجه نمیشی.....

عزیزم چه خوب با گوشی میشنوی.....

والا من سر دخترم یه گوشی گرفتم اصلا نتونستم بشنوم.....

البته شاید گوشیش ضعیف بوده.....

چه مارکی و چند گرفتی؟

سلام عزیزم خوبی انوکسان راحته. توشکم بزن فقط دونوع هست بعدن تو خونه عکسش میزارم اونیکه کوچکتره دردش ...

ممنون مامان سبحان ان شاءالله خدا دلت رو شاد کنه به حق این لحظه های پربرکت

خدایا شکرت😙
لاله جون اولین تجربه تزریقم اول سمت راست زدم تزریق کردم انقدر استرس داشتم فکر کردم کامل تزریق شده سو ...

نگران نباش....

هیچی نمیشه.....

فقط من این سری یه مارکی گرفتم افتضاحه توصیه میکنم کسی نگیره.....

یعنی هم درد داره هم حالت هماتوم ایجاد میکنه و یه قلملگی و سفت شدگی زیر اگشت حس میشه جای اکثر تزریقا.....

فکر کنم کلگزاپارینه....

مال شرکت زهرا وی.....

جعبشم قرمزه....

نگران نباش.... هیچی نمیشه..... فقط من این سری یه مارکی گرفتم افتضاحه توصیه میکنم کسی نگیره..... ی ...

آنا جون من اینی که زدم خیلی خوب بود فقط چند ثانیه گز گز کرد بعد خوب شد الان عکسش رو میفرستم

خدایا شکرت😙
اناجان اين دارو رو كع شما ميگي دكتر نداد حالا يه دكتر ديگه هم بايد ببرم 

عزیزم دزش یادم نیست وگرنه میگفتم خودت از داروخونه بگیری....