2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
سلام . آنا جان یه پستت خوندم که ازمایش های تکمیلی انجام دادی فهمیدی چرا  میکرو جواب نداده .. او ...

عزیزم این آزمایشا رو معمولا بعد از دو سه تا میکرو منفی انجام میدن ولی بهتره قبل میکرو انجام بشن ک احتمال منفی شدن میکرو کمتر بشه تو صفحه4093 یا 4094 گذاشته نسخه رو

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام . آنا جان یه پستت خوندم که ازمایش های تکمیلی انجام دادی فهمیدی چرا  میکرو جواب نداده .. او ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بس اناجون كلا انتقال جنين بلاست بهتر از ٣روزه است؟

عزیزم نمیشه گفت.....

یعنی نمیشه دو تا جنین رو با هم مقایسه کرد اما برا یه جنین شاید بشه گفت هر چه زودتر انتقال داده بشه بهتره به شرطی که از سلامتش مطمئن باشیم، وگرنه بلاست همون جنین تضمینش بیشتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم به دکتر گفتم که هرکاری لازمه انجام بدم گفت همچی خوبه. من دیگه جنین ندارم عزیزم که به اینجیزا ...

خیلی سخته میدونم عزیزم ولی چرا میگی آخرین میکرو . دوست من 45 سالشه دوباره میخواد میکرو کنه . دکترت کی بود ؟؟؟ تهرانی؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

ممنون از شما دوستای گلم که راهنمایی کردید. سعی میکنم عجله نکنم و فعلا صبر کنم. همسرم هم میگفت تغییر فشار برات خوب نیست ولی نمیدونم چرا شما که جواب میدید انگار مطمئن تر میشم   مرسی از همه😘

سلام عزیزانم خوبین.  ببخشید که حال ندارم جواب تک تک احساسات دلسوزی شما عزیزانم بدم نه حال روحی ...

فدات بسم عزیزم همه دوستات حالتو میفهمن.....

عزیزم بله اگه پریود نشدی حتما باید تکرار کنی چون یادمه یکی بود دو تا بتای منفی داشته و حتی چون پریود نمیشده جوشونده خورده بوده که پریود بشه اما بازم خبری نشده و بعد چند روز تاخیر از آز دوم بازم بتا داده دیده + شده.....

درسته این اتفاق جزء نوادره اما به هر حال اتفاق افتاده.....

پس برا پریود شدن کاری نکن و منتظر بمون اگه خبری نشد دوباره آز بده.....

ایشالله که معجزه خدا برات اتفاق میفته.....

ضمنا عزیزم فکر نکن صدات شنیده نمیشه.....

بعصا درک بهترین زمان از دید ما و خدا متفاوته و بدون خدا بهترینو برامون میخواد.....

بعدا که تو بهترین زمان مامان شدی قدرشو میدونی.....

ببین بذار یه چیزی از خودم بگم.....

من کلی برنامه برای آیندم داشتم.....

کلیم برا تحقق برنامه هام تلاش کرده بودم.....

این وروجک تو راهی تو برنامه مون نبود و میشه گفت  ظاهرا برنامه هامونو به هم ریخت.....

ناشکری نمیکنم دارم حکمت کار خدارو توضیح میدم.....

دیشب همشرم میگفت سال دیگه این اتفاق میفتاد بهتر بود گفتم اتفاقا به نظرم اگه قرار بود دوباره مادر بشم الان بهترین زمان بوده چون خوب که فکر میکنم اگه اون برنامم محقق میشد و بینش باردار میشدم خیلی شرایط بدی بوجود میومد.....

الان نهایتش یکی دو سال برنامه مون رو عقب میندازیم اما اون جوری واقعا بد و حتی شاید وحشتناک میشد.....

پس میبینی بعضا درکمون از بهترین زمان و اتفاق درست نیست اما بهش که خوب فکر کنیم میبینیم خدا بهترینو برامون رقم میزنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم با کلی آمپول و قرص سایز و تعداد فولیام بیشتر نمیشه . البته من ماهی دیگه میخوام برم برا سیک ...

عزیزم لاله جون بیاد بهتر میتونه کمکت کنه.....

دوستاي خوبم ميشه بهم بگيد كدوم آزمايش كه نشون ميده ما بايد سرم آي وي آي جي بزنيم؟؟؟؟ من ميخوام ببين ...

عزیزم ایمونولوژت گفته سرم رو تا ۵-۶ ماه باید داسته باشی؟

عزیزم معمولا سی دی مارکرا مشکل داشته باشن خصوصا ۱۶ و ۵۶ و ۱۶+۵۶ و البته ممکنه موارد خاص ایمنیم نیاز به سرم داشته باشن.....

عزيزم كلي نوشته شده نميدونم كدومه اون يه آزمايشي و كه بايد سرم بزنيم كدومه؟ و اون يه آزمايشي كه نش ...

انعقادین:
Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

اینا ایمنین فقط دو تای اولی یه جورایی مشکل ایمنی ای هستن که بحث انعقادیو تحت تاثیر قرار دادن.....

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

عزیزم ایمونولوژت گفته سرم رو تا ۵-۶ ماه باید داسته باشی؟ عزیزم معمولا سی دی مارکرا مشکل داشته باشن ...

عزيزم من اصلا دكتر ايمونوژ نرفتم

بعني دكترام ميگفتن نيازي نيست

تا اين كه دكتر آخرم برام سرم و تجويز كرد دو دوره زدم حالا ميگه ديگه نميخواد

بخاطر اين ميخوام تو آزمايشام ببينم اگه واقعا مشكليه چرا بايد قطع بشه؟؟؟!!!!

بخدا سر از كار دكترا در نميارم

آزمايش تخصصي اين سرم و ميخواستم كه خودم چك كنم 

نگرانم دوباره بي مسئوليتي و بي فكري اين دكترا كار دستم بده

و خوشيم كوتاه باشه 

خيلي ميترسم

ببخشيد وقتتونو گرفتم 💜💜💜💜💜

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
پرگووریس آمپول خارجی هستش ؟

بله عزیزم ظاهرا شامل بیمه هم نیست.....

ازون ممنونم یعنی تا روز پانزدهم صبر کنم ، چون دکتر گفته روز 15 آز بدم.

بله عزیزم تا 15صبور باش ان شائ الله بهترینها منتظرته

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم این ک نوشتی مربوط ب چ آزمایشی هستش ؟MTHFR و PAI1 مال چیه ؟؟؟؟

این دو مربوط به جهش ژنی ای هسته نشون میده ژن غلظت خون داری یا نه.....

مثلا برا من هر دوش نشون میده جهش رو دارم و ژن غلطت خونو دارم.....

Anti Phospholipid (IgG و IgM) و آنتی تی پی او که جز ایمنی هاست هم دادم  اولی مشکلی نداشته دومی ...

فکر کنم منظورت از فایل خانوم دکتر مربوط به این

دو آیتم باشه.....

یه سری مشکلات خود ایمنی هست که به بحث انعقاد مرتبط میشه شاید منظورت اینه...

البته مطمئن نیستم در موردش سرچ کنی شاید ارتباطی بین حرفهای خانوم دکتر و این دو مورد پیدا کنی.....

Anti Phospholipid (IgG و IgM) و آنتی تی پی او که جز ایمنی هاست هم دادم  اولی مشکلی نداشته دومی ...

عزیزم جالبه برا من این دو آیتم مشکلی نداشتن و فقط مشکلم با همون دو فاکتور جهش ژنی (ژن غلظت خون) و سی دی مارکرا مشخص شد.....